Onaa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 I jedzie Kropeczka do swojego domu. Mantis wiesz, że potrzebne Ci znowu lekarstwo :) ? Quote
Wisełka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wiedziałam że takie cudo to musowo domek znajdzie :) Quote
Onaa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A tutaj taka biedulka sunia, kolejna kudłaczka w potrzebie :(. Quote
Mantis Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Załamać się można od ilości tych biednych kudłatych. Klonik Kropeczki A ta psinka identyczna jak moja Dafne :( Dogo, skąd jest ta smutna niunia? Quote
mshume Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 O matuchno :( A tym kloniku to coś więcej wiadomo? Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 mshume napisał(a):O matuchno :( A tym kloniku to coś więcej wiadomo? A o kloniku Dafne? Quote
Mantis Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Obydwa kloniki wypatrzyłam na wątku kudłaczy. Wiem tylko tyle, że są w Bielsku Białej. I nic więcej :shake: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no niestety o tych z Bielska nie wiadomo nawet jakiej sa płci - mam same zdjęcia :( a nie wiem kiedy uda mi się wybrać do Bielska bo to dość kawałek, a przy moim stadzie to niełatwe :( Quote
E-S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mantis, miłej soboty :D Nacieszcie się sobą jeszcze, całusy dla Kasi :) Quote
Andzike Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):no niestety o tych z Bielska nie wiadomo nawet jakiej sa płci - mam same zdjęcia :( a nie wiem kiedy uda mi się wybrać do Bielska bo to dość kawałek, a przy moim stadzie to niełatwe :( Napisałam do togaa w jej sprawie - niczego nie wiedzą, bo nie ma tam wolontariatu... Mantis, wiesz o czym myśle ? ;) E-S napisał(a):Mantis, miłej soboty :D Nacieszcie się sobą jeszcze, całusy dla Kasi :) Całuski dla Was wszystkich i specjalny całus w nochala dla Kropeczki. Kiedy niunka idzie do swojego domku? :) Quote
Mantis Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziękujemy :) Wsparcie jak najbardziej potrzebne, bo trudno się pogodzić z myślą, że rozstanę się z moim kochanym niedźwiadkiem. No nigdy nie myślałam, że będę tęsknić do tego, że ktoś na mnie krzyczy ;) Kropulek chyba czuje pismo nosem, bo dziś tylko załatwiła swoje sprawy i już chciała wracać. Manipuluje Mantis z takim wdziękiem, że nie sposób się oprzeć. Staje, gromkie "hau, hau, hau" i patrzy, jeśli nie ma żadnej reakcji z mojej strony, cierpliwie czeka, a kiedy widzi że ruszam za nią, już mniej tubalne "hau", jakby mówiła "fajnie, że rozumiesz" i w podskokach zmierza ku domkowi. Rodzinka Kropki przyjeżdża jutro. Mam nadzieję, że pokocha ich tak jak kocha moją Kasię. I jak Mantis kocha Kropka. Nawet koty Kropcię kochają. Andzike, oj wiem, wiem, ale podjęcie decyzji, że właśnie ten, a inne nie, jest najgorsze. Heh. Quote
E-S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Z całych sił trzymam kciuki. I będę szczera - krótko zajmowałam się Kropką - ale mimo tego - jest to pies z rodzaju tych, z którymi nie umiałabym się rozstać ... Mantis, trzymaj się, dużo, dużo siły kochana ! Będzie dobrze. Quote
majuska Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ciotki od kudłatków zobaczcie takie cudeńko: http://www.dogomania.pl/threads/193032-Pomocy!!!-Cudna-Muszka-ze-stodoły-ma-zostać-uśpiona!! Quote
eve-w Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 majuska napisał(a):Ciotki od kudłatków zobaczcie takie cudeńko: http://www.dogomania.pl/threads/193032-Pomocy!!!-Cudna-Muszka-ze-stodoły-ma-zostać-uśpiona!! Mantis, skoro Kropencja do DS pojechała a serducho CIę boli, najlepiej podleczyć je takim cudeńkiem :) Quote
Mantis Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Oficjalnie ogłaszam, że najbardziej niezwykły niedźwiadek na świecie ma swój dom! I ciepłą, troskliwą, kochającą Rodzinę :loveu: Ostatni spacer z Mantis Pierwszy z Pańcią :) Pożegnanie K&K I Kropcia rusza w podróż do nowego, wspaniałego życia z Tosią, nową siostrzyczką :) Noc minęła spokojnie. Kropcia tradycyjnie przebierała w posłankach :lol: Koty Kropcię pokochały, jeden aż za bardzo ;) Cała okolica zachwyca się wdziękiem i urodą niedźwiadka. Co nas wcale nie dziwi, nie mogło być inaczej :) [SIZE="1"]PS. Muszka przecudna, cieszę się, że już bezpieczna. Mantis bardzo potrzebna kolejna "szczepionka", ale by tak się stało, Mantis musi użyć wszelkich środków dyplomacji... ;) Quote
E-S Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ooooch, aż mi się łzy radości w oczach zkręciły ... strasznie się wzruszyłam :) Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 E-S napisał(a):Ooooch, aż mi się łzy radości w oczach zkręciły ... strasznie się wzruszyłam :) Ale się cieszę, że Kropunia znalazla cudowny domek :) No to otwieram szampana i zmieniam tytuł :D :D :D Quote
Mantis Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mantis to chyba trzeba czegoś mocniejszego niż szampan ;) Quote
eve-w Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mantis napisał(a):Mantis to chyba trzeba czegoś mocniejszego niż szampan ;) ja wiem ja wiem! kolejnego psa na DT !! Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 eve-w napisał(a):ja wiem ja wiem! kolejnego psa na DT !! Albo dwóch !!! :D :D :D Quote
Mantis Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak mi znajdziecie takiego idealnie dopasowanego do koloru kanapy, żeby TZ nie zauważył ;) Quote
Shanara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 wspaniałe wieści :) wszystkiego najlepszego dla Kropki na "nowej drodze życia" Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 I Kropcia ma siostrzyczkę to już w ogóle full wypas Quote
mshume Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Baaaaaardzo się cieszę, wzruszyło mnie to zdjęcie z Kasieńką. Mantis, dziękuję Ci za wszytko, co robiłaś dla Kropci:loveu: Mantis;15407008 Pożegnanie K&K [IMG napisał(a):http://i56.tinypic.com/ji2493.jpg Quote
Onaa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A może słodka Sarunia, 6 lat w schronisku od małego ? Tutaj jej wątek:http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Szorstkow%C5%82osa-Sara-2190-dni-na-%C5%82a%C5%84cuchu.Pokochaj-mnie!. Quote
Recommended Posts