Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fanki i fani, dopisałam sobie do sygnaturki post rozliczeniowy Kajtuna - "zł Kajta".

Teraz nie trzeba będzie ciągle go szukać czy pamiętać nr postu. :)

Stała dla Kajutna za grudzień 2014 właśnie poszła, pewnie dojdzie w poniedziałkowe poludnie. Inko, deklaracje stałe będą do grudnia 2015, poki co.

Dzięki, dzięki, dzięki! :buzi:

Zapiszę, jak będę aktualizować rozliczenie.

Tylko mi jeszcze powiedz, jak Ci się udało przebrnąć przez te tony postów Kajcinego wątasa... :-o

Posted

.... Tylko mi jeszcze powiedz, jak Ci się udało przebrnąć przez te tony postów Kajcinego wątasa... :-o

Łatwo nie było, ale w dwa tygodnie dałam radę   :evil_lol:  Bombę podczytuję od dawna i będąc u Niej, od dłuższego czasu zastanawiałam się kogóż to masz w swoim awatarze bo ja organicznie jestem uzależniona od czarnych, podpalanych piesów (moich dwóch ogonków).

Weszłam w Twoim podpisie na KAJTA, zobaczyłam pycholka z wielką gulą i ... wsiąkłam. Poczytałam dalsze koleje losu, operacje, Mokry Nosek, Twoją walkę o Kajtka, Hotelik u Murki... i stwierdziłam, że nie przypadkiem na Kajta trafiłam, to i ... jestem...:)   

Posted

Łatwo nie było, ale w dwa tygodnie dałam radę   :evil_lol:  Bombę podczytuję od dawna i będąc u Niej, od dłuższego czasu zastanawiałam się kogóż to masz w swoim awatarze bo ja organicznie jestem uzależniona od czarnych, podpalanych piesów (moich dwóch ogonków).

Weszłam w Twoim podpisie na KAJTA, zobaczyłam pycholka z wielką gulą i ... wsiąkłam. Poczytałam dalsze koleje losu, operacje, Mokry Nosek, Twoją walkę o Kajtka, Hotelik u Murki... i stwierdziłam, że nie przypadkiem na Kajta trafiłam, to i ... jestem... :)   

Dwa tygodnie... :-o Tylko?! :eek2:

Podziwiam. :Rose:

Fajnie, że z nami tu jesteś. :)

Posted

Kajt zaczyna wyglądać jak wypielęgnowany, pewny siebie playboy - nie podskoczysz... :smokin:

Usiata - :loveu: :loveu: :loveu:

Zeberko, przecież on zawsze wygląda na wypielęgnowanego - nawet przykurzony od harców! :mad: ;)

Usiata, przyszła deklaracja od Ciebie - dzięki! :Rose:

Posted (edited)

Zaktualizowałam właśnie rozliczenie konta Kajtuna.

Tu wyimek:

GRUDZIEŃ
+196,50 zł - SALDO z poprzedniego m-ca

+10 zł - pinczerka_i_Gizmo (dekl. XII) 01.12

+50 zł - lipsik (jednorazowa) 02.12

+45 zł - 25% z bazarku Rubik NOWA BIŻUTERIA - 05.12

+172,20 zł - 70% z bazarku KULINARIA-OGRÓD-ŚWIĘTA - 05.12

-300 zł - hotelowanie (2 XI - 1 XII) - 05.12

+100 zł - mmd (jednorazowa - Mikołajowo) 08.12

+40 zł - Lida (dekl. XII) 09.12

+40 zł - Usiata (dekl. XII) 15.12

+228,20 zł - bazarek HANDMADE'owo - 19.12

--------------------------------------------------------

+581,90 - SALDO na dzień 19.12.2014

Dzięki Wam :Rose: nie najgorzej ono wygląda. :klacz:

Na Kajtka zdrowie :)

A jak wiesz, różnie to z nim, z jego pycholem bywało...

O, jak fajnie, że nowe siły wspierające Kajtka dotarły :)

Kajtunio w szaliczku jest przepiękny.

Chociaż Kajtuch uważa inaczej! :megagrin:

Edit: Oczywiście chodziło mi jedynie o szaliczek, a nie siły wsparcia!

Edited by inka33
Posted

.......A jak wiesz, różnie to z nim, z jego pycholem bywało...

Poczytałam dokładnie i dlatego, Kajtunku kochany - zdrowia, zdrowia, zdrowia bo to zawsze łatwiej o inne sprawy, gdy nie boli, nie doskwiera, nie denerwuje, nie drażni ... wtedy i można być choć troszkę lepszą, dla innych, istotą (psem lub człekiem) :) 

Posted

Kajtunku, już dzisiaj bo jutro mogę być za bardzo zapędzona - najpierw ogromu zdrowia, a zaraz potem - najlepszego domku na świecie bo czeka na Ciebie, tylko jeszcze Ciebie nie znalazł :) 

Posted

I na koniec roku przyszła zła Murka, żeby zaraz po Nowym Roku nie straszyć ;)

Rozliczenie:

Do zapłaty na dzień 1 grudnia było -300 zł

Wpłaty:

+300 zł inka33

Razem: 0 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

-7 zł odrobaczenie

Razem: -307 zł

Do zapłaty na dzień 31 grudnia wynosi -307 zł.

Posted

Dzięki za życzenia, obecność i wpłaty! :Rose:

Powoli spróbuję się ogarnąć po ok. 3 tygodniach nieobecności na dogo (ferie świąteczne w Otwocku).

Rozliczenie i przelew do Murki zrobię pewnie jutro... :oops:

Posted (edited)

Wpłatę 307zł do Murki zrobiłam 9.01, tak jak pisałam wcześniej. :)

Zbieram się za rozliczenia, i zbieram, i zbieram... :wacko:

AleksandraF, czy przedłużasz swoją deklarację na Kajtuna na kolejny rok...? 

Edit:

Zaktualizowałam wreszcie rozliczenie (link w podpisie - "zł Kajta") i nie wygląda źle. :) :)

Widzi mi się, że mogę chwilkę odpocząć od bazarkowania - byle nie za długo. ;)

Edited by inka33
Posted

Ano, źle to nie wygląda :) ale jak wiadomo, w przypadku Kajtunka lepiej byłoby, żeby ta skarbonka była ciut grubsza na zaś...No chyba, że się mylę to mnie skorygujcie ciocie od razu, bo u Kajtka to ja całkiem "świeża" jestem :) 

Posted

Ano, źle to nie wygląda :) ale jak wiadomo, w przypadku Kajtunka lepiej byłoby, żeby ta skarbonka była ciut grubsza na zaś...No chyba, że się mylę to mnie skorygujcie ciocie od razu, bo u Kajtka to ja całkiem "świeża" jestem :)

Na szczęście teraz z Kajtuna zdrowiem jest OK i jakichś wielkich zapasów nie trzeba robić. :)

Posted

Z Nowym Rokiem nowa nadzieja... dostałam dziś wiadomość z olx w sprawie Kajtuśka - Państwo mieli bardzo podobnego pieska i są zainteresowani Kajtkiem :) 

W razie czego mamy kogoś ze Skarżyska Kamiennej do wizyty?

Posted

Ojej ojej - mocno trzymam kciuki!!!!

Niestety nie kojarzę nikogo z tamtych okolic... Z tego co wiem to eliza_sk i phase są z woj.świętokrzyskiego - może one byłyby w stanie wskazać kogoś, kto pomógłby wizytą?

Przez nową Dogo nawet już nie można znaleźć ludzi po lokalizacji... :(