Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):

Uwierzycie, że Muszka dostanie domek w spadku po Kropci? :lol:

A sama Kropcia jest bardzo grzeczna, zaprzyjaźnia się z Tośką i odkrywa uroki wygrzewania się w promykach słońca na balkonie :) No i rozpieszczana jest przez rodzinkę do granic możliwości :loveu:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mantis napisał(a):
Uwierzycie, że Muszka dostanie domek w spadku po Kropci? :lol:

Wow, ale numer... :D :D :D
Mam nadzieje, ze łowicka Molly dostanie domek w spadku po Muszce... ;)

Super, ze u Kropencji wszystko ok :)

Posted

Poznałam nową rodzinę Kropki - są cudowni :loveu: jak i sama Kropka :loveu: Zgadzam się z Ewą, też bym jej nie była w stanie oddać. Ale ten ostatni wysyp kudłaczy mnie załamał :-(

Posted

Andzike napisał(a):
Wow, ale numer... :D :D :D
Mam nadzieje, ze łowicka Molly dostanie domek w spadku po Muszce... ;)

A podwrocławska Kaja w spadku po łowickiej Molly ... koszmar z tymi kudłaczkami.

Jest jeszcze jeden poważny problem do rozwiązania.

Mały szorściak, Żwirek omal nie został zagryziony przez psy na boksach ogólnych, to przytulak, mizianka, uległa ciapa, poza tym kurdupel, więc totalnie sobie nie radzi, czeka go zagryzienie, nie ma zmiłuj, psy go nie lubią, możecie dziewczyny jakoś pomóc ? obecność na wątku i psychiczne wsprarcie bardzo, bardzo potrzebne i mile widziane, także o to tylko proszę, bo o więcej nie mam śmiałości i nie umiem ...

http://www.dogomania.pl/threads/192953-%C5%BBwirek-male%C5%84ki-zagubiony-szor%C5%9Bciak-ma-szanse-na-DT-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE

Posted

Ale super, ja bardzo się cieszę, gdy psiaki dostają domek w spadku :) A widziałyście tą ślicznotę z Rudy Sl:
Sami to 2 letnia mała(ok 30 cm) , kudłata sunia, pewnie ma coś z sky teriera. Sunia jest bardzo kochana niezwykle przyjacielska kochajaca dzieci i koty Zgadza sie z psami. Jest trochę zagubiona w schronisku, tęskni za prawdziwym domem.

numer 738cc

Posted

Bosz .... a Kajka do mnie nie ma jak przyjechać, za to jadą do mnie 2 sunie, Fifi i Tosia ...

Fifi to mikrokudłaczka, założę im wątek jak już będę je miała w łapach :D

Posted

E-S napisał(a):
Bosz .... a Kajka do mnie nie ma jak przyjechać, za to jadą do mnie 2 sunie, Fifi i Tosia ...

E-S, ale masz fajnie :) A Fifi to Fifi czy Efi? ;)

Serce mi chyba pęknie. TZ się zaparł i nie zgadza na drugi tymczas, a tyle kudłatych czeka... :(

Posted

Fifi to Efi ale ja mówię Fifi :D
A z opisu jej zachowania w samochodzie jakie uzyskałam przez telefon od Matrioszki powinna się nazywać Fiubździu lub Kukunamuniu, idealna koleżanka Bugiego ... strach się bać

Posted

Kukunamuniu, no padłam :eviltong: Mantis, mój to się nie zgadza na jednego tymczasa, ale ponieważ po 10.11 będzie nieobecny i będę z nim miała utrudniony kontakt, to...:razz:

Posted

Kukunamuniu... tak z japońska ;)

Mshume, coś sugerujesz? :diabloti: Nie no, już wynegocjowałam zgodę na drugie DT, ale nie domowe :shake:
[SIZE="1"]Znaczy... nie domowe kiedy TZ w dom, ale ciii :eviltong:

Posted

Andzike napisał(a):
Kukunamuniu, bardzo mi się podoba to imię ;)
E-S to będziesz miała dwa tymczasy na raz??? Nie liczę oczywiście wiecznego tymczaska... ;)

No ... eeee ... na razie jadą do mnie 3, już dojeżdżają ...
Zostają do poniedziałku/wtorku te 2 sunie, które najlepiej z Bugim się dogadają, a jedna, która nie będzie z nim toczyć wojny - zostanie na DT, druga, ta która go na dłuższą metę nie strawi - pojedzie do hoteliku. 1 sunia - ta, która dzisiaj okaże się najspokojniejsza ląduje na DT u As-co.

Posted

E-S napisał(a):
No ... eeee ... na razie jadą do mnie 3, już dojeżdżają ...
Zostają do poniedziałku/wtorku te 2 sunie, które najlepiej z Bugim się dogadają, a jedna, która nie będzie z nim toczyć wojny - zostanie na DT, druga, ta która go na dłuższą metę nie strawi - pojedzie do hoteliku. 1 sunia - ta, która dzisiaj okaże się najspokojniejsza ląduje na DT u As-co.

Czyli do wtorku masz 5 psów??? :D :D :D To jest dopiero konkret :D :D :D
TZ gdzieś wyjechał ? ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Czyli do wtorku masz 5 psów??? :D :D :D To jest dopiero konkret :D :D :D
TZ gdzieś wyjechał ? ;)

Kurna jest ... wie, że jedna przyjeżdża ...

Posted

E-S napisał(a):
Kurna jest ... wie, że jedna przyjeżdża ...

O f*** ;) To się trochę zdziwi... Jak się wkurzy to może przemyć mu delikatnie informację o Bugim? ;) Czy już się pogodził z faktem,że Bugi 4ever?