Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asencja'](...) i może spać na dworze (...)[/QUOTE]
Nie wiem jak by z tym było, teraz chyba śpi w domu, jeśli dobrze zrozumiałem Piotra jak byłem porobić zdjęcia. Ale mam nadzieję, że może jednak nie byłoby to problemem...

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Mnie się ten pomysł podoba...przynajmniej mała doczeka bezpiecznie na swój domek stały, a Piotr ma dość zajęć i problemów,by jeszcze naszym maleńkim cudem się stale opiekować. Co myslicie?A może ja też nie doczytałam wszystkiego...[/QUOTE]

Jeśli jest zagrożenie życia lub zdrowia to rzeczywiście chyba nie ma sie co zastanawiać - ale to już wiedzą tylko bico i muzzy, którzy byli na miejscu .. Z drugiej strony, jeśli nie jest aż tak źle, to chyba lepiej poczekać - takie pikne zuzlikowe soyllegro może wiele zdziałać ..

Posted

Co do propozycji DT dla Sojki u Asencja - tutaj musi się wypowiedzieć Piotr, TZ Norel. Musi powiedzieć czy da radę zapobiec tragedii, czy może sytuacja się coraz bardziej pogarsza i trzeba na już coś działać. Kontakt z Piotrem ma Kakadu i Muzzy. Jutro poprzez męczenie dwóch powyższych osób:evil_lol::D Spróbuję się jakoś z Piotrem skontaktować i zapytać co sądzi o tej sprawie.
Asencja - dziękujemy za ofertę pomocy i prosimy, zaczekaj na wieści od Piotra.

Poza tym, sama jestem ciekawa jaki i czy jest w ogóle odzew na ogłoszenia, a kontakt tam była podany na Kakadu i tylko ona to wie;)

I jeszcze z wieści: dziś(wtorek) lub w środę ma się ukazać ogłoszenie i foto Sojki w Dzienniku Wschodnim:multi: Jak już będzie, zrobię foto ogłoszenia i wrzucę tu na wątek:cool3: Przyczyną opóźnienia był urlop redaktora.

Posted

ale sie zadzialo przez te 3 dni!
przy czytaniu allegro zuzlikowej zryczalam sie jak bobr, nie wiem, to chyba przez te pogode bo normalnie jestem twardsza...
asencja - bardzo dziekujemy za propozycje, wyslalam smsa do piotra z opisem sytuacji - na pewno oddzwoni i powie co o tym sadzi; moim zdaniem to jest dobra propozycja; u noral i piotra wszystkie
o jezu dzonil piotr - [B]norel sie obudzila i moge do niej zadzwonic![/B]!!!
wiec zadzwonie i powiem co i jak a ona podejmie decyzje; uff, jak to dobrze ze jest juz nami!!! geba mi sie smieje dobrze ze jestem sama w pokoju...

Posted

norel powiedziala (a ledwie mowi...) ze wolalaby, zeby sojeczka poszla prosto do dobrego domu stalego; trzeba uszanowac jej wole, zwlaszcza, ze najlepiej zna sojke i wie co bedzie dla niej dobre; u norel i piotra wszystkie zwierzeta (no, procz koni i muflona) mieszkaja z nimi w domu, ze dokoncze przerwane zdanie z poprzedniego postu;
wiec dziekuje asencjo za wspaniala propozycje - bardzo dziekuje, ale nie mozemy skorzystac - musimy sie skupic na szukaniu domku stalego;

Posted

Nie ma sprawy to była tylko propozycja,gdyby sytuacja stała się podbramkowa-zawsze dobrze mieć furtkę.Cudownie,że Norel obudziła się.Zyczę jej szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!1

Posted

Jak się cieszę,że Norel ma się coraz lepiej:multi:
Myślę,że dzięki Bico mogą być telefony jednak dużo osób nie korzysta z internetu, a gazeta to gazeta ma wzięcie od tylu lat;)

Posted

[quote name='kakadu']ale sie zadzialo przez te 3 dni!
przy czytaniu allegro zuzlikowej zryczalam sie jak bobr, nie wiem, to chyba przez te pogode bo normalnie jestem twardsza...
asencja - bardzo dziekujemy za propozycje, wyslalam smsa do piotra z opisem sytuacji - na pewno oddzwoni i powie co o tym sadzi; moim zdaniem to jest dobra propozycja; u noral i piotra wszystkie
o jezu dzonil piotr - [B]norel sie obudzila i moge do niej zadzwonic![/B]!!!
wiec zadzwonie i powiem co i jak a ona podejmie decyzje; uff, jak to dobrze ze jest juz nami!!! geba mi sie smieje dobrze ze jestem sama w pokoju...[/QUOTE]

...a teraz ja się zryczałam...ZDROWIEJ SZYBKO NOREL!!!

Posted

Super! Ogromna chęć powrotu do zdrowia pewnie pomoże jej szybciej stanąć na nogi. Ciesze się że się sytuacja klaruje pomału!
Swoją drogą, ciekawe co sobie ona biedna pomyśli jak ten wątek przeczyta tak właściwie o sobie i jej podopiecznej i że tylu ludzi w sumei wielu zupełnie nieznanych jej kibicuje!? :)

Posted

[quote name='kakadu']ja tylko mam nadzieje, ze nie bedzie mi miala za zle tego watku :roll:[/QUOTE]
Mi to nawet do głowy nie przyszło:oops:

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę ze znacznej poprawy stanu zdrowia Norel!:multi::multi:

A dziś Sojka była w Dzienniku Wschodnim:lol: Jutro wstawię foto tego ogłoszenia:cool3:

No i jeszcze czekamy na te 50 ogłoszeń dla Sojki z bazarku...

[B]Kakadu, a z allegro i tych parunastu innych ogłoszeń nikt nie dzwonił??[/B]