ilon_n Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 milosnicy zwierzat napisał(a):zapisuje i podnosze super, że jesteś!!! dzięki za obecność. Aresik taki porzucony i samotny .. Quote
ilon_n Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzięki anetek100 mamy cudne teksty o Aresiku:: [FONT=Times New Roman]Jedna łza, cichutkie łkanie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Patrzenie w dal, wołanie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nikt Cię nie słyszy, nie da pomocnej dłoni[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie ukoi bólu przy człowieczej skroni[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ty patrzysz w dal, auta wciąż w ruchu[/FONT] [FONT=Times New Roman] To nie brak czasu, ani wada słuchu,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Po prostu Pan jak rzecz Cię kiedyś wyrzucił[/FONT] [FONT=Times New Roman]Odjechał, zapomniał i już nie wróci[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ares dzielny psiak wciąż czekał przy drodze[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wzrok ludzi, głosy nawołujące srodze[/FONT] [FONT=Times New Roman]W schronisku teraz czeka, może zjawi się osoba[/FONT] [FONT=Times New Roman]Której odwaga i nadzieja Aresa się spodoba.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ares-młody pies, którego los był bardzo okrutny. Porzucony jak zbędny balast przy ruchliwej drodze czekał patrząc na mijające go barwy rozpędzonych aut. Szkoda, że człowiek nie docenił jego piękna i psiej przyjaźni. To dzielny bohater, który przetrwał srogą zimę, upalne lato by nadal wierzyć, że znajdzie się dla niego jakiś kąt. Nie poddał się, walczył do końca, aż znalazły go osoby, którym nie był obojętny jego los. Nie mając dokąd go zabrać, piesek trafił do schroniska. Ares jest trochę nieufnym pieskiem, jednak gdy widzi człowieka podchodzi, błagając o dotyk miłości. Ten dotyk możesz dać Ty, niech auto i jego barwy kojarzą mu się z wycieczką na spacer, a nie „przyjacielem”, którym człowieka nazwać nie można w tym przypadku. Człowiek ukazuje swoją wyższość eliminując słabszych braci, a Ty pokaż swoją siłę ofiarując słabszemu pomoc do końca życia.[/FONT] Teraz czas na ogłoszenia .. Quote
Aimez_moi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ale pieknie.......:):) maja Ciotuchny zdolnosci....:) Quote
polubek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 o matko jaki ze mnie gamoń. obiecałam i nie zrobiłam ale już nadrabiam. ilon goń mnie jak coś zapomnę ścigaj gdzie tylko się da ********** o mamuśko przepraszam sklerotyczka jestem :wallbash: Quote
ilon_n Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Ojoj!! dzięki polubek, obrodziło tu banerkami, że ho ho!!! Quote
kasiek_ona Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Skarbie, taki jesteś smutny... Szukaj domu i uśmiechaj się pięknie do wszystkich, którzy odwiedzają schronisko, a może akurat Cie wypatrza i wezmą do domku? powodzenia Quote
ilon_n Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 witaj Furciaczku :) prawda, że Aresik to cudny i przylepny chłopak?? Quote
furciaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ilon_n napisał(a):witaj Furciaczku :) prawda, że Aresik to cudny i przylepny chłopak?? Naprawde bardzo fajne psisko, potrzebuje czasu zeby sie otworzyc. Dzisiaj nawet sobie przez chwilke podskakiwal wesolo :) Ide zgrywac fotki. Quote
ilon_n Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 furciaczek napisał(a):Naprawde bardzo fajne psisko, potrzebuje czasu zeby sie otworzyc. Dzisiaj nawet sobie przez chwilke podskakiwal wesolo :) Ide zgrywac fotki. Furciaczku, a masz jakieś świeże plenerowe foteczki Areska?? bo słyszałam, że chłopczyk wyszedł sobie z Wami na spacero .. :razz: .. a ja właśnie tekst i fotki do ogłoszeń kompletuję, to bym jeszcze dzionek zaczekała na jakieś milsze niż przez kraty ujęcia :cool3: hmm? Quote
Cajus JB Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Są nowe zdjęcia Aresa. Chłopak nawet dziś pobiegał trochę, ale z chodzeniem na smyczy są spore problemy. Quote
furciaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Fotek Ci u nas dostatek. Dwie na dobry poczatek dnia ;) Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Sliczny chlopaczek........wierze, ze domek go wypatrzy.......:) Quote
ilon_n Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Aresik trochę poweselał i ożywił się jak znalazł się w boksie zewnętrznym z innymi psiakami. Bardzo ładnie dogaduje się z wszystkimi. Taki wdzięczny i milutki chłopaczek z Niego. Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Super psiunio.......:) na ostatniej fotce wyglada jak gonczy.....:) Quote
polubek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 oj aresku pogoń ciotkę bo nie zaglądała dawno do ciebie Quote
Aimez_moi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Acha....... mnie tez niech pogoni....... Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc!! Quote
Cajus JB Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Postaram się załadować na dniach nowe zdjęcia Aresa. Może wystawimy Mu allegro i zobaczymy co się będzie działo? Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Sliczny i dzielny psiak.......mam nadzieje, ze ktos sie zakocha.......:) Quote
Paula03 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Informuję, że ogłoszenia zamówione na bazarku są już zrobione! Quote
ilon_n Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Paula03 napisał(a):Informuję, że ogłoszenia zamówione na bazarku są już zrobione! Ogromniaste dzięki Paula03 Quote
Cajus JB Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Postaram się dowiedzieć jak najszybciej co u Niego. Quote
Recommended Posts