ilon_n Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 furciaczek napisał(a):Juz sie robi:) Thx alot ;) Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ares.......polansujmy sie troszke.....:) Quote
ilon_n Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Ares dziś (właściwie to wczoraj, bo północ minęła) pospacerował sobie po łączce .. chodził na smyczy, ale miał 'zawieszki' .. wyczesałam Go z tego filcu, który widać na fotkach :) teraz przystojniak przyciąga panny .. przybiegła do Niego schroniskowa pupilka Lejka i nie owijając w bawełnę zachęcająco rozłożyła się na trawce ;) Ares przybrał parę zalotnych póz, ale chyba panna Mu nie przypadła do gustu choć starała się zwracać na siebie uwagę .. Ares wolał poskubać sobie trawkę. Quote
Cajus JB Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 To ciekawe bo ostatnio wykazywał spore zainteresowanie Lejką. Za pierwszym jak się zacinał udało mi się Go rozkręcić poprzez puszczenie na chwilę smyczy. Luzem biegał aż miło było popatrzeć. Teraz też biegał luzem? Quote
ilon_n Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Cajus JB']To ciekawe bo ostatnio wykazywał spore zainteresowanie Lejką. Za pierwszym jak się zacinał udało mi się Go rozkręcić poprzez puszczenie na chwilę smyczy. Luzem biegał aż miło było popatrzeć. Teraz też biegał luzem? Nie, teraz biegał ze mną ;) Linka była długa. A że byłam sama, to nie odważyłam się spuścić Go luzem, bo brama była otwarta i żadnych ludzi do pomocy. Zainteresowanie Lejką trwało góra 2 minuty .. może Ares to facet zdobywca a Lejka była zbyt nachalna ;) Quote
Cajus JB Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mi odbiegał i wracał przywołany, ale przy otwartej bramie też bym sam nie ryzykował. Za mną też biegał. Musisz Mu robić częściej takie frajdy to powinno szybko być dobrze. Może masz rację, bo za pierwszym razem wyglądało to podobnie z Lejką. Quote
ilon_n Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 chwilowo brak newsów .. paskudnie rozchorowałam się i odwiedziny u Aresika z konieczności odłożone do czasu aż się wykuruję :/ Quote
polubek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ciotka ilon zdrowiej i nie prątkuj bo mnie chyba cosik też bierze ;) no jak to się cholewcia nawet przez net przenosi nie? :diabloti: Quote
ilon_n Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 polubek napisał(a):ciotka ilon zdrowiej i nie prątkuj bo mnie chyba cosik też bierze ;) no jak to się cholewcia nawet przez net przenosi nie? :diabloti: no a jakże!!!?? wszystko teraz przechodzi do netu, więc e-choroba też musi być!! - a ja tego prątka połknęłam chyba od marysi55, bo to ona pierwsza poległa :roll: .. a że kontakt przez net i fon miałyśmy wtedy intensywny, to się prątek był przetransferował .. :eviltong: no to rozumiem teraz czemu skype masz przyblokowany :razz: to taki system obronny przed infekcjami? :evil_lol: aimez_moi dzięki za życzonka, a zdrówka przyjmuję bez ograniczeń, bo mi go ciągle brak :) Quote
furciaczek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja tez dzisiaj ledwo zywa, grypa jakas czy cos:shake: Quote
ilon_n Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Odwiedziłam wczoraj Aresika. Chłopak już rozpoznaje i merda ogonkiem z daleka .. :) Poszedł na spacer .. poza tym, że nie lubi być zapinany przez pracowników schronu na smycz, to już bardzo łądnie się na spacerach zachowuje, nie ciągnie, nie szarpie, nie ma oporów .. chodzi ładnie, czasem lubi parkować tyłkiem w krzakach - widać zostało Mu to z pobytu w przydrożnym lesie ;) jest łagodny, zero agresji wobec ludzi .. raczej uległy, choć chwilami pokazuje swoje zdanie .. Z relacji pracowników schroniska wynika, że Ares poczuł się liderem w kojcu i niestety zdarza Mu się ustawiać słabszych kolegów .. podobno szarpie trochę starszymi i niższymi od siebie - ja tego nie zauważyłam, ale w istocie dostrzegłam, że Ares ostatnio nabrał pewności siebie w kojcu .. i burknął sobie półgębkiem na kolesiów, gdy podchodziłam do boksu .. coś jakby "spadajcie, to mój gość i moje odwiedziny" ;) Quote
ilon_n Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 czas by tak do domku wyjść z tego kojca .. ale chętny domek był aż z drugiego końca PL .. podkarpacie .. i szybko się wycofał, bo nie mógł Aresa zobaczyć 'on live'.. ehhh .. czekamy dalej .. Quote
katimal Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ilon_n napisał(a):niektóre ogłoszenia już wygasają. Nadal nie ma zainteresowania Areskiem :/ Może trzeba Mu zrobić allegro? Mam tekst, później wkleję na wątku, fotki już są. Proszę postarajmy się przed zimą znaleźć Mu domek. Hej! Aresek cały czas miał allegro - od początku, kiedy o to poprosiłaś. Pewnie to gdzieś umknęło... Teraz widzę, że Furciaczek zrobił, więc nie wznawiam. Jak będzie taka potrzeba daj znać... Quote
furciaczek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 katimal napisał(a):Hej! Aresek cały czas miał allegro - od początku, kiedy o to poprosiłaś. Pewnie to gdzieś umknęło... Teraz widzę, że Furciaczek zrobił, więc nie wznawiam. Jak będzie taka potrzeba daj znać... Jesli mozez to wznow bo chcialam wznowic u siebie ale nie moge bo zapomnialam oplacic Allegro:oops::shake: Quote
ilon_n Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 katimal napisał(a):Hej! Aresek cały czas miał allegro - od początku, kiedy o to poprosiłaś. Pewnie to gdzieś umknęło... Teraz widzę, że Furciaczek zrobił, więc nie wznawiam. Jak będzie taka potrzeba daj znać... Dzięki katimal, tak mi się wydawało, ale ponieważ nie podałaś na wątku linku do Jego allegro, więc nie miałam pewności :) W każdym razie dziękuję Tobie i furciaczkowi. I jeśli możesz to proszę przedłuż, bo ja też mam zablokowane swoje allegro z powodu jakichś tajemniczych dla mnie zaległości .. :/ Quote
katimal Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Oki wznowie, nie ma problemu. Tylko pozmieniam trochę, bo ja mam stare fotki, a widziałam na allegro Furciaczka o wiele ładniejsze. Oby Ares znalazł domek... A ja przy okazji zapraszam http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115486 Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Caly czas trzymam kciuki za psiaka.......:):) Quote
ilon_n Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 tak, tak, najlepiej domek z działeczką by się przydał, gdzie Aresko mógłby swobodnie sobie hasać .. Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Slicznosci.....pokazujemy sie wszystkim......:):) Quote
ilon_n Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ciekaw co u Aresa? masz Go przecież w swoim zasięgu .. cóż, odpiszę .. kojec bez zmian, 4 towarzyszy niedoli, miska ciepłej strawy dziennie, jesień przechodząca z wolna w zimę .. brak odzewu na ogłoszenia .. i tęsknota .. Quote
Recommended Posts