Bonsai Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Syriusz i Bulik rządzą!!! :loveu: Ah, jak ja tęsknię za moimi ćwierkającymi przyjaciółmi. :( Quote
Pianka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://i30.tinypic.com/erhoie.jpg Kargul i Pawlak:diabloti::evil_lol: Nie moge:turn-l: Tylko z tym mi się to kojarzy:roflt: Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Pianka']http://i30.tinypic.com/erhoie.jpg Kargul i Pawlak:diabloti::evil_lol: Nie moge:turn-l: Tylko z tym mi się to kojarzy:roflt: haahaha:evil_lol: :evil_lol::lol: :lol: sliczne :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Moje Ulubienice-Cudowności....jak ślicznie się bawią....Kochane są bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To są dwie koszatniczki ? takie zsynchronizowane ? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='JIM']O! Akurat trafilam na nowe zdjecia Czyzby walki koszatniczek sie urzadza ?:cool3: No ba! Boks najprawdziwszy :diabloti: Dopiero teraz dostrzegłam zmianę Twojego nicka :oops: [quote name='Matusz']http://i27.tinypic.com/2vdskz7.jpg ależ świetne ujęcie !! :loveu: grają w łapki? Dziękuję! W zapasy :razz: [quote name='Bonsai']Syriusz i Bulik rządzą!!! Ah, jak ja tęsknię za moimi ćwierkającymi przyjaciółmi. Wiem, wiem :) Oni są jedyni i w swoim rodzaju :loveu: Wyobrażam sobie jak tęsknisz... Klatka nadal czeka? [quote name='Pianka']http://i30.tinypic.com/erhoie.jpg Kargul i Pawlak Nie moge:turn-l: Tylko z tym mi się to kojarzy:roflt: Ty to masz skojarzenia :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Celina12']Moje Ulubienice-Cudowności....jak ślicznie się bawią....Kochane są bardzo:loveu::loveu::loveu: Dziękuję Celinko za miłe słowa :) One zawsze, gdy wypuści je się na pokój, to przez pierwsze 10 minut urządzają sobie takie zawody bokserskie :) [quote name='Rinuś']To są dwie koszatniczki ? takie zsynchronizowane ? :evil_lol: Widzisz, zwierzę potrafi.... :cool3: Cieszę się, że zdjęcia wszystkim się podobają :) Quote
diabelkowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 hahahaha te koszatniczki to masz genialne :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Chyba jednak wędzone to nie to samo, co gotowane. Wędzone są wysuszone, a tu chodzi o kolagen zawarty w włóknach;) ale to najlepiej jednak weta zapytac;) Koszatniczkowe zdjęcia świetne:loveu: hehehe nooo faktycznie wygląda, jakby się kłóciły:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Witamy :) super zdjęcia koszatniczek :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hej :buzi: To bardzo dobrze, że dajecie radę :) Tak trzymać ;] Ale Gizmo ma śliczną obróżkę :loveu: Niuńki też spoko :loveu: śliczne to czarno-białe zdjęcie :loveu: Ps. Zibi znowu z nami :D jakoś dałyśmy radę :multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 hmm no to gratuluję 600 stronki :multi::multi::multi: która za chwilkę będzie:D Quote
Bonsai Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Klatka nadal czeka, ale zamierzam ją sprzedać... Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To ja se kielicha walne z tej okazji :cool3::evil_lol::drinking: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witanko Dziękuję za nazwy leków Ale fajne koszatniczki No i gratuluję 600stronki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Dobry wieczór, [quote name='diabelkowa']hahahaha te koszatniczki to masz genialne :evil_lol: No ba :diabloti: [quote name='Dobcia']Chyba jednak wędzone to nie to samo, co gotowane. Wędzone są wysuszone, a tu chodzi o kolagen zawarty w włóknach;) ale to najlepiej jednak weta zapytac;) Koszatniczkowe zdjęcia świetne:loveu: hehehe nooo faktycznie wygląda, jakby się kłóciły:evil_lol: Dziękuję za informację :) Bo one w ten sposób próbują swoich sił, ustalają kto jest górą. Ale na szczęście zawsze kończy się tylko na takim boksowaniu, chłopaki dogadują się idealnie :) [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :buzi: To bardzo dobrze, że dajecie radę :) Tak trzymać ;] Ale Gizmo ma śliczną obróżkę :loveu: Niuńki też spoko :loveu: śliczne to czarno-białe zdjęcie :loveu: Ps. Zibi znowu z nami :D jakoś dałyśmy radę :multi::loveu: Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że się uda!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Bonsai napisał(a):Klatka nadal czeka, ale zamierzam ją sprzedać... Nie warto poczekać? Zależy Ci na nich, wiem, jak bardzo byłaś przywiązana do tych zwierzątek... może kiedyś znów się uda? _ChiQuiTa_ napisał(a):To ja se kielicha walne z tej okazji :cool3::evil_lol::drinking: Ty pijaku :diabloti: To i jak sobie walnę :drinking::drinking::drinking: Jak już jest okazja ;) Chciałam Was bardzo przeprosić, ale dziś przyszłam bez fotek :( Mam mnóstwo zdjęć z Szarikowej działki, a także ze schroniska - niestety wszystko jest na razie na aparacie, a baterie się ładują. Jutro jedziemy z TŻtem do Krakowa :) Ah już się nie mogę doczekać :loveu: Pogoda zapowiada się super (jak my zniesiemy 2h w pksie, nie mam pojęcia...), na pewno przywiozę zdjęcia! :) Pozdrawiam! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 W sumie to mam zdjęcia zwierzaków Pani, której wyprowadzam psy :) W jej domu mieszkają dwie suczki i aż 4 koty! :) Wszystkie zwierzaki są prześwietne, nie udało mi się uchwycić wszystkich, ale parę zdjęć mam :) Kot Teodor - totalny wariat, zawsze przewraca się na plecy i tak głośno mruczy! Neli - 7letnia sunia, zawsze po spacerku lata jak szalona z piłeczką w mordce :) Dora - 13letnia jamniczka, strasznie przytulaśna :) I ta sunia Celinko przypomina mi bardzo Hektorka, choć może nie widać tak tego na zdjęciu :) Prawdziwa Pani Domu - Melaśka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że się uda!!! :multi: :multi::loveu: Hihi tez miałam taką cichą nadzieję Ale to nadal tylko tymczas Justyna napisał(a):Ty pijaku To i jak sobie walnę :drinking::drinking::drinking: Jak już jest okazja Ooo i kto tu pijak jest, aż 3 kielichy :eviltong::evil_lol: A zwierzaki cudne :loveu: Udanego wyjazdu życzę :) Quote
Celina12 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Śliczna jamniczka...:multi::multi: a koty jak dobrze wyglądają....:loveu: Quote
Recommended Posts