Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Boziu......codziennosc w schronisku...... Quote
Secia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Aresku, ciotka sobie poczytuje twój wątek i w góre podnosi cię, po domek przed zimą :-) Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tak...:) tak....:) pokazujmy sie Kochany.....:) Quote
ilon_n Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Ares będzie miał w najbliższym czasie całkiem nowe ogłoszenia .. Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Super.....moze ktos wypatrzy i sie zakocha w psiaczku.......:) Quote
ilon_n Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Nowe ogłoszenia Areska już zrobione. Linki są umieszczone w poście #3 Trzymamy kciuki!!! Zima za pasem a psiak wciąż w kojcu!!!! Quote
furciaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Moge jakos niedlugo wpasc i porobic nowe zdiecia jak bedzie potrzeba :) Quote
Cajus JB Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mam jeszcze dwie fotki Aresa ze mną. Muszę zobaczyć jak się prezentuje ( Ares oczywiście ) i może umieszczę. Quote
ilon_n Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ja mam sporo fotek Aresa ze spacerów, ale nie są lepsze od tych furciaczka, więc nie ma sensu ich umieszczać w ogłoszeniach. Faktycznie można by umówić się na nową sesję zdjęciową i odświeżyć chłopaka i jeszcze innego, który tam zalega od zeszłej zimy .. więc chętnie furciaczku skorzystam z Twojej oferty :) Pilne: poszukuję osób z okolic miejscowości Lubień Kujawski (około 25km od Włocławka w stronę Łodzi) !! potrzebna pomoc dla bezdomnego psiaka. Quote
Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 To czekamy na nowe zdjęcia. Chociaż poszednie też są według mnie dobre. Szczególnie te uśmiechnięte. Quote
ilon_n Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dorzucam do pooglądania spacerowe fotki Aresa .. ładny i miły psiak .. aż dziwne, że wciąż czeka .. przodem :) tyłem :) tropię .. olewam .. oooo .. tu chyba był przed chwilą Bambo .. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Trzeba Mu pomóc w tej drodze do szczęścia. Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Aresik........pokazujemy jaki jestes sliczny.......:) Quote
ilon_n Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Cajus JB napisał(a):Trzeba Mu pomóc w tej drodze do szczęścia. o co chodzi z tego typu postami??? poza tym, że licznik wzrasta .. bo poza dziwną sugestią w formie bezosobowej, nie ma tu żadnej oferty pomocy! Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dziś na dogo wszyscy bardzo drażliwi. Ciocia ilon_n także. Wątek Aresa nie będzie wątkiem na dole subskrybcji. Quote
ilon_n Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Bynajmniej. To żadne moje rozdrażnienie, ani dziś, ani na dogo. Co Aresowi z wątku u góry subskrypcji po takim czasie od założenia wątku?? zwłaszcza, gdy psiak nie zbiera deklaracji na hotel/DT, niepotrzebna Mu pomoc w leczeniu itp ?? Więc na co, wujek Cajus JB, liczysz? On potrzebuje po prostu DOMU i opiekuna, a więc wciąż aktualnych ogłoszeń o możliwie szerokim spektrum odbiorców .. ogłoszenia internetowe nie przynoszą efektów .. oznacza to, że trzeba uderzyć w wydawnictwa papierowe, by dotrzeć do tych co żyją z dala od internetu i szukają psów .. a na pewno jest takich wielu .. edit to jak? ogłosisz Aresa w Nowościach itp?? Quote
Recommended Posts