Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przypuszczam, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam :hmmmm: Ubierałam mu tak, żeby napis ManMat nie był do góry nogami :evil_lol: Ale dziękuje za radę, dobrze wiedzieć :loveu: ktoś mi kiedyś task powiedział, że jeśli pies chodzi po lewej stronie to obroża po zaciśnięciu musi być literą P :p bo wtedy jak zaciskasz to obroża jak poczuje luz to sama swobodnie się odciska :eviltong: tłumaczwem to ja nie będę :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 cześć:loveu: http://img229.imageshack.us/img229/5807/img022sx7.jpg moje teraz też tak wyglądają.... feee co za pogoda:roll: Przepiękna róża:loveu: Quote
Tepes Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ale przystojniak wyleguje się na łóżku:loveu: Śliczna róża! Quote
anetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://img257.imageshack.us/img257/9666/img026sm7.jpg :loveu: Dla Maksika ['] Rinuś, też to słyszałam, wujek Mati na AP tak prawił :evil_lol: Rany, kiedy to było...szmat czasu temu...Oglądałam go z wielkim zainteresowaniem :evil_lol: To były czasy korygowania psa na łańcuszkowej obroży i smyczy z dużą pętelką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Witam deszczowo! :) Powiem Ci, ze u Nas też ciągle leje, nie przejmuj się :eviltong: Dwie na jedną, no ładnie tak dziewuchy? 'Ja tylko niosę pomoc!' :evil_lol: Śliczne zdjęcia! :loveu: Najładniejsza Gizmowa kopara i domowe makra :loveu: No i Tebelcia :loveu: :hmmmm: Ciekawe dlaczego dałaś moje zdjęcie jak rzucam Szaremu, wiesz, że wtedy zawsze wychodzi sie jak debil :diabloti: Przecież tez masz parę takich, no, czemu się nie chwalisz? :cool3: Chętnie zobaczę! :evil_lol: Pozdrawiam! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Dobry wieczór :) [quote name='Rinuś']tłumaczwem to ja nie będę :evil_lol: Oświadczam, że mimo iż ja blondynka - zrozumiałam :evil_lol: [quote name='Dobcia']cześć:loveu: http://img229.imageshack.us/img229/5807/img022sx7.jpg moje teraz też tak wyglądają.... feee co za pogoda:roll: Przepiękna róża:loveu: Dziękuję :) Ale o dziwo, przestało padać. I zapowiada się ładny weekend :) Oby prognozy się sprawdziły, bo dziś znów wróciłam cała przemoknięta :shake: [quote name='Szarik']Witam deszczowo! :) Powiem Ci, ze u Nas też ciągle leje, nie przejmuj się :eviltong: Dwie na jedną, no ładnie tak dziewuchy? 'Ja tylko niosę pomoc!' :evil_lol: Śliczne zdjęcia! :loveu: Najładniejsza Gizmowa kopara i domowe makra :loveu: No i Tebelcia :loveu: :hmmmm: Ciekawe dlaczego dałaś moje zdjęcie jak rzucam Szaremu, wiesz, że wtedy zawsze wychodzi sie jak debil :diabloti: Przecież tez masz parę takich, no, czemu się nie chwalisz? :cool3: Chętnie zobaczę! :evil_lol: Pozdrawiam! Kurcze... jak dobrze, że u WAS też pada... przynajmniej nie czuję się samotna...tak daleko od Ciebie! :evil_lol: Widzę, że podsumowując... podobają Ci się wszystkie zdjęcia :loveu: ;) Wiem, że wychodzi się jak debil... dlatego moich tu nie ma :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja mam jakieś Twoje, gdzie wyszłas jak debil... hmmm... Wilkowickie? :evil_lol: Przy pluciu pestek chyba nie wychodzi się najlepiej! :diabloti: Quote
Dorkaa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarikowa, nie krępuj się, wstawiaj :diabloti: :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 W takich okolicznościach chyba będę zmuszona :diabloti: Mam jeszcze tajny folder zaszyfrowany u mnie na komputerze, gdzie są same głupie miny z nocowania w ferie! :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Chcesz rozpocząć walkę? :diabloti: Wiesz dobrze, że posiadam dokładnie te same zdjęcia co Ty... :evil_lol: I to ode mnie zależy czy dostaniesz jutro bułkę z czekoladą... :evil_lol: A jutro z rana będzie Wibrysek bo dziś już mi się nie chce ściągać zdjęć z aparatu :roll: :loveu: :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Emmm... chyba dojdziemy jakos do porozumienia :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zero przekupstwa :diabloti: (Spokojnie Jadziu, jak juz zjem ta bułkę... :evil_lol:) Quote
