Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwonię do Guliwera i pytam , no co , no i co ?
A guli no i nic: zawołał chodź tu potwór ( do Kajtuna tak :))
i go pogłaskał więc zapoznanie obaj znieśli dzielnie :)

Posted

[quote name='malibo57']Co tu tak cicho? Guliwer zjedzony, czy co?[/QUOTE]
Na bank pożarty. Kajtun na deser wciągnął jeszcze doktora :diabloti:

Posted

Kajtun został umówiony do profesora Galantego na przyszły piątek na operację usunięcia całej żabki.
Stwierdzono, że nawet dla niego to będzie nie lada wyzwanie.
Wstępnie oszacowano koszty na 800-1.000zł
Wczorajsza konsultacja byla za darmo.
Psiak zachowywał się wzorowo, Guliwer cały.

Bardzo bardzo dziękuję za cierpliwość i transport Guliwerowi - transport był za darmo.
Pani Magłosi z Noska za organizację i czujność.
Dorocie, że nam Guliwera poleciła.
:Rose:

I Kajtulkowi...że był taki kochany i grzeczny. :)

Posted

aż się pisać nie chce :(
lekarz olał wczoraj sprawę , mimo iż Alice zapisywała Kajtuna na wizytę , facet nie pojawił się w lecznicy.
Jak Alice będzie dostępna to napewno napisze coś więcej, bo boję sie że cos namieszam informacyjnie.
Ja wam moge jedynie zdać relacje od Guliwera , który stwierdził , że Kajtun to wcale nie jest jakiś drapieżnik, tylko bardzo delikatna kruszynka :))
Mimo iż Guliwer jest duzym facetem , nawet bardzo dużym 190cm i ponad stówa wagi to z kajtem poradził sobie , a Kajtun dał sobie radę z nim.więc chociaż tutaj miłe zaskoczenie.
Co do zabiegu , to badał kajtuna inny lekarz i stwierdził , ze psa trzeba operowac i żabke wyciąć całkowicie, za tydzień w piątek byc może dojdzie do tej operacji, ale tak jak napisałam , trzeba poczekać na info od Alice napewno będzie dokładniejsze

Posted

o widze , że z Alice jednocześnie zaczęłysmy pisać :)
tak Guli sie bardzo zaangażował i już umówił się na piatek z właścicielka Noska , że pojadą.
Jutro będe się widziała z Guliwerem to pogadamy sobie o Kajtunie

Posted

Ja ciągle próbuję się dodzwonić do profesora, żeby te sprawę wyjaśnić. Ten drugi wet nie mógł/ czy też nie chciał się do Galantego dodzwonić z tego co zrozumiałam? Byłam w kontakcie telefonicznym z Panią Małgosią w trakcie wizyty, ale jeszcze raz na spokojnie przedzwonię i się dopytam jak to wyglądało.
Sama wiesz w jakim wczoraj byłam stanie przez to wszystko....
Najwazniejsze jednak, że ostatecznie zostały podjęte najlepsze kroki dla zdrowia i przyszłości Kajtuna.

Posted

Nie wiem czy to olanie, czy coś innego. Bo ciężko złapać kontakt z profesorem. Mam nadzieję, że się wyjaśni.
Bardzo się wszyscy podenerwowaliśmy. Mi właściwie dopiero przechodzi, ale nie odpuszcze. Z gęby cholewy nie robię.

zamówiłam Kajtunowi ogłoszenia na bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-ogłoszen-10-zł-za-pakiet!-Na-sterylkową-skarbonkę!-do-25.06[/url]!

Posted

Na dobry początek witam wszystkich ;) na początek mam pytanko jak Kajtun stoi z kasą piątek niedaleko a zabieg tani nie jest ;( Cieszę się że forum poczytałem dopiero dzisiaj bo bym się pewnie tego potwora bał ;) Oprócz małego ataku na wysokości kostki nie spotkałem się z wielką agresją z jego strony ;) Powiem wam tyle w rzeczywistości jest słodszy niż na fotach ;)

Posted

Z tego co widzę, to ma 1250, za czerwiec zrobię przelew to będzie 1300. No i znów będzie spłukany, cholera... Chyba z bazarku ingi jeszcze kasa nie doszła, prawda? - tam chyba koło 3 stów będzie.

Posted

Niestety nie wszystkie możemy się poszczycić zdyscyplinowanymi klientkami bazarkowymi.
Witam [B]Guliwera[/B] na forum. Stan konta Kajtunowego jest w pierwszym i drugim poście wątku.
Obawiam się, że będę musiała się zwrócić o pomoc do Kundelkowej Skarbonki.

Posted

[quote name='alice midnight']Kurde, jakby tak każdy zarzucał takie stawki dla kolegi Kajtuna ;)
[B]Guliwer[/B], a nie prościej go po prostu adoptować ? :D[/QUOTE]
Ależ Ty roszczeniowa jestes ;)