ilon_n Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 To niestety nie jest określone. Nie chcę naciskać. Czekam cierpliwie na odzew. Quote
Cajus JB Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mało mi to mówi ilon_n. Konkretnie. Ogłoszenie zostaje czy zmieniać? Quote
ilon_n Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dedykowałeś te ogłoszenia Aresowi, więc niech tak zostanie. Jeśli do tej adopcji nie dojdzie, Ares będzie czekać tak samo jak Bambo .. a Bambo już ma jakieś Anonse .. Ares po zmianie nie miałby nic prócz tych internetowych. Jak ktoś zadzwoni i tak będę myśleć o obu .. i nie tylko. W zależności od oczekiwań potencjalnego domu. Quote
Cajus JB Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Cieszy mnie fakt, że została podjęta męska decyzja ilon_n. :p Quote
ilon_n Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Moje stanowisko było oczywiste, jednak nie potrafiłeś tego odczytać. Odpowiedziałam jasno na stawiane przez ciebie pytanie. To drugie zadałeś później. I też na nie jasno odpowiedziałam. EDIT Dziękuję za obiecane Aresowi Anonse i utrzymanie ich w mocy. Quote
Cajus JB Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nie czytam w Twoich myślach. Nie musisz dziękować. Już dawno powinno być zrobione i inne też. Miłego wieczoru. Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Aresik........to polansujmy sie troszke.......:) Quote
Cajus JB Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Oj przyda się lansowanie. Dogo jest pełne niespełnienia i wybujałych ambicji. A tylko pieski wtedy cierpią. Quote
ilon_n Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Prawda. Cierpią zwłaszcza te pieski z najbliższej okolicy, bezpańskie, biegające po ulicy, bo przygarnięcie takiego nie zostanie na dogo zauważone. O wiele lepszą reklamą jest przyjąć psa z jakiegoś wątku, z obcego miasta. Wtedy zyskuje się uznanie i spełnienie. Ot dogo i dogoambicje :-? Nadal brak wieści, na które czekam .. Quote
Cajus JB Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Postanowiłem usunąć ogłoszenie Aresa. On ma dom na widoku. Inny pies może skorzystać. Quote
ilon_n Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Cajus JB napisał(a):Postanowiłem usunąć ogłoszenie Aresa. On ma dom na widoku. Inny pies może skorzystać. Cajus JB wobec powyższego postanów usunąć się jeszcze z wątku Aresa. Kolejny raz pseudo-miłośnictwo zwierząt z ciebie wyziera. Gdyby wątek Aresa był prowadzony przez kogoś innego, nie usunąłbyś tych ogłoszeń. Biedny Ares, niesłusznie oberwał za niesnaski personalne. Teraz wyraźnie widać, że pies nie ma dla ciebie znaczenia! Każdy wie, że "widok" nie oznacza domku, może stać się tak jak np w przypadku Bambo!- "widok" był a pies nadal bez domu. Tym bardziej, że zdążyłam napisać o braku wieści. Jesteś przemalutki, wręcz tyci. I. Nowosad Quote
Cajus JB Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ilon_n napisał(a):Cajus JB wobec powyższego postanów usunąć się jeszcze z wątku Aresa. Kolejny raz pseudo-miłośnictwo zwierząt z ciebie wyziera. Gdyby wątek Aresa był prowadzony przez kogoś innego, nie usunąłbyś tych ogłoszeń. Biedny Ares, niesłusznie oberwał za niesnaski personalne. Teraz wyraźnie widać, że pies nie ma dla ciebie znaczenia! Każdy wie, że "widok" nie oznacza domku, może stać się tak jak np w przypadku Bambo!- "widok" był a pies nadal bez domu. Tym bardziej, że zdążyłam napisać o braku wieści. Jesteś przemalutki, wręcz tyci. I. Nowosad Ogłoszenie będzie na Bambo. I nie zahaczaj więcej o mnie. Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz. Może i jestem malutki. Ale u mnie liczy się jakość nie ilość. Powodzenia. Jacek Barczak Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Czy nie można spróbować wykazać odrobinę kultury osobistej i IGNOROWAĆ wypowiedzi osób, które nas prowokują i denerwują? Lepiej sobie zakląć siarczyście w realu niż naklikać tasiemca ;) Ja tak robię i świat jest piękny. Quote
ilon_n Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Aimez_moi']A jak tam Aresik?........:):) Nasz "bogu ducha winien" Aresik na pewno marznie w kojcu, bo mrozy siarczyste już nastały. Dziś w ciągu dnia było -11C, jutro ma być -20C. Noce .. nie wspomnę .. Kilka dni temu miałam nadzieję, że wyjdzie wkrótce do domu, ale wspomniany dom milczy jak kamień i to chyba jest wymowne. Pocieszam się tylko tym, że dziś ze schronu wyjechała inna sunia, której szukaliśmy pilnie lepszego miejsca na starość. Na razie trafiła do hotelu, ale to już ogromna zmiana dla starej suni. Quote