Pianka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://img67.imageshack.us/img67/2793/img028ha9.jpg Ale ślicznie tu wyszła:loveu: Ciekawą masz ta prace. Też chce taką:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Oświadczam, że mimo iż ja blondynka - zrozumiałam :evil_lol: ale ja do blondynek nic nie mam :evil_lol: o ile nie nosisz różowych ciuchów :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Dzień dobry :) [quote name='Szarik']Zero przekupstwa :diabloti: (Spokojnie Jadziu, jak juz zjem ta bułkę... :evil_lol:) No i nie zjadła... :evil_lol: [quote name='Pianka']http://img67.imageshack.us/img67/2793/img028ha9.jpg Ale ślicznie tu wyszła:loveu: Ciekawą masz ta prace. Też chce taką:eviltong: Mnie też się podoba :) Szukajcie a znajdziecie :loveu: :razz: [quote name='Rinuś']ale ja do blondynek nic nie mam :evil_lol: o ile nie nosisz różowych ciuchów :evil_lol: Toż to cała moja szafa różowa! Nawet zęby mam różowe :evil_lol: Nienawidzę różu :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Dziś zza chmur nieśmiało zaczyna wyglądać słońce. Jak dobrze! :) Jeśli tak dalej pójdzie, to jutro czeka nas spacer Dogomaniaków :) I kolejna mega porcja zdjęć! :loveu: Dziś przyszła do mnie Szarikowa żeby uwiecznić jej aparatem moją koszatniczkową gromadkę :) Ile było śmiechu! :evil_lol: Nawet nie miałam pojęcia, że Monika tak boi się gryzoni... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Mam sporo fajnych zdjęć chłopaków, ale najpierw obiecany Wibrysek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Ostatnia chwila z życia muchy :diabloti: I Lucky :) Pozdrawiamy! :) Quote
madziorna Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://i37.tinypic.com/2lln9fq.jpg => Ale pięknota :loveu: A ja tęsknię za moją Franią... :placz: Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dziś przyszła do mnie Szarikowa żeby uwiecznić jej aparatem moją koszatniczkową gromadkę :) Ile było śmiechu! :evil_lol: Nawet nie miałam pojęcia, że Monika tak boi się gryzoni... :diabloti: :diabloti: :diabloti: No toż ile razy ja Ci powtarzałam!? Moje nerwy sa w strzępach, choć szczerze polubiłam Syriusza ;) Niestety dwa małe diabełki smigały po pokoju jak szalone, az w końcu jeden postanowił konsumować szafę od tyłu i tyle go widziałam :evil_lol: więc z imi sie nie zapoznałam. Wiem tylko, ze Bajek nie lubi flesza :diabloti: Z całej sesji udało mi się zrobić tylko 2 znośne zdjęcia, takie to są wyścigówki :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nawet nie miałam pojęcia, że Monika tak boi się gryzoni... A wygląda na taką twardą dziołchę.. .:diabloti: Śliczny Wibrysio :loveu: i ten króliś! :) :loveu: Do jutra!!! :multi: Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Żebyś mnie widziała na wycieczce klasowej do Wrocławia! Musiałam połknąć 2 tabletki nasenne, żeby wogóle dotknąć łóżka, co chwila jakies szczypawice czy inne robale, bllleuch. Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko Wsio nadrobiłam, nowe koszatniczki są super, no i ze zlotu fotki superowe, reszta też, pozdarwiam Quote
Dobcia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cześć:) Prawdziwy drapieżnik z Wibryska:lol: Justynko powiedz, że ta burza to tylko u mnie... Quote
Recommended Posts