Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was wszystkich!
Informuję wszem i wobec, że dotarłam wraz z weekendem :) I już lecę nadrabiać zaległości ;)

evaxon napisał(a):
takie małe a takie burdello robia:loveu:

http://i37.tinypic.com/29gk6lj.jpg
błehehehehe:lol::evil_lol:

A tam, zdaje Ci się... :evil_lol: Na szczęście jedno maźnięcie odkurzaczem i po sprawie ;)

Celina12 napisał(a):
http://i36.tinypic.com/2nulle8.jpg

Trzy??? Przegapiłam coś????:oops:

Kocham te szczylki :loveu:....a w czym One tak sie " kąpią" ???

Hm, po śmierci Buliczka(pod koniec czerwca), serce mi pękało jak widziałam Syriusza skulonego w rogu klatki, nie mającego się do kogo odezwać, osowiałego i po prostu smutnego. Moje wahania i tak trawy długo, bo dopiero w połowie lipca pojawili się Anuk z Bajkiem - dwa wariaty :) I coraz mniej zasługują na miano "maluchów" - niedawno skończyły 4 miesiące i wzrostem dorównują starszemu wujkowi Syriuszowi :)

A kąpią się w specjalnym piasku do kąpieli(przede wszystkim dla szynszyli), który doskonale czyści ich futerko, a one go uwielbiają :)

Bonsai napisał(a):
Jak ja tęsknię za stworkami koszowymi... :(

Poza tym koniecznie chce zobaczyć zdjęcie pokoju po remoncie, nie mam zamiaru czekać do marca!!! Jak nie tu, to na siostrach. :cool3:

Wstawię, obiecuję :) Już nawet miałam taki zamiar. Ale dopiero niedawno przykręciliśmy ostatnie półki, muszę kupić parę ramek na zdjęcia, żeby pokój prezentował się jeszcze lepiej... ;)

Dorkaa napisał(a):

Oj, już coraz dalej im do maluchów :evil_lol:

basia2202 napisał(a):
czeee Gizmoleee :multi:

pozdrawiamy znad Bałtykuuu!! :loveu:

Ale Wam dobrze :) Mam nadzieję, że uciekliście przed tą wstrętną falą zimna! :loveu:

Posted

Hej Justyna !! fajnie, że znów na weekend jesteś :eviltong:
to ty teraz klasa maturalna tak? czy II?:eviltong: ja już się pogubiłem:diabloti:

pozdrowienia dla Gizmulca;)

Posted

BBeta napisał(a):
Wydawało mi się, że miała jechać na wystawe ;)

Dobrze Ci się wydawało - niestety inne obowiązki i chwilowy brak funduszy nie pozwoliły mi spełnić zamierzeń ;)

strup napisał(a):
Ale Gizmo jest śliczny. B. podobny do mojego Foxa, tylko o wiele większy i ma króciutki ogonek. ;)

A oto Fox, porównaj sobie. ; ) Tylko nie patrzcie na to jaki on chudy! Tak juz ma, chyba ze dużo biega, ale teraz, gdy jest już zimniej troszkę ciałka mu się nabrało.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/71c5e03bdfd0c719.html

Witamy po raz pierwszy w galerii :) I dziękujemy z miłe słowa :)
Może faktycznie mają coś z Foxem ze sobą wspólnego - ale Foksik jakie ma długie futerko! :) Piękny pies, naprawdę! Nawet nie widać, że chudzielec :)

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) co u Was? Odezwijcie sie ;)

Już się odzywam :) Trochę przycisnęli nas w szkole, załatwiałam sprawy związane ze schroniskiem, więc w zeszły weekend nie udało mi się tu pojawić. Ale już jestem ;) Choć z marną garstką zdjęć....

...bo popsuła się pogoda. Jest fatalnie, zimno i beznadziejnie :-( W jesiennym płaszczu już mi jest zimno, długie skarpetki, rękawiczki, szalik/arafatka... A i tak człowiek szczęka zębami. Na spacery z psami musiałyśmy zabezpieczyć się z Szarikową w kalosze bo inaczej nie ma sensu w ogóle wychodzić na łąkę :shake: Dobrze, że chociaż zaczęli grzać - bo przecież przez pierwsze zimne dni, w nocy spałam pod kołdrą i dwoma kocami, z psem przytulonym do moich nóg.

Oczywiście taka pogoda to doskonałe środowisko do wszelkiego typu zarazków - wczoraj leciałam szybko na pocztę, nie wzięłam szalika - no i załatwiłam się. Dziś ledwo mówię, boli mnie każda część ciała, a na biurku piętrzy się stos chusteczek do nosa. Żyć nie umierać :shake:

Zwierzaki mają się bardzo dobrze, choć mało mam okazji do robienia zdjęć - z fleszem to takie nijakie, a plenerowe zupełnie odpadają :roll:

Posted

Odpowiedzi na Wasze posty są na poprzedniej stronie :)

Witaj Matusz! :loveu:
Tak jest - w końcu dotarłam ;) Horror maturalny czeka mnie dopiero w przyszłym roku szkolnym, choć już zaczynam się uczyć na całego, bo w tym roku chciałabym przystąpić do olimpiady o prawach człowieka, dzięki której mam szansę na uzyskanie 100% z rozszerzonej matury z WOSu, co jest mi niezwykle potrzebne :) A Ty jak - plany dot.studiowania powoli wchodzą w życie? ;)

Wstawiam 5 fotek, z początku września, kiedy Tebel jeszcze była u nas z moim bratem. Więcej na chwilę obecną nie posiadam :roll:

Pozdrawiam :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Witaj Matusz! :loveu:
Tak jest - w końcu dotarłam ;) Horror maturalny czeka mnie dopiero w przyszłym roku szkolnym, choć już zaczynam się uczyć na całego, bo w tym roku chciałabym przystąpić do olimpiady o prawach człowieka, dzięki której mam szansę na uzyskanie 100% z rozszerzonej matury z WOSu, co jest mi niezwykle potrzebne :) A Ty jak - plany dot.studiowania powoli wchodzą w życie? ;)

jaki tam horror !? matura to bzdura :eviltong:

do czego jest ci potrzebne?? o jakim kierunku myślisz już?;)

pomału do przodu u mnie ;)

Posted

cześć Justynko:loveu:

Życzę dużo zdrowia;) bo widzę, że nie tylko mnie powaliły zarazki... brrr wstrętna pogoda:diabloti:
Śliczne fotki Gizmusiowo-Tebelkowe:loveu:

Posted

Puk, puk, co tam u Was? Wyzdrowiała już? Już szepnęłam Bezie na uszko, że może pozna Gizmulca na weekendowych szkoleniach :) :loveu:.

A i takie pytanie. Bo z tego co kojarzę, to czasem pracujesz jako petsitter, prawda? Jak się w to wkręciłaś? Chciałam w tym roku się tym zająć, ale nie bardzo mam pomysł jak. Póki co jedynie zamieściłam swoje ogłoszenie na petsitter.pl i na mapie pomocy dogo.

• 2 weeks later...