gonia66 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='ilon_n']Nasz "bogu ducha winien" Aresik na pewno marznie w kojcu, bo mrozy siarczyste już nastały. Dziś w ciągu dnia było -11C, jutro ma być -20C. Noce .. nie wspomnę .. Kilka dni temu miałam nadzieję, że wyjdzie wkrótce do domu, ale wspomniany dom milczy jak kamień i to chyba jest wymowne. Pocieszam się tylko tym, że dziś ze schronu wyjechała inna sunia, której szukaliśmy pilnie lepszego miejsca na starość. Na razie trafiła do hotelu, ale to już ogromna zmiana dla starej suni.Straszna jest świadomośc o marznących na tych okrutnych mrozach psiakach:(....Nasze Przytulaki śpią w ciepełku, na kanapach, w poduszkach..a ileż tych bid marznie, nie widzą nawet dlaczego i za co...:placz::placz: Aresik, to pewnie budę ma wyściełana, ocieploną..a te inne schrony....psy na wsiach polskich....:(:(..aj...to życie...i po co ta zima...?????:placz: Quote
ilon_n Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 racja goniu. cięzko myśleć o tych wszystkich często krótko uwiązanych, bez podściółki, bez karmy, bez własnego tłuszczyku pod skórą .. ani czym się ogrzać, ani jak podreptać, ani brzuch najedzony .. jak wychodzę z moimi czterołapami na spacery, to zaglądam do posesji gdzie psy ujadają i badam ich sytuację. w mieście można straż miejską wysłać, ale co z tymi na wsiach ?!? Quote
gonia66 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ilon_n napisał(a):racja goniu. cięzko myśleć o tych wszystkich często krótko uwiązanych, bez podściółki, bez karmy, bez własnego tłuszczyku pod skórą .. ani czym się ogrzać, ani jak podreptać, ani brzuch najedzony .. jak wychodzę z moimi czterołapami na spacery, to zaglądam do posesji gdzie psy ujadają i badam ich sytuację. w mieście można straż miejską wysłać, ale co z tymi na wsiach ?!? JA mogę tylko edukowac dzieci na lekcjach w tym temacie...i staram sie to robić systematycznie...na ile to jednak skutkuje...???Tego nie wiem...wiem natomiast, ze dzieci, ludzie na wsiach(takich "starych, polskich, mniej cywilizowanych wsiach)nie mają świadomości...zreszta nie tylko na wsiach...w moim miateczku tez jest podobnie...a w szkole nie ma czasu na "normalnych" lekcjach poruszac tych problemów...ogólnie, nie ma miejsca na edukację pro-zwierzecą...a powinno byc....Gdyby budowac swiadomośc w dzieciach ( a chcą naparwde rozmawiac i chetnie sluchaja), bylaby szansa na lepsza przyszlosc dla tych biedaków... Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 U nas na ulicach jest istny horror...... szkoda gadac.......:( Az boje sie wychodzic z domu czy przypadkiem nie natkne sie na cos strasznego...... Quote
katimal Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Witam na wątku ponownie! Biedaczek Aresik nadal szuka domku, szkoda psiaka... Tak jak juz kiedyś proponowałam, mogę mu zrobić ( a raczej odnowić) allegro i za pośrednictwem kumpeli gratkę. Chyba, że juz ma. Przejrzałam wątek, ale nie wiedzę! Ilon_n daj znać. Jeśli nie będzie mnie na wątku - pisz śmiało pw lub na gg 2123688 Quote
ilon_n Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Dzięki katimal :) W samą porę się zjawiasz. Allegro i Gratkę jak najbardziej poproszę :) Niech się chłopak rozreklamuje na zimę. Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 To na dogo Aresik tez sie polansujmy.......:):) Quote
katimal Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Czy ma chłopak jakieś fajne nowe fotki? W razie czego na miala poproszę.. ilon_n napisał(a):Dzięki katimal :) W samą porę się zjawiasz. Allegro i Gratkę jak najbardziej poproszę :) Niech się chłopak rozreklamuje na zimę. Quote
Cajus JB Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Czy były jakieś telefony na ogłoszenie? Chciałbym ustalić czy warto je dodawać w takiej formie. Quote
ilon_n Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 katimal napisał(a):Czy ma chłopak jakieś fajne nowe fotki? W razie czego na miala poproszę.. Ares ma tylko fotki, które są w pierwszym poście oraz umieszczone tam linki do postów z fotkami od Furciaczka. Mieliśmy Mu zrobić nowe, ale do spotkania jeszcze nie doszło. Odzewu brak. Quote
Recommended Posts