Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co mówiła mi Martik Ben rozmaicie i bez żadnych reguł reaguje na inne psiaki i to bez względu na płeć .. nz nz nz .. za to wobec ludzi przemiły pluszak.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Jeśli nie wypali nic innego i pies będzie jechał do Małgorzaty, to pomoge finansowo w transporcie. Rozumiem, ze Małgorzatta może go odebrać z Warszawy?

Czemu z W-wy? Jeśli dobrze rozumiem Małgorzatta jest w Katowicach, a benek w Bydgoszczy (chiiiba) to czemu zahaczać o W-wę?

Posted

Wypaliłam bez zastanowienia. Chodziło mi o pół drogi, czyli np. Łódź.

Może coś się wyjaśni dokładniej, jeśli chodzi o jego tolerancję na inne psy obu płci, bo z tym podobno może być problem + cieczka Zuli, niestety.

Posted

[quote name='blacky764']Może psiakowi przydadzą się banerki ? :) Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje.

http://www.dogomania.pl/threads/189412-Zrobi%C4%99-banerki-dla-zwierzaczk%C3%B3w-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-po%C5%9Bcie.?p=15056335#post15056335

Pozdrawiam - blacky764

jeden banerek już jest ;) jak będą fotki i bedzie trzeba to zrobię ile i jakie tylko chcecie :) w sumie mogę zrobić i bez zdjęć ale dopiero jutro, jak wrócę do domu ;)

Posted

mam dom dla psiaka!! Może zamieszkać u moich dzidków, tylko kwestia dowiezienia psiaka. I podkreślam z góry że jeśli będzie wrogo nastawiony do dzieci bądź do suczki dzidków( sterylizowana) to niestety poszukamy mu nowego domku, ale miejmy nadzieję że jest ok. Dlatego też chciała bym dowiedzieć się tylko jakie ma nastawienie do obcych ludzi?! Resztę dowiem się gdy będzie u nas na DT, bo póki co tak to mogę nazwać ;)

Posted

wczoraj niestety do późnego wieczora praca i nie miałam okazji wejść na neta! ale dziękuję wszystkim za telefony, sugestie i chęć pomocy!
jesli chodzi o benia to wczoraj wykonałam telefon do źródła i rozmawiałam z jego właścicielami ...a więc benio nazywa się beetoven, ma niecałe 4 lata, jesli chodzi o stosunek do innych psów jak wczesniej już było napisane jest różnie , jedne psy akceptuje inne nie, państwo mieli yorka i bez problemów było ale z reguły rzuca sie na małe psy, duże toleruje lepiej i niestety nie ma znaczenia czy to pies czy suka także ze zwierzakami będzie jak loteria :roll: jesli chodzi o ludzi m.in dzieci to podobno jest przekochany, typowy leluch, garnie się do pieszczot...jest towarzyski i kontaktowy...
jadę dziś do ludzi zrobić zdjęcia to i dowiem się jeszcze więcej..pies jest u tych ludzi nie w klinice...wetowi powiedzieli, że wyjeżdzają w tym tyg i chcą go poddac eutanazji teraz w rozmowie ze mną przez tel okazało się, że wyjeżdżają 31.07 także całe szczęście jest więcej czasu, bo uprosiłam i pozwolili zeby pies pozostał u nich do 30, jesli do tego czasu nie znajdzie się dom to poddadzą go eutanazji....ogłosiłam wczoraj benia w gazecie, ogłoszenie ukaże się w pt, rozsyłajcie proszę wiadomość o nim gdzie się da, jak będą zdjęcia to zrobię mu ogłoszenia na innych forach...
SHARON proszę o telefon do mnie lub napisz mi pw ze swoim nr to zadzwonię!

Posted

Ja na tym etapie mogę zapewnić DT. Ponieważ nic nie chcę obiecywać z racji tej iż nie wiem jaka będzie reakcja na suczkę. Ale poobserwujemy i zobaczymy, damy troszkę czasu;) Pożyjemy zobaczymy...

Posted

sharon napisał(a):
Ja na tym etapie mogę zapewnić DT. Ponieważ nic nie chcę obiecywać z racji tej iż nie wiem jaka będzie reakcja na suczkę. Ale poobserwujemy i zobaczymy, damy troszkę czasu;) Pożyjemy zobaczymy...

Sharon, ten etap jest piekielnie istotny :) uchroni Beethovena przed igłą i pozwoli na spokojnie Go wyadoptować ..

Posted

sharon napisał(a):

Moze bedzie dobrze. Benki z reguły są łagodne a psy raczej nie atakują suk. Mój benek ma 6 suk do towarzystwa i jednego psa. To jego rodzina i chyba sam bardzo źle by się czul.

Posted

dziewczyny i na czym stanęło ?

wiem że Madallena ma jakiś Hotelik za 300 zł + karma czy coś takiego ... jeśli nie wyciągniemy jednej suki benkowej to może uda się Jego wrzucić ... tylko jak wygląda sytuacja z nim w tej chwili ?

Posted

kochani wczoraj powrót do domu był po 24 dziś już o 8 wychodziłam, praca goni pracę i nie zawsze się wyrabiam przepraszam! siedzę teraz w robocie więc nie mam czasu się rozpisywać ale jak wrócę do domu koło 18 to wszystko opiszę! pies jest przecudny, pełen radości, energii, pieszczoch, on nie może zostać uśpiony, nie pozwolę na to! śliczny kochany wielki michu, wstawię zdjęcia, wstawię film, sami zobaczycie
Sharon podałaś mi na pw 8 cyfrowy numer, nie mogę się dodzwonić!!! mój nr 502098388, jeśli chodzi o transport nie martw się ja mam auto więc jakoś damy radę ;)

Posted

A oto ten któremu nie chcieli dać szansy i ma się pożegnać z tym światem :shake:

Benio:
Ciotka a co ty tam tak trzymasz i mierzysz we mnie? trzeba się tego bać a może wręcz przeciwnie, rzucisz mi to i Ci przyniosę jak piłkę :)

Chyba to jednak nie jest groźne, eee nie muszę się bać...uśmiechnę się :) Może się ktoś zakocha i będę mieć nowy, bezpieczny dom!

I jeszcze film: http://martikb.wrzuta.pl/film/4aeSPYTiYoD/sv207597

cdn nastąpi