Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry!

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu::loveu:po minkach widać że chłopaki zadowolone :multi:

Podziwiam jazde w taki upał na rowerze ...chyba bym padła
[/FONT]

Wyjechaliśmy o 9:00, więc nie było tak źle... Za to powrót po 14:00 był nieco gorszy... :evil_lol: Tak się spiekłam, że dziś nie ruszam się z domu!

Celina12 napisał(a):
:-(...tak mi przykro..mój Ulubieniec....Buliczku przytul się do mojego Dżekusia-ON kochał WSZYSTKICH i powiedz MU ,ze kocham dobrze???

Zdjęcia jak zwykle śliczne....http://i26.tinypic.com/vya70g.jpg..CUDO!!!

Na pewno sobie porozmawiali - w końcu mogli się poznać... a teraz razem patrzą na nas z góry. I wiedzą, że kochamy.

Dziś w nocy przyjechał mój brat z Tebel ;) Niestety na starcie okazało się, że mała zaczyna cieczkować :shake: Gizmo nie mógł się od niej odczepić. Że musiała, akurat teraz :angryy: Na chwilę obecną brat pojechał do Krakowa z małą, a jak wrócą to będzie zmuszony odstawić Tebelkę do jakiegoś kolegi... no cóż - pinczer zachowuje się jak ogłupiały.

My jutro z TŻ jedziemy w ślady mojego brata :) Na zlot starych VW nad jezioro Kryspinów :) Będziemy strzec Tebel i pomagać mojemu bratu. I oczywiście świetnie się bawić! :)

Wracam w niedzielę, a na pożegnanie, jak zwykle zostawiam kolejną porcję zdjęć :)

Posted

basia bonnie napisał(a):

Fajnie musi być na takim zlocie vw :cool3:

tym bardziej, że to zlot VW, to najlepsza marka :loveu:
zdjęcia Gizmowatego piękniaste;)

Posted

Gizmo i Szarik mają identyczne kolory ;)

A my mówimy "Gizmo" na Fialkę, jak uszy położy w taki specjalny sposób, bardzo wtedy przypomina Gizma, oczywiście nie Twojego, tylko tego pierwszego, filmowego ;)

Posted

Witaj kochana :buzi:

Dopiero teraz przeczytałam co stało się z Twoim małym przyjacielem... :-(
Strasznie mi przykro, wiem jakie to straszne :(
Buliczek miał wspaniałe życie, takie o jakim marzy każda Koszatniczka ;)