Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim! :multi: :multi: :multi:

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witanko

myszony są the best :loveu:
http://i28.tinypic.com/2im0qyc.jpg

ukryta pantera :evil_lol:
http://i27.tinypic.com/2ag3yjb.jpg

współczuję ospy TZcikowi :shake:

Świetne podpisy ;)
Ospa już minęła, chociaż oczywiście była bardziej dokuczliwa niż ta przeżywana w wieku paru lat... Parę blizn zostało, ale ważne, że TZcik wrócił do używalności ;)

[quote name='basia bonnie']Śliczne zdjęcia Wibryska :) :loveu:
jak się podoba Gizmo A4? :evil_lol:

Basiu nawet nie mów - portret jest piękny! :loveu: Podziwiam Cię za kolorowanie bo to naprawdę trudna sprawa :) Jak tylko znajdę chwilę to zeskanuję i pochwalę się w galerii :loveu:

DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE! :loveu: :multi:

[quote name='evaxon']a ja widzilam kota i jakies gryzonie i okruszki na podłodze i wogole :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Koszatniczki i ich gówienka, nie gryzonie i okruszki :evil_lol:

Posted

Oświadczam wszem i wobec, że wróciłam :)

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i życzenia miłego odpoczynku! :loveu: No i dziękuję Bonsai za wytłumaczenie mojej nieobecności :)

Tak jest, byłam w Czechach razem z moją klasą. Na 3 dni. W Rożnovie pod Radhostem. Było niesamowicie :loveu: To była pierwsza wycieczka z moją nową licealną klasą. Wychowawca jest chyba najlepszy na świecie :) A klasa... zupełnie inna niż poprzednia - uwielbiam ich! :loveu: Pogoda nam dopisała, domki, w których nocowaliśmy nie zawierały żadnego robactwa, a zabawy było po pachy! Zamierzamy tam wrócić w wakacje :)

Zdjęć nie będę wstawiać do galerii, dla ciekawskich podaję link:

http://picasaweb.google.pl/justazbb/RoNVPodRadhostem/

Zaraz po powrocie z wycieczki udaliśmy się z rodzicami na weekend do Ostrowca Świętokrzyskiego na 80-tkę mojej babci. Była impreza-niespodzianka, przyjechały wszystkie dzieci(a babcia miała aż 5 dzieci!), wnuki, wujki, ciotki... było naprawdę miło :)

Szkoła się kończy, pogoda coraz piękniejsza za oknem, wszystkiego się odechciewa... Zwłaszcza nauki i wypełniania wszelkich obowiązków ;)

U zwierząt jak dawniej. Gizmo nie straszne są upały i szaleje po łące, która zdążyła wyrosnąć nam już powyżej pasa! Kosze zadowalają się chłodną kuchnią... a dla Wibryska szukamy obroży i smyczy, aby mógł przeżyć swoją pierwszą podróż do ogródka, wykluczając te, kiedy oglądał świat przyczepiony wszystkimi pazurami do rąk TZta ;)

Mam trochę zdjęć. Archwialnych. Kiedy jeszcze było zimno i mokro. Ale co mi szkodzi, są fotki i już! :diabloti:

Szarikowa próbuje przekupić Gizmo smakami