Mantis Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majuska napisał(a):Ciotki od kudłatków zobaczcie takie cudeńko: http://www.dogomania.pl/threads/193032-Pomocy!!!-Cudna-Muszka-ze-stodoły-ma-zostać-uśpiona!! Uwierzycie, że Muszka dostanie domek w spadku po Kropci? :lol: A sama Kropcia jest bardzo grzeczna, zaprzyjaźnia się z Tośką i odkrywa uroki wygrzewania się w promykach słońca na balkonie :) No i rozpieszczana jest przez rodzinkę do granic możliwości :loveu: Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Mantis napisał(a):Uwierzycie, że Muszka dostanie domek w spadku po Kropci? :lol: Wow, ale numer... :D :D :D Mam nadzieje, ze łowicka Molly dostanie domek w spadku po Muszce... ;) Super, ze u Kropencji wszystko ok :) Quote
leni356 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Poznałam nową rodzinę Kropki - są cudowni :loveu: jak i sama Kropka :loveu: Zgadzam się z Ewą, też bym jej nie była w stanie oddać. Ale ten ostatni wysyp kudłaczy mnie załamał :-( Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Andzike napisał(a):Wow, ale numer... :D :D :D Mam nadzieje, ze łowicka Molly dostanie domek w spadku po Muszce... ;) A podwrocławska Kaja w spadku po łowickiej Molly ... koszmar z tymi kudłaczkami. Jest jeszcze jeden poważny problem do rozwiązania. Mały szorściak, Żwirek omal nie został zagryziony przez psy na boksach ogólnych, to przytulak, mizianka, uległa ciapa, poza tym kurdupel, więc totalnie sobie nie radzi, czeka go zagryzienie, nie ma zmiłuj, psy go nie lubią, możecie dziewczyny jakoś pomóc ? obecność na wątku i psychiczne wsprarcie bardzo, bardzo potrzebne i mile widziane, także o to tylko proszę, bo o więcej nie mam śmiałości i nie umiem ... http://www.dogomania.pl/threads/192953-%C5%BBwirek-male%C5%84ki-zagubiony-szor%C5%9Bciak-ma-szanse-na-DT-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE Quote
mshume Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ale super, ja bardzo się cieszę, gdy psiaki dostają domek w spadku :) A widziałyście tą ślicznotę z Rudy Sl: Sami to 2 letnia mała(ok 30 cm) , kudłata sunia, pewnie ma coś z sky teriera. Sunia jest bardzo kochana niezwykle przyjacielska kochajaca dzieci i koty Zgadza sie z psami. Jest trochę zagubiona w schronisku, tęskni za prawdziwym domem. numer 738cc Quote
mshume Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nie,wstawili ją na kudlacze w potrzebie :( Cudo, Pani Kochana, cudo... Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bosz .... a Kajka do mnie nie ma jak przyjechać, za to jadą do mnie 2 sunie, Fifi i Tosia ... Fifi to mikrokudłaczka, założę im wątek jak już będę je miała w łapach :D Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 E-S napisał(a):Bosz .... a Kajka do mnie nie ma jak przyjechać, za to jadą do mnie 2 sunie, Fifi i Tosia ... E-S, ale masz fajnie :) A Fifi to Fifi czy Efi? ;) Serce mi chyba pęknie. TZ się zaparł i nie zgadza na drugi tymczas, a tyle kudłatych czeka... :( Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Fifi to Efi ale ja mówię Fifi :D A z opisu jej zachowania w samochodzie jakie uzyskałam przez telefon od Matrioszki powinna się nazywać Fiubździu lub Kukunamuniu, idealna koleżanka Bugiego ... strach się bać Quote
mshume Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kukunamuniu, no padłam :eviltong: Mantis, mój to się nie zgadza na jednego tymczasa, ale ponieważ po 10.11 będzie nieobecny i będę z nim miała utrudniony kontakt, to...:razz: Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kukunamuniu... tak z japońska ;) Mshume, coś sugerujesz? :diabloti: Nie no, już wynegocjowałam zgodę na drugie DT, ale nie domowe :shake: [SIZE="1"]Znaczy... nie domowe kiedy TZ w dom, ale ciii :eviltong: Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Kukunamuniu, bardzo mi się podoba to imię ;) E-S to będziesz miała dwa tymczasy na raz??? Nie liczę oczywiście wiecznego tymczaska... ;) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Andzike napisał(a):Kukunamuniu, bardzo mi się podoba to imię ;) E-S to będziesz miała dwa tymczasy na raz??? Nie liczę oczywiście wiecznego tymczaska... ;) No ... eeee ... na razie jadą do mnie 3, już dojeżdżają ... Zostają do poniedziałku/wtorku te 2 sunie, które najlepiej z Bugim się dogadają, a jedna, która nie będzie z nim toczyć wojny - zostanie na DT, druga, ta która go na dłuższą metę nie strawi - pojedzie do hoteliku. 1 sunia - ta, która dzisiaj okaże się najspokojniejsza ląduje na DT u As-co. Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 E-S napisał(a):