Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ß@$!@']Ciągle patrze na fotki i wspominam :loveu: Ahh:loveu: To nasze szczęśliwe zmęczenie:evil_lol::loveu:

Chcemy jeszczeeeee :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://i17.tinypic.com/4u3j95v.jpg
A Luka to co:mad:

http://i18.tinypic.com/4u2ew77.jpg
Jeden w lewo drugi w prawo a Gizmuś się spojrzał:loveu:

Luki jakby tam nie było, uciekała spod obiektywu :evil_lol:

Bo oni tacy dostojni, żeby nie było, że któryś się na drugiego patrzy :p

[quote name='Szarik']Ehh, Ty teraz dodajesz :D No to ja Cię stąd nie wypuszczę, puki nie zobaczę wystarczająco dużo! :)

Bo my tak z Jadzą telepatycznie się porozumiewamy - żeby Dogomaniackie towarzystwo cały czas zadowolone było :loveu:

[quote name='Dobcia']http://i11.tinypic.com/6givdah.jpg
Z jakim politowaniem on patrzy na to, co się dzieję:evil_lol:

Tak, to na prawdę wygląda, jak dwa różne spacery:evil_lol:

Bo Negro jest ponad to wszystko :razz:

Czy my w ogóle się spotkałyśmy wczoraj? :hmmmm:

Posted

Czeeeśc kochaniutkie :*:*
Ale ja jestem zła na siebie, ze nie mam czasu na DGM, dzisiaj jedyny wieczór kiedy jestem od dawna, i nie wiem na jak długo bo znowu planuję wyjazd. I w jeden dzień nie nadrobię wszystkiego, ale widziałam foteczki, szczęśliwe psiaki i właścicielki, no żyć nie umierać :)
Chciałabym do Was kiedyś dołączyć :*:**

Posted

bonita napisał(a):
Branoc :loveu:

Dzień dobry :loveu:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Czeeeśc kochaniutkie :*:*
Ale ja jestem zła na siebie, ze nie mam czasu na DGM, dzisiaj jedyny wieczór kiedy jestem od dawna, i nie wiem na jak długo bo znowu planuję wyjazd. I w jeden dzień nie nadrobię wszystkiego, ale widziałam foteczki, szczęśliwe psiaki i właścicielki, no żyć nie umierać :)
Chciałabym do Was kiedyś dołączyć :*:**

Cześć Edytko :) Miło Was tu znów widzieć! :*
Nie martw się, przyjdzie rok szkolny, to zaczniesz uciekać od nauki na DGM ;) Są wakacje - trzeba korzystać z każdej możliwości wyjazdu! ;)

Ja również mam nadzieję, że kiedyś uda Ci się przyjechać z Tiną do Bielska - nasze drzwi są dla Was zawsze otwarte ;)

Posted

Cieszę się, że zdjęcia się podobają :loveu: :loveu: :loveu:

Więcej na razie nie będzie, zaraz wyruszam na zlot starych VW do Garbów(niedaleko Środy Wlkp.) - wracam w niedzielę i obiecuję ciąg dalszy szalonych spacerowych fotek :loveu: :loveu: :loveu:

Pilnujcie, żeby galeria kurzem nie zarosła ;)

Posted

Właścicielka Bloga zapracowana jest, przyszłam ją usprawiedliwić, i pokrzepić bracia, nie traćcie wiary! ;) Podczas jej nieobecności nie próżnowałyśmy i robiłyśmy dużo świetnych zdjęć, kręciłyśmy filmy i wogóle było fajnie :) Niebawem je zobaczycie!