Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :cool3:Dag a tak prosiłam o ogonek na grochówkę :shake: Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Dag a tak prosiłam o ogonek na grochówkę :shake: Widać w gardle jej stanoł bo się nie podzieliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A tu ani grochówki, ani zdjęć świń, ani nowych wieści. Przecież jeśli nawet Dag się zakrztusiła, to już powinno jej przejść:mad: Quote
masienka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A moze to swinie ugotowaly ta grochowe... :( Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='masienka']A moze to swinie ugotowaly ta grochowe... :(:crazyeye:o masz i zeżarły DAG:placz::placz::placz: Quote
Nela Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Co tu sie dzieje??? Co tu taka cisza?????:crazyeye: Ludzie???? Dag zyjesz????? A swinie????? Zaczynam sie martwic.....:roll: :crazyeye: Quote
masienka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Juz prawie miesiac...:( Jak myslicie? Jesli swinie zezarly pancie to na ile im wystarczy?? Ona taka chuda... ;( biedne swinki, oj biedne... Quote
Marta Chmielewska Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pańcia żyje, bo mnie molestuje emailami (ach ta miłość) :evil_lol: a świnie pozostały juz tylko pamiątką na koszulce :evil_lol: Quote
Bila Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Żeżarła:angryy: . To niech tu stanie z nami czoła posta w posta:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Pańcia żyje, bo mnie molestuje emailami (ach ta miłość) :evil_lol: a świnie pozostały juz tylko pamiątką na koszulce :evil_lol::mad:zeżarłyście razem:angryy: Quote
Dag Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 wczoraj jak miałam czas, to mi sie net co 5 min wyłączał... a tera nie mam czasa... ale nikogo jeszcze nie zeżarłam... A teraz z innej beczki: [SIZE="6"]Serdecznie zapraszam wszystkich pełnoletnich dogomaniaków na moje imieniny, oraz urodziny Chrumy w sobotę o 22.00 do klubu Piekarnia na Młocińskiej 11. Poproszę imiona i nazwiska na priwa- zrobię listę. Każdy, kto wchodzi z listy jest zobowiązany do wpłacenia 5pln do chrumiej skarbonki- kasa idzie na schronisko "Ostatnia szansa" Pani Bożeny Wahl. Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No prosze to jednak bedzie grill :cool3: i to już w sobote :diabloti: Quote
Bila Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :angryy: :angryy: :angryy: Cholera, że też mieszkam w Poznaniu. Dag wszystkiego najlepszego, i oczywiście wycałuj urodzinowy świński pychol, i ten nieurodzinowy też:loveu: Quote
masienka Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Wszystkiego naj, naj:p dziewczynki Tylko jedno mnie zastanawia:hmmmm: chrumia skarbonka, urodziny tez chrumine...czy aby na pewno obie swinie doczekaja soboty??:mad: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='masienka']Wszystkiego naj, naj:p dziewczynki Tylko jedno mnie zastanawia:hmmmm: chrumia skarbonka, urodziny tez chrumine...czy aby na pewno obie swinie doczekaja soboty??:mad::cool3:myślisz ,że zjedzą świnie na imprezie:crazyeye:o matko .....:placz: A swoją drogą to dlaczego ta impra znowu w stolycy:cool3: Quote
BeaC Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wszystkiego naj najlepszego z okazji Twoich imienin... oraz serdecznie ściskam łapke Chrumy... urodzinki... hmmmm ktore to? Dla Dag Dla Chrumy Quote
Dag Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dziękujemy wszystkim za życzenia!!!:loveu: impreza była chyba udana (za dużo biegałam żeby tak dokładnie się jej przyjżeć). Uzbieraliśmy 1240pln na schronisko!!!:loveu: A co do moich prosiaków: Tydzień temu: Wróciłam w nocy z roboty, wyszłam najpierw z Chrumą. Super. Potem wyszłam z Pigą. Taka była grzeczna i tak ładnie przy nodze chodziła... 5m linka, kaganiec na pysiu... żadnych psów ani kotów w okolicy... koniecznie chciała iść na błotnistą trawkę, więc odpięłam linkę... powiedziałam "hasaj"... i tyle widziałam psa... Łaziłam, szukałam, wołałam i dostawałam zawału przez dobre 20 minut. Pigi niet. W końcu ją znalazłam, jak żuła chlebek przez kaganiec. Wracam do domu, wściekła, zmęczona, zestresowana... i tylko myslę, jak zaraz sobie zjem kotleciki mielone, które dostałam od mamy kumpla... takie pyszne mamusine... Otwieram drzwi, Chruma zamiast mnie radośnie powitać leży plackiem w pozycji "przepraszam... to się więcej nie powtórzy..." ściągnęła moją torebkę z blatu i wrąbała moje kotlety, moją muffinkę z macdonalda, a na koniec zagryzła to migdałami, które miały być dodatkiem do sałatki z rucolą. Rucoli nie zjadła. I już nie wiedziałam, którą bardziej chcę zjeśc z grilla... Na kolację zjadłam makaron z pesto... nic innego nie miałam... A teraz też jest wesoło, bo Chruma biegając za frisbee zdarła sobie pazura i wdało się zakazenie... No i ma kukiełkę na łapie, której bardzo chce się pozbyć. A Piga która lubi obgryzać Chrumę potraktowała kukiekę na łapie jako składnik prezentu gwiazdkowego. I teraz dziewczny się tłuką, która pierwsza zje kukiełkę z Chruminej łapy. Quote
Asztir Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja przesyłam spóźnione życzenia i cieszę się jednocześńie, że tak sporo pieniążków się na schronisko nazbierało :multi: I jednocześńie przykro mi z powodu obiadu ;) Quote
Dag Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A teraz jeszcze małe wytłumaczenie braku fot świniaków... otóż mój aparat na rejsie w Gracji zwariował był od wilgoci, zablokował się na jednym ustawieniu pt. "night mode" i teraz robi tylko takie foty: Pigi i "patyczek": Pigi pomiędzy nogami mojej koleżanki: A tak robi fory jak ma dobry dzień... tylko nigdy nie wiadomo, kiedy to nastąpi. Dziewczynki się kofają strasznie: Quote
Dag Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Na fotach z "patyczkiem" koło Pigi leży mój zielony but. Piga cały czas ma fazę zanoszenia moich butów "gdzieś", czyli na kanapę, albo do klatki. Zanosi je tam (delikatnie, w dwóch ząbkach, najczęściej za sznurówki) i się koło nich kładzie. A ja potem przed spacerkiem mam bojowe zadanie, coby oba buty odnaleźć.:evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 boseee, jakie one koffane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Heloł :multi: :multi: :evil_lol: świnki były w zmowie ;) namówiły się przed Pigowym spacerkiem :evil_lol: Pigusiu Ty uciekniesz pańci to sobie pojesz chlebków ,a ja Chrumusia w tym czasie splądruje kuchnie :evil_lol: Dag napisał(a):"przepraszam... to się więcej nie powtórzy..." :hmmmm: skąd ja to znam :mad: Quote
Dag Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Chrum ma na dwa dni założoną kukiełkę na łapę. Od momentu jej zinstalowania, Chrum jest nagle "strasznie chora". Kuleje, wzdycha i ewidentnie cierpi. Miesko pazurowe na wierzchu jej nie przeszkadzało, ale kukiełka baaaaaardzo. żeby cierpienie psa spotęgować, jak wychodziłam z domu założyłam jej kołnierz na łeb, gdyż nie jest to pierwsza kukiełka w życiu Chrumy, a każda poprzednia źle kończyła:diabloti: Za co kocham Chrumę: Jak wróciłam do domu Chrum skoczyła na mnie radośnie przywalając mi kołnierzem, po czym się odwróciła tyłem i prawie stanęła na głowie żeby coś podnieść... Kofany piesek przyniósł panci piłeczkę! Tak dla równowagi- za co kocham Pigę: Wylazłyśmy na spacer, Piga złapała w ryj pierwszy kawałek chleba, który się napatoczył. Warknęłam, pies wypluł, pies został pochwalony i dostał smakołyka. 2 sekundy później Piga podniosła z ziemi torebkę od herbaty, ostentacyjnie ją wypluła i natychmiast zgłosiła się po smakołyka.:evil_lol: No i z ostatniej chwili- tak sobie siedzę przy kompie i piszę tego posta, Chruma leży za moimi plecami na fotelu (niewygodnie, ale przecież pies cierpi, to jej nie zgonię). Odwracam się, a na kanapie za mną leży Piga, a obok niej moje dwa buty.:lol: A teraz wpakowała mi się na kolana i liże mnie po rękach jak pisze... ten fotel jest za mały... ide sie schowac do łazienki... Quote
Recommended Posts