Szarik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Juz jestem i powiem Wam dziewczyny, że nie ma żadnych korzyści z nieposiadania przeze mnie internetu, bo w końcu i tak zobacze i przeczytam to co ma zobaczyc i przeczytac :diabloti: Ja mu przegląd uszu robiłam, bo pańcia to sie tym nie zajmuje :evil_lol: Jeden sprawiedliwy się znalazł, i juz mnie ukamienowali :evil_lol: A tak wracając do porządku, to cześć Justynko! Świetne zdjecia zlotowe, kazde śliczne, wiec nie ma sensu cytować ;) Późniejsze Gizmusiowe też, Koszowe również :) Pozdrawiam! Quote
Tepes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witam po raz 1:) Masz ślicznego psa:loveu: Będziemy wpadać częściej i zapraszamy do siebie:) pozdrawiam Quote
anetta Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Błogosławieństwo :evil_lol: dobre :evil_lol: Wibrysek, mój ulubieniec będzie! Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czeeeść kochana :*:*:* Jak mnie u Was dawno nie było... a Tu takie zmiany :) Cieszę, się że kosze się dogadują :) Zdjęcia ze zlotu tez wspaniałe... ahh... pojechała bym na coś takiego :) A pracę masz wspaniałą :) ja mam trochę gorszą:D Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://i38.tinypic.com/157bwrb.jpg Zabić kamień.:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Dobry wieczór wszystkim! :) Tina.Sara napisał(a):Hmmm... nie :diabloti: co ja mam 24 godziny czekać, jaja se robisz? :placz::placz::placz: :diabloti: Życie bywa okrutne :diabloti: basia2202 napisał(a):nooo... to kimże jest wybranka serca?? :cool3: :diabloti: Tebel, suczka mojego brata :roll: Która przyjechała z bratem z Francji i jak na złość akurat dostałą pierwszej w swoim życiu cieczki :roll: Szarik napisał(a):Juz jestem i powiem Wam dziewczyny, że nie ma żadnych korzyści z nieposiadania przeze mnie internetu, bo w końcu i tak zobacze i przeczytam to co ma zobaczyc i przeczytac :diabloti: Ja mu przegląd uszu robiłam, bo pańcia to sie tym nie zajmuje :evil_lol: Jeden sprawiedliwy się znalazł, i juz mnie ukamienowali :evil_lol: A ja na piszę tylko tyle: PHI :diabloti: :diabloti: :diabloti: Acctiually napisał(a):Witam po raz 1:) Masz ślicznego psa:loveu: Będziemy wpadać częściej i zapraszamy do siebie:) pozdrawiam Witam serdecznie w naszych skromnych progach :) Miło widzieć tu kolejną nową twarz :loveu: i psi pyszczek ;) Lecę zobaczyć cóż to za piękny golden wraz z właścicielką nas odwiedzili :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 anetta napisał(a):Błogosławieństwo :evil_lol: dobre :evil_lol: Wibrysek, mój ulubieniec będzie! Prawdopodobnie jutro wstawię kocie zdjęcia :) Dzisiaj byłam go dokarmić i trochę popieścić, bo przecież jego ukochany Pan wyjechał - gdy wychodziłam, usiadł na środku pokoju i wydał z siebie wielkie MIAU - to było takie rozczulające... :) że powiedziałam, że w któryś dzień się zbiorę i przenocuję w domu TŻta żeby móc pieścić Wibryska całą noc :) _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeeść kochana :*:*:* Jak mnie u Was dawno nie było... a Tu takie zmiany :) Cieszę, się że kosze się dogadują :) Zdjęcia ze zlotu tez wspaniałe... ahh... pojechała bym na coś takiego :) A pracę masz wspaniałą :) ja mam trochę gorszą:D Cześć zagoniona Edytko :) Wiem, że rzadko bywasz, nawet w swoim fotoblogu, więc w zupełności wybaczam :loveu: Kiedyś Cię zabiorę na taki zlot... :razz: Paulina_mickey napisał(a):http://i38.tinypic.com/157bwrb.jpg Zabić kamień.:diabloti::evil_lol::loveu: No wiesz co... mój pies takie mordercze myśli? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Pogoda jest nie do zniesienia. Byłam dziś z psem na spacerze, w pracy i u Wibrysa, miałam ze sobą parasol, kurtkę na sobie... i wróciłam przemoczona do suchej nitki :angryy: Bo nie dość , że leje, to jeszcze wieje. A rzeki już płyną ulicami :angryy: A TŻ mi opowiadał, że u nich nad morzem upał i parówa :placz: Dziś wypuściłam pierwszy raz koszatniczki na pokój. Ale było zwiedzania! Oczywiście, mimo wszystkich moich poduszkowo-książkowych zabezpieczeń, Bajkowi i Anukowi najbardziej spodobało się miejsce za biurkiem, gdzie pełno kabli... :p na szczęście nie w głowie im było gryzienie, bo musieli wsadzić swoje ciekawskie mordki w każdy kąt pokoju. Dziś za TM odszedł schroniskowy Maks, który od pewnego czasu przebywał już w lecznicy - miał guza w mózgu i padaczkę... już szczęśliwy biega za TM... :( Na nowej stronie będą zdjęcia. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Trochę Szarika ;) I chłopy razem :) Pozdrawiamy! :) Quote
diabelkowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 faaajne zdjecia a gizmus jaki jeeezor :loveu: Quote
basia2202 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Tebel, suczka mojego brata :roll: Która przyjechała z bratem z Francji i jak na złość akurat dostałą pierwszej w swoim życiu cieczki :roll: Tebel fajna laska ;) dobry wybór:p i najważniejsze, że wszystko w rodzinie zostanie:razz::evil_lol: Quote
Dorkaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Załamię się :shake: Gizmo, schowaj jenzor, bo to tak nieładnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]Witanko :loveu: Gizmo , Tebel ,Szarik , koszatki cudo :loveu::loveu::loveu: tysz ma VW :p jeziorko i okolice superrrrr [/FONT] Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Juz jestem i powiem Wam dziewczyny, że nie ma żadnych korzyści z nieposiadania przeze mnie internetu, bo w końcu i tak zobacze i przeczytam to co ma zobaczyc i przeczytac :diabloti: Ja mu przegląd uszu robiłam, bo pańcia to sie tym nie zajmuje :evil_lol: Jeden sprawiedliwy się znalazł, i juz mnie ukamienowali :evil_lol: a pfffff:loveu::loveu::loveu: Hello Justyś:multi: Ta pogoda jest paskudna :angryy: http://i33.tinypic.com/317b7r4.jpg przegląd pyska:evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale Gizmulec ma śliczną obróżkę :loveu: a to jest zaciskowa?po której strpnie chodzi Gizmo przy nodze ? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Dzień dobry :) [quote name='basia2202']Tebel fajna laska ;) dobry wybór:p i najważniejsze, że wszystko w rodzinie zostanie:razz::evil_lol: Oj lepiej, żeby nie... ;) [quote name='Dorkaa']Załamię się :shake: Gizmo, schowaj jenzor, bo to tak nieładnie :evil_lol: Pełna kultura :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko :loveu: Gizmo , Tebel ,Szarik , koszatki cudo :loveu::loveu::loveu: tysz ma VW :p jeziorko i okolice superrrrr [/FONT] Cześć :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :loveu: Ale pewnie już nie chłodzone powietrzem? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie']a pfffff:loveu::loveu::loveu: Hello Justyś:multi: Ta pogoda jest paskudna :angryy: http://i33.tinypic.com/317b7r4.jpg przegląd pyska:evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Widzę Basia, ze jesteśmy dwie przeciwko Szarikowej - i bardzo dobrze :diabloti: :loveu: [quote name='jbk']Ale jęzorek cudny :) Dziękujemy :) [quote name='Rinuś']ale Gizmulec ma śliczną obróżkę :loveu: a to jest zaciskowa?po której strpnie chodzi Gizmo przy nodze ? :cool3: Dziękujemy Kasiu :) :loveu: To półzaciskowa obroża. Gizmaty po lewej nauczony. A czemu pytasz? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Pogoda nadal "pod psem". Obijam si ę w domu ;) Wibrysek będzie wieczorem, tymczasem zbiór domowych zdjęć: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dziękujemy Kasiu :) :loveu: To półzaciskowa obroża. Gizmaty po lewej nauczony. A czemu pytasz? ;) bo jak chodzi po lewej to ...nie wiem jak to wytłumaczyć :eviltong: obroża powinna mieć kszatł dużej litery P...a u Ciebie ma kształt 9... jeśli dobrze widzę... Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://i38.tinypic.com/3343fvs.jpg no dla mnie ma kszatłt 9... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']bo jak chodzi po lewej to ...nie wiem jak to wytłumaczyć :eviltong: obroża powinna mieć kszatł dużej litery P...a u Ciebie ma kształt 9... jeśli dobrze widzę... Przypuszczam, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam :hmmmm: Ubierałam mu tak, żeby napis ManMat nie był do góry nogami :evil_lol: Ale dziękuje za radę, dobrze wiedzieć :loveu: Quote
Recommended Posts