Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Charly napisał(a):to głupie pytanie jeśli spytam czy wet-siostra tego nie zapłaci Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='dusje']Hahaha http://www.wetsiostra.sexpunkt.pl/ :megagrin: To już drugi przypadek,że ktoś podsyła mi link do czegoś,czego nie rejestrowałam...Muszę to jakoś usunąć,ale jak????? Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje... To już przegięcie totalne... Quote
megi345 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jest takie coś jak edycja postów, niepotrzebne zaśmiecanie wątku milionami cytatów i kazdy w innym poscie Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 megi345 napisał(a):jest takie coś jak edycja postów, niepotrzebne zaśmiecanie wątku milionami cytatów i kazdy w innym poscie Wiem,że jest,ale jeśli to zrobię to posądzi się mnie o zmianę postów. Quote
Becia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a): Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje.... kto by pomyślał..., co za zły człowiek....:smokin: Quote
sybil Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a):Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję. Skoro tak, to dlaczego dr Fedaczyński kieruje rozliczenie kosztów (fakturę?) do mrs.ka ? Pewnie znów ktoś czegoś nie zrozumiał, albo narazie ma to w planie? Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sybisia napisał(a):Skoro tak, to dlaczego dr Fedaczyński kieruje rozliczenie kosztów (fakturę?) do mrs.ka ? Pewnie znów ktoś czegoś nie zrozumiał, albo narazie ma to w planie? Tego nie wiem...Wiem,co uzgadniałam. Quote
weronika1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Wet-siostra']Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję.[/QUOTE Siedziałam cicho ale mnie już rusza i pytam a w jaki sposób odpracujesz czyżbyś miała latać z bocianami na placu, bo chyba nie myslisz pracować jako wet. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='weronika1']Bona została odebrana wet - siostrze bez problemów. A niby dlaczego miałabym robić problemy?Przecież POWIEDZIAŁAM,że oddam Bonę-a u mnie słowo jest święte. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 weronika1 napisał(a):[quote name='Wet-siostra']Uzgadniałam z dr.Fedaczyńskim(starszym),że odpracuję.[/QUOTE Siedziałam cicho ale mnie już rusza i pytam a w jaki sposób odpracujesz czyżbyś miała latać z bocianami na placu, bo chyba nie myslisz pracować jako wet. Będę robiła co każe Doktor. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Becia66']tu już przegięłaś kobieto !!! Skoro jesteś taka elokwentna za jaką sie masz to byś wiedziała , żeby starać się o licencję trzeba przejść, dokładne, specjalistyczne badania i bardzo kosztowne dla samego starającego. Ty byś na pierwszych odpadła. :stupid: Na prawie tez się znasz, a teraz dopiero robisz szkołę żeby normalnie żyć jak mówisz. A co to znaczy wg ciebie normalnie ? Normalnej pracy i tak ci nikt nie da bo jesteś znana na całą okolicę. A teraz już i dużo dalej. http://www.facebook.com/album.php?aid=639&id=100001331192620&l=5d5bd7042d - nie pisałam,że jestem pilotem szybowca...Mam licencję pilota paralotni. A to,że robię szkołę to jeszcze jeden dowód na to,że chcę normalności.Lepiej późno niż wcale.Mam nawet plany,co dalej. Quote
megi345 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 i znow jeden post za drugim, robi sie nieporządek na wątku Quote
dudson13 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Trafiłam przypadkiem i jestem w szoku. Ta kobieta powinna mieć zablokowane konto na dogomania bo te faramzony które wypisuje to jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żenada, a najgorsze tpo biedne pieski, które muszą cierpieć. Quote
Becia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Wet-siostra']http://www.facebook.com/album.php?aid=639&id=100001331192620&l=5d5bd7042d .Mam licencję pilota paralotni. A to,że robię szkołę to jeszcze jeden dowód na to,że chcę normalności.Lepiej późno niż wcale.Mam nawet plany,co dalej. Przestań się wygłupiać, na tych zdjęciach może być każdy - nawet ja. I to są zdjęcia z folderu reklamowego a nie twoje. A jeśli masz jakieś plany na przyszłość jak piszesz, to daj sobie pomóc i idż na leczenie. Quote
sybil Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje... To już przegięcie totalne...[/QUOTE] A to nazywa się "mania prześladowcza". Naprawdę bez złośliwości, proszę pozwolić sobie pomóc, będzie to z korzyścią dla wszystkich. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Becia66 napisał(a):Przestań się wygłupiać, na tych zdjęciach może być każdy - nawet ja. I to są zdjęcia z folderu reklamowego a nie twoje. A jeśli masz jakieś plany na przyszłość jak piszesz, to daj sobie pomóc i idż na leczenie. Nie potrzebuję leczenia,a zdjęć mam więcej,na FB i na NK.Aż się dziwię,że jeszcze ich nie znalazłaś...Jest też na NK zdjęcie mojej licencji. Zresztą-dyskusja z Wami nie ma sensu.Piszcie,co chcecie,ja wiem swoje. Quote
basia0607 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-Siostro, powiedz, co jest powodem, że trucizna tak często jest obecna w Twoim życiu ? To nie normalne ! Odpierasz ataki dziewczyn, a gdzie są w tym wszystkim otrute u Ciebie psy ? Dla mnie to nie zrozumiałe, szok. Quote
sybil Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a):To już drugi przypadek,że ktoś podsyła mi link do czegoś,czego nie rejestrowałam...Muszę to jakoś usunąć,ale jak????? Ktoś kto zna wszystkie moje dane bezczelnie je wykorzystuje... To już przegięcie totalne... W poprzednim poście niekompletny cytat wet-siostry Quote
dudson13 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a):Nie potrzebuję leczenia,a zdjęć mam więcej,na FB i na NK.Aż się dziwię,że jeszcze ich nie znalazłaś...Jest też na NK zdjęcie mojej licencji. Zresztą-dyskusja z Wami nie ma sensu.Piszcie,co chcecie,ja wiem swoje. Kurczę ale kogo obchodzi Twoja licencja????????????????????????? Dla mnie możesz mieć nawet licencję na F16 - to nie zmienia faktu, że zabiłaś psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
punk Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Przeczytałem cały wątek. Wet siostra faktycznie sprawia wrażenie osoby chorej, a tym samym nie powinna być dalej atakowana. Rozreklamowanie tematu w postaci banerków jest jak najbardziej ok. Im więcej ludzi się o tym dowie, tym lepiej. A od mrs.ka się odpitolcie... Miała prawo wierzyć, że pierwsze zdarzenia było przypadkiem i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok. Mrs.ka: Chętnie pokryję część kosztów, związanych z pobytem psów w lecznicy. Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 dudson13 napisał(a):Kurczę ale kogo obchodzi Twoja licencja????????????????????????? Dla mnie możesz mieć nawet licencję na F16 - to nie zmienia faktu, że zabiłaś psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak?A to ciekawe,no,no,no...Nawet nie wiedziałam... Quote
Becia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a):Nie potrzebuję leczenia,. nic tu po nas dziewczyny. Ratujmy psy i chrońmy przed nią ze wszech sił bo zobaczycie niedługo zacznie polowanie. Quote
gagata Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wet-siostra napisał(a): Będę robiła co każe Doktor. Rozumiem,że Doktor juz sie zgodził na twoja propozycję i szykuje się do wizyty w Sądzie Pracy, jak to sie juz niektórym w Przemyslu zdarzyło, prawda Wet-siostro? I druga sprawa - Twoje "słowo-rzecz świeta"..To u którego weta szczepiłas Bonę, bo jakos zapomniałas dać wraz z sunią jej książeczke zdrowia?...Tu, na tym watku pisałaś, (posty chyba około nr 150 -tego),że prowadzasz ja do innego weta, bo, biedna nie może jeżdzić autobusem...Myślę,że nie byłaś z nia u lekarza ani razu aż do feralnej soboty...- mylę się? Masz bujna wyobrażnie, i dobrze, wykorzystaj ja jakoś...ale zywe zwierzęta to już raczej zostaw ludziom mocno stąpającym po ziemi...Choc pewnie i tak zrobisz jak zechcesz, bo przeciez to nie Twoja wina, że u Ciebie gina psy, prawda? Ty je tylko ściągasz do domu na pewna smierć... Quote
sybil Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Rzeczywiście dyskusja z "bohaterką" tego wątku zaczyna przypominać rozmowę ze ślepym o kolorach. Psy są najważniejsze i lepiej zająć się ich losem niż poświęcać uwagę osobie bezkrytycznej i pełnej samouwielbienia. Quote
weronika1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Becia66 napisał(a):nic tu po nas dziewczyny. Ratujmy psy i chrońmy przed nią ze wszech sił bo zobaczycie niedługo zacznie polowanie. świete słowa Beciu " Ratujmy psy" Quote
Recommended Posts