Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Vide post na Bambo ciociu ilon_n. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Edit Nie. Przydałoby Mu się tam ogłoszenie. Edit 2 Nie dotarło do mnie, że to pytanie. Przepraszam ciociu. Do Nowości nie mam już dojścia. Anonse oczywiście, że mogę. Quote
ilon_n Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Cajus JB napisał(a):Vide post na Bambo ciociu ilon_n. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Edit Nie. Przydałoby Mu się tam ogłoszenie. proszę jaśniej, bo nie wiem co "Nie." a post na Bambo nie jest żadną odpowiedzią na moje pytania ani też potrzeby Aresa. To jak konkretnie chcesz pomóc Aresowi w drodze do szczęścia? Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Poprzez ogłoszenia. Może ciocia ilon_n znajdzie chwilę czasu i zrobi jakiś fajny plakat do rozwieszenia? Quote
ilon_n Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Cajus JB napisał(a):Poprzez ogłoszenia. Może ciocia ilon_n znajdzie chwilę czasu i zrobi jakiś fajny plakat do rozwieszenia? Konkretnie jakie ogłoszenia? Anonse? bo internetowe Ares już ma długo i sporo .. Nowości byłyby cenne, ale rozumiem, że tu padła odpowiedź "Nie." Z pewnością wujek Cajus JB, w odróżnieniu ode mnie, znajdzie chwilę czasu na zrobienie plakatu i rozwieszenie go. Na pewno masz go wiele więcej. edit zmodyfikowane duble Twoich postów pojawiają się po dodaniu moich, tylko ciekawe czemu jako wcześniejsze ..?! dziwny ten portal .. wiecznie kulawy .. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ciociu ilon_n to nie wina portalu tylko tego, że napisałem z telefonu. Zdałem sobie sprawę, że moja odpowiedź jest niekompletna o te właśnie "Anonse". Dlatego edytowałem i wyszedł mi nie wiem czemu drugi post. Chciałem to zrobić szybko, aby nie rodzić dodatkowych pytań. Nie udało mi się. Bardzo Ciebie za to przepraszam. Mam nadzieję, że przyjmiesz moją wersję jako wiarygodną. Na komputerze poruszam się nieco sprawniej. Nie umiem robić plakatów. Dla Kairy zrobiłaś bardzo ładne. Myślałem, że może też dla Aresa takie zrobisz. Spróbuję nauczyć się sam, ale nie wiem czy mi się uda. Nie umiem też ich tak umieścić aby były do pobrania. Edit Do Nowości miałem kontakt, ale mi się urwał. Będę próbował odświeżyć, ale nie wiem czy mi się uda. Quote
Cajus JB Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zapytałem dziś o Nowości. Jaki będzie efekt nie wiem. Jak tylko się dowiem dam znać. Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Poprosiłam Isadorę o zrobienie plakatu dla Aresa. W wydaniu Isadory będzie mega-profesjonalny i na pewno optymalny w druku. Quote
furciaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja za jakies 2 tyg jak sie juz ogarne bede mogla podjechac do schronu gdyby byla potrzeba, cykniecia fot czy cos :) Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 furciaczek napisał(a):Ja za jakies 2 tyg jak sie juz ogarne bede mogla podjechac do schronu gdyby byla potrzeba, cykniecia fot czy cos :) tak, tak furciaczku, świetnie, że będziesz .. mam już kolejną schroniskową sunię w potrzebie do obfocenia .. fotki sa potrzebne na już, ale teraz warunków nie mamy, błoto i grzęzawisko, więc za 2 tyg chętnie skorzystam z Twojej sesji :) Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Ilona masz zapchaną skrzynkę już wolne :) Quote
Cajus JB Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Plakat na pewno będzie super. Nie dodam dziś Aresa do Anonsów. Chciałbym odczekać do wtorku wieczorem. Powodem są finanse. Ogłoszenie jest dość drogie. Nie stać mnie aby tak codziennie robić kilka. Jestem też ciekaw jak samo ogłoszenie wypadnie w gazecie. Będę wiedział co poprawić lub zmienić. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Na razie nie mam odpowiedzi o Nowości. Być może w poniedziałek będę miał. Quote
Cajus JB Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Brat zapomniał się zapytać. Właśnie Mu przypomiałem. Przypomniał mi się jeszcze jeden kontakt. Napiszę maila jak znajdę. Quote
Cajus JB Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To już wiem, że jestem mocno pod kreską. Dodam ogłoszenie tak czy inaczej. Jutro lub pojutrze. Quote
ilon_n Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 poproszę dane kontaktowe w ogłoszeniu na mnie, jak na wątku w poście #1 Quote
toyota Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 O co chodzi z tymi Nowościami ? Trzeba mieć znajomości , żeby psa zamieścili ? I czy to jest wtedy bezpłatne ? Quote
Cajus JB Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ilon_n napisał(a):poproszę dane kontaktowe w ogłoszeniu na mnie, jak na wątku w poście #1 Oczywiście ilon_n :Dog_run: toyota napisał(a):O co chodzi z tymi Nowościami ? Trzeba mieć znajomości , żeby psa zamieścili ? I czy to jest wtedy bezpłatne ? Chcę Aresa ogłosić w Nowościach, ale nie mam możliwości pójść i zrobić tego normalnie. Nie wiem też czy jest kolejka czy nie. Ile kosztuje też nie wiem. Na pewno będzie miał Anonse. To już wiem ile kosztuje. :help1: Quote
Cajus JB Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Przepraszam Ares. Przepraszam ilon_n. Nie dałem w nocy rady. Jestem zbyt zmęczony. Dziś będzie. Quote
ilon_n Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ares ma szansę na domek .. oczekuję na rozstrzygające decyzje potencjalnych opiekunów .. trzymajmy kciuki za odpowiedź na 'Tak' mieszkałby w domku jednorodzinnym z ogrodem, żaden kojec/buda nie wchodzą w grę, byłby psem domowym z wybiegiem na życzenie :) ale .. musiałby być tolerancyjny wobec kota .. który tylko czasem tam gości, gdy przyjeżdżają krewni ze swoimi podopiecznymi .. i to jest ten mały pierwiastek niepewności .. Quote
Cajus JB Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Szkoda, że nie wiedziałem pięć minut temu. Właśnie dodałem ogłoszenie Koszt 60 zł Ares to młody 2-letni, średni pies, bardzo łagodny, o pięknym czarno-brązowym umaszczeniu z białymi wstawkami. Towarzyski i bardzo spokojny do ludzi i innych zwierząt. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed adopcyjnej. tel. 515-778-043, [email protected] Zobacz ogłoszenie To ogłoszenie ukaże się w naszych gazetach: Anonse pomorskie: 2010-12-01, 2010-12-03, 2010-12-06 Anonse kujawsko-pomorskie: 2010-11-30, 2010-12-03, 2010-12-07 Ogłoszenie Turbo na pierwszej stronie. Edit Trudno jak się ktoś ewentualnie zgłosi, ilon_n zaproponujesz innego psiaka. Quote
Cajus JB Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na spacerach przy kociarni nie wykazywał zainteresowania kotami. Quote
Cajus JB Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kiedy będzie wiadomo jak wygląda sprawa adopcji? Może uda mi się umieścić innego psa w ogłoszeniu. Quote
Recommended Posts