Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to teraz tylko znaleźć kogoś do wizyty...możecie mi pomóc? nigdy nie szukałam ludzi do wizyty...bo jeśli by wyszła pozytywnie, może udałoby się jeszcze Mikusia wykastrować u nas no i znaleźć transport.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Istar19 napisał(a):
to teraz tylko znaleźć kogoś do wizyty...możecie mi pomóc? nigdy nie szukałam ludzi do wizyty...bo jeśli by wyszła pozytywnie, może udałoby się jeszcze Mikusia wykastrować u nas no i znaleźć transport.

Istar najlepiej poszukać przez mapę dogo. To jest Gdańsk?

Posted

Mikus trafił do metra, dlatego dzwonili do mnie (nie zmieniłam tel w cafeanimal jak robiłam mu ogłoszenia..), dzwoniła do mnie najpierw żona tydzień temu no i rozmawiałam z nią o Mikim, mieli się jeszcze naradzić cała rodziną no i dziś dzwonił do mnie pan rodziny. chcą go na 99% (ten 1% wiąże się z kłopotem transportu) ale jeśli przejdą wizytę pomyślnie wtedy nie widzę przeszkód by tam go dostarczyć (chodź bym miała z nim pociągiem jechać) ;)

Posted

Oczywiście popieram Cię, biedakowi należy się wreszcie stały domek bez poniewierki. Cieszę się i jeżeli będę mogła w jakiś sposób pomóc np finansowo to napewno pomogę. Narazie dziekuję za ogłoszenia.

Posted

Świetnie!
Czekamy zatem na relację z wizyty.
A z tego co pamiętam (z SCC) Miki jest fajnym spokojnym psem,więc nawet gdyby miał jechać pociągiem,to myślę,że nie byłoby całkiem źle.
Reyes zawoziła Zuzankę do Białegostoku i choć przeżyły zuzkową biegunkę, to mała ma teraz dzięki Dance wspaniały wymarzony dom.
Trzymam kciuki.

Posted

Również mam nadzieję, że znajdzie nareszcie dom. A z racji, że jestem jego opiekunem również mogę się nieco dołożyć w celu opłacenia transportu. Pozdrawiam

Posted

Czekamy dalej na wizytę..w międzyczasie Miki wędruje po lasach niedaleko schroniska ze swym opiekunem ;)

[img]http://lh3.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/TIJj8pk-7uI/AAAAAAAALpc/UmlhgwvIgZQ/s512/IMG_6947.JPG[/img]

[img]http://lh6.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/TIJj86zolNI/AAAAAAAALpg/wcfRRtNHjO4/s512/IMG_6953.JPG[/img]

Posted

Wizyta będzie w środę albo w czwartek, rano w środę Pan ma do mnie dzwonić i dogramy dzień i godzinę, jutro Państwu nie pasuje.
Nie wiem, gdzie jest psiak, jesli to trasa przez Warszawę, to mogę jakoś pomóc - tzn z mogę z Warszawy dowieźć psa bezpłatnie do nowego domku.

Posted

itske napisał(a):
wizyta będzie w środę albo w czwartek, rano w środę pan ma do mnie dzwonić i dogramy dzień i godzinę, jutro państwu nie pasuje.
Nie wiem, gdzie jest psiak, jesli to trasa przez warszawę, to mogę jakoś pomóc - tzn z mogę z warszawy dowieźć psa bezpłatnie do nowego domku.

super!!!!!

Posted

transport się obmyśli, państwo oddadzą przynajmniej cześć za transport (jeśli nie będzie to wielka suma to zapłacą całość).
co do kastracji, nie byli jak na razie przeciwni, jeśli przejdą wizytę zapytam w schronie czy nie dałoby rady go wykastrować przed wyjazdem (trochę czasu na to będzie)

Posted

wiem, jak dojdzie już do tego to obgadamy z Itske jaki weekend by jej pasował by ewentualnie odebrać go z wawy.
tylko się trochę nie orientuje. Ile by taki transport do wawy wyszedł?