E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mantis napisał(a):Wszystkie piękne :) E-S, co zrobiłaś Kukunamuniu, że taka grzeczna? :razz: Jak co ? Wykąpałam ... to focha mają wszystkie 3, norma przecież :D Tu ich watek kminię: http://www.dogomania.pl/threads/193356-Schroniskowe-kud%C5%82aczki-przytulanki-Muszka-i-Efi-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!!! Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Foch po kąpaniu. Heh, skąd ja to znam? ;) Tylko Kropka była pod tym względem wyjątkowa... :loveu: Foch pojawiał się dopiero przy próbie czesania, właściwie nie foch, a wywinięcie szczotki ogonem ;) Trochę wieści od Kropulka... "Wczoraj pierwszy raz usłyszałam głos Kropci - wyszłyśmy i Tośka obszczekała jakiegoś psa. No to on obszczekał ją. No to Kropcia obszczekała go. Jaki ma słodki głos. Nie taki gruby jak Toścysko. No i włożyłam ją wczoraj na łóżko, ale zaraz zeskoczyła, potem poszłam po jakiś smakołyk dla niej, wchodzę do pokoju i szok! Kropcia leży na łóżku - a jaka dumna! " Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kropka w raju :D doczekałam tego !!! A co z tymi jej "atakami" ? Są jeszcze ? Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No są, niestety. Niedługo wizyta u rodzinnego weta. A dziś Kropcia wyjeżdża na działkę. I pozna dziadków :) I Dońcię. I będą zdjęcia :) Quote
Andzike Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Kropeczka już w super domku, Szisza też, ale w tymczasowym... Zapraszam ;( http://www.dogomania.pl/threads/193367-Szisza-kud%C5%82ate-cude%C5%84ko-szuka-swojego-cz%C5%82owieka Quote
leni356 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 eve-w napisał(a):a z Metra czy z nieba spadli? :) Gdzie jedzie? do Warszawy? Dorota znalazła Kropkę na Dogomanii Quote
Mantis Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tadam! :loveu: Kropcia we WŁASNYM domku :) I na działce gdzie trochę rozrabiała ;) Uwierzyłby ktoś? ;) Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale szczęśliwa :D I kokardkę dała sobie założyć ! :crazyeye: Jak próbowałam ją i Zdrapkę tak uszczęśliwić spineczką z kokardką na działce, to nie dało rady ... uciekały i telepały głowami, żeby zrzucić. Zarasta ładnie, zaraz będzie mieć włoski do ziemi :loveu: Quote
Andzike Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Jakie cudeńko :) Niedzwiadeczek z kokardką:loveu: Quote
moni12 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie no nie mogę sie napatrzec na to zdjęcie z różowym motylkiem i na to jak cudnie słodko i beztrosko śpi lalunia.:-o Quote
mshume Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cukiereczek, po prostu cukiereczek :loveu: Quote
leni356 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Andzike, dopisz do wydatków w rozliczeniu: 20 zł - szczepienie Kropki - opłacone przez Skarpetę kudłaczy to był wydatek przed adopcją (wysłane do Mantis) To co zostało w Kropkowej skarpecie: 120 zł przechodzi na Liptona - jeśli darczyńcy się zgadzają? http://www.dogomania.pl/threads/194387-Lipton-kud%C5%82ate-cudo-z-temperamentem-%29 Quote
E-S Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jako jeden z darczyńców się zgadzam oczywiście. Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='leni356']Andzike, dopisz do wydatków w rozliczeniu: 20 zł - szczepienie Kropki - opłacone przez Skarpetę kudłaczy to był wydatek przed adopcją (wysłane do Mantis) To co zostało w Kropkowej skarpecie: 120 zł przechodzi na Liptona - jeśli darczyńcy się zgadzają? http://www.dogomania.pl/threads/194387-Lipton-kud%C5%82ate-cudo-z-temperamentem-%29 Zmienione :) Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 No dobra, przyznaję się bez bicia... mam zdjęcia Kropulka i wieści. :roll: Uroczyście oświadczam, że jeśli ich nie wstawię w ciągu 24 godzin to, too... E-S może przywieźć Bugiego na tydzień :eviltong: [SIZE="1"]Niezła motywacja :evil_lol: Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Mantis']No dobra, przyznaję się bez bicia... mam zdjęcia Kropulka i wieści. :roll: Uroczyście oświadczam, że jeśli ich nie wstawię w ciągu 24 godzin to, too... E-S może przywieźć Bugiego na tydzień :eviltong: [SIZE="1"]Niezła motywacja :evil_lol: Motywacja świetna ;) Bugi powinien być takim straszakiem np na deklarujacych się i nie wpłacających ;) To ja zajrzę jutro po 21.30 z nadzieją na zdjęcia ;) Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Andzike']To ja zajrzę jutro po 21.30 z nadzieją na zdjęcia ;) Z nadzieją na zdjęcia Kropci czy zdjęcia "Bugi u Mantis"? :evil_lol: Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Mantis']Z nadzieją na zdjęcia Kropci czy zdjęcia "Bugi u Mantis"? :evil_lol: Z nadzieją na fotki :D A z wątku Szkodników właśnie się uśmiałam :D Quote
E-S Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mantis na 2 tygodnie przyjedzie w gości do Ciebie Bugiś :D Strasznie potrzebuję od niego urlopu celem uporządkowania chałupy i szaf ... a to zacytuję, coby ... nie zniknęło ? :cool3: [quote name='Mantis']No dobra, przyznaję się bez bicia... mam zdjęcia Kropulka i wieści. Uroczyście oświadczam, że jeśli ich nie wstawię w ciągu 24 godzin to, too... E-S może przywieźć Bugiego na tydzień Niezła motywacja Quote
eve-w Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ja też chętnie pooglądam fotki z pobytu Bugiego u Mantis :D Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oj kusi mnie, kusi, żeby ze swej "groźby" skorzystać... no niby mam dziecko bugisio-podobne, ale dziecko-demolka to nie to samo co pies-demolka :diabloti: Mantis masochistka, a jakże ;) Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 eve-w napisał(a):ja też chętnie pooglądam fotki z pobytu Bugiego u Mantis :D Sama jestem ciekawa :eviltong: ale obawiam się, że po TAKICH fotkach, Mantis będzie szukać DT ;) Quote
eve-w Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mantis napisał(a):Sama jestem ciekawa :eviltong: ale obawiam się, że po TAKICH fotkach, Mantis będzie szukać DT ;) wiesz, że zawsze możesz na nas liczyć :D Quote
Recommended Posts