Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no niestety o tych z Bielska nie wiadomo nawet jakiej sa płci - mam same zdjęcia :( a nie wiem kiedy uda mi się wybrać do Bielska bo to dość kawałek, a przy moim stadzie to niełatwe :(

Napisałam do togaa w jej sprawie - niczego nie wiedzą, bo nie ma tam wolontariatu...
Mantis, wiesz o czym myśle ? ;)

E-S napisał(a):
Mantis, miłej soboty :D Nacieszcie się sobą jeszcze, całusy dla Kasi :)

Całuski dla Was wszystkich i specjalny całus w nochala dla Kropeczki. Kiedy niunka idzie do swojego domku? :)

Posted

Dziękujemy :) Wsparcie jak najbardziej potrzebne, bo trudno się pogodzić z myślą, że rozstanę się z moim kochanym niedźwiadkiem. No nigdy nie myślałam, że będę tęsknić do tego, że ktoś na mnie krzyczy ;)

Kropulek chyba czuje pismo nosem, bo dziś tylko załatwiła swoje sprawy i już chciała wracać. Manipuluje Mantis z takim wdziękiem, że nie sposób się oprzeć. Staje, gromkie "hau, hau, hau" i patrzy, jeśli nie ma żadnej reakcji z mojej strony, cierpliwie czeka, a kiedy widzi że ruszam za nią, już mniej tubalne "hau", jakby mówiła "fajnie, że rozumiesz" i w podskokach zmierza ku domkowi.

Rodzinka Kropki przyjeżdża jutro. Mam nadzieję, że pokocha ich tak jak kocha moją Kasię. I jak Mantis kocha Kropka. Nawet koty Kropcię kochają.

Andzike, oj wiem, wiem, ale podjęcie decyzji, że właśnie ten, a inne nie, jest najgorsze. Heh.

Posted

Z całych sił trzymam kciuki.
I będę szczera - krótko zajmowałam się Kropką - ale mimo tego - jest to pies z rodzaju tych, z którymi nie umiałabym się rozstać ... Mantis, trzymaj się, dużo, dużo siły kochana ! Będzie dobrze.

Posted

Oficjalnie ogłaszam, że najbardziej niezwykły niedźwiadek na świecie ma swój dom!
I ciepłą, troskliwą, kochającą Rodzinę :loveu:

Ostatni spacer z Mantis

Pierwszy z Pańcią :)

Pożegnanie K&K

I Kropcia rusza w podróż do nowego, wspaniałego życia z Tosią, nową siostrzyczką :)

Noc minęła spokojnie. Kropcia tradycyjnie przebierała w posłankach :lol: Koty Kropcię pokochały, jeden aż za bardzo ;) Cała okolica zachwyca się wdziękiem i urodą niedźwiadka. Co nas wcale nie dziwi, nie mogło być inaczej :)

[SIZE="1"]PS. Muszka przecudna, cieszę się, że już bezpieczna. Mantis bardzo potrzebna kolejna "szczepionka", ale by tak się stało, Mantis musi użyć wszelkich środków dyplomacji... ;)

Posted

E-S napisał(a):
Ooooch, aż mi się łzy radości w oczach zkręciły ... strasznie się wzruszyłam :)

Ale się cieszę, że Kropunia znalazla cudowny domek :)
No to otwieram szampana i zmieniam tytuł :D :D :D

Posted

Baaaaaardzo się cieszę, wzruszyło mnie to zdjęcie z Kasieńką. Mantis, dziękuję Ci za wszytko, co robiłaś dla Kropci:loveu:

Mantis;15407008
Pożegnanie K&K

[IMG napisał(a):
http://i56.tinypic.com/ji2493.jpg