Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megi345 napisał(a):
jest takie coś jak edycja postów, niepotrzebne zaśmiecanie wątku milionami cytatów i kazdy w innym poscie

Wiem,że jest,ale jeśli to zrobię to posądzi się mnie o zmianę postów.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję.

Skoro tak, to dlaczego dr Fedaczyński kieruje rozliczenie kosztów (fakturę?) do mrs.ka ? Pewnie znów ktoś czegoś nie zrozumiał, albo narazie ma to w planie?

Posted

sybisia napisał(a):
Skoro tak, to dlaczego dr Fedaczyński kieruje rozliczenie kosztów (fakturę?) do mrs.ka ? Pewnie znów ktoś czegoś nie zrozumiał, albo narazie ma to w planie?

Tego nie wiem...Wiem,co uzgadniałam.

Posted

[quote name='Wet-siostra']Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję.[/QUOTE

Siedziałam cicho ale mnie już rusza i pytam a w jaki sposób odpracujesz czyżbyś miała latać z bocianami na placu, bo chyba nie myslisz pracować jako wet.

Posted

weronika1 napisał(a):
[quote name='Wet-siostra']Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję.[/QUOTE

Siedziałam cicho ale mnie już rusza i pytam a w jaki sposób odpracujesz czyżbyś miała latać z bocianami na placu, bo chyba nie myslisz pracować jako wet.

Będę robiła co każe Doktor.

Posted

[quote name='Becia66']tu już przegięłaś kobieto !!! Skoro jesteś taka elokwentna za jaką sie masz to byś wiedziała , żeby starać się o licencję trzeba przejść, dokładne, specjalistyczne badania i bardzo kosztowne dla samego starającego.
Ty byś na pierwszych odpadła. :stupid:
Na prawie tez się znasz, a teraz dopiero robisz szkołę żeby normalnie żyć jak mówisz.
A co to znaczy wg ciebie normalnie ? Normalnej pracy i tak ci nikt nie da bo jesteś znana na całą okolicę. A teraz już i dużo dalej.
http://www.facebook.com/album.php?aid=639&id=100001331192620&l=5d5bd7042d - nie pisałam,że jestem pilotem szybowca...Mam licencję pilota paralotni.
A to,że robię szkołę to jeszcze jeden dowód na to,że chcę normalności.Lepiej późno niż wcale.Mam nawet plany,co dalej.

Posted

Trafiłam przypadkiem i jestem w szoku. Ta kobieta powinna mieć zablokowane konto na dogomania bo te faramzony które wypisuje to jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żenada, a najgorsze tpo biedne pieski, które muszą cierpieć.

Posted

[quote name='Wet-siostra']http://www.facebook.com/album.php?aid=639&id=100001331192620&l=5d5bd7042d .Mam licencję pilota paralotni.
A to,że robię szkołę to jeszcze jeden dowód na to,że chcę normalności.Lepiej późno niż wcale.Mam nawet plany,co dalej.

Przestań się wygłupiać, na tych zdjęciach może być każdy - nawet ja. I to są zdjęcia z folderu reklamowego a nie twoje.
A jeśli masz jakieś plany na przyszłość jak piszesz, to daj sobie pomóc i idż na leczenie.

Posted

Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje...
To już przegięcie totalne...[/QUOTE]
A to nazywa się "mania prześladowcza". Naprawdę bez złośliwości, proszę pozwolić sobie pomóc, będzie to z korzyścią dla wszystkich.

Posted

Becia66 napisał(a):
Przestań się wygłupiać, na tych zdjęciach może być każdy - nawet ja. I to są zdjęcia z folderu reklamowego a nie twoje.
A jeśli masz jakieś plany na przyszłość jak piszesz, to daj sobie pomóc i idż na leczenie.

Nie potrzebuję leczenia,a zdjęć mam więcej,na FB i na NK.Aż się dziwię,że jeszcze ich nie znalazłaś...Jest też na NK zdjęcie mojej licencji.
Zresztą-dyskusja z Wami nie ma sensu.Piszcie,co chcecie,ja wiem swoje.

Posted

Wet-Siostro, powiedz, co jest powodem, że trucizna tak często jest obecna w Twoim życiu ? To nie normalne ! Odpierasz ataki dziewczyn, a gdzie są w tym wszystkim otrute u Ciebie psy ? Dla mnie to nie zrozumiałe, szok.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
To już drugi przypadek,że ktoś podsyła mi link do czegoś,czego nie rejestrowałam...Muszę to jakoś usunąć,ale jak?????
Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje...
To już przegięcie totalne...

W poprzednim poście niekompletny cytat wet-siostry

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Nie potrzebuję leczenia,a zdjęć mam więcej,na FB i na NK.Aż się dziwię,że jeszcze ich nie znalazłaś...Jest też na NK zdjęcie mojej licencji.
Zresztą-dyskusja z Wami nie ma sensu.Piszcie,co chcecie,ja wiem swoje.

Kurczę ale kogo obchodzi Twoja licencja????????????????????????? Dla mnie możesz mieć nawet licencję na F16 - to nie zmienia faktu, że zabiłaś psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przeczytałem cały wątek. Wet siostra faktycznie sprawia wrażenie osoby chorej, a tym samym nie powinna być dalej atakowana. Rozreklamowanie tematu w postaci banerków jest jak najbardziej ok. Im więcej ludzi się o tym dowie, tym lepiej.
A od mrs.ka się odpitolcie... Miała prawo wierzyć, że pierwsze zdarzenia było przypadkiem i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok.

Mrs.ka: Chętnie pokryję część kosztów, związanych z pobytem psów w lecznicy.

Posted

dudson13 napisał(a):
Kurczę ale kogo obchodzi Twoja licencja????????????????????????? Dla mnie możesz mieć nawet licencję na F16 - to nie zmienia faktu, że zabiłaś psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak?A to ciekawe,no,no,no...Nawet nie wiedziałam...

Posted

Wet-siostra napisał(a):

Będę robiła co każe Doktor.
Rozumiem,że Doktor juz sie zgodził na twoja propozycję i szykuje się do wizyty w Sądzie Pracy, jak to sie juz niektórym w Przemyslu zdarzyło, prawda Wet-siostro?

I druga sprawa - Twoje "słowo-rzecz świeta"..To u którego weta szczepiłas Bonę, bo jakos zapomniałas dać wraz z sunią jej książeczke zdrowia?...Tu, na tym watku pisałaś, (posty chyba około nr 150 -tego),że prowadzasz ja do innego weta, bo, biedna nie może jeżdzić autobusem...Myślę,że nie byłaś z nia u lekarza ani razu aż do feralnej soboty...- mylę się?

Masz bujna wyobrażnie, i dobrze, wykorzystaj ja jakoś...ale zywe zwierzęta to już raczej zostaw ludziom mocno stąpającym po ziemi...Choc pewnie i tak zrobisz jak zechcesz, bo przeciez to nie Twoja wina, że u Ciebie gina psy, prawda? Ty je tylko ściągasz do domu na pewna smierć...

Posted

Rzeczywiście dyskusja z "bohaterką" tego wątku zaczyna przypominać rozmowę ze ślepym o kolorach. Psy są najważniejsze i lepiej zająć się ich losem niż poświęcać uwagę osobie bezkrytycznej i pełnej samouwielbienia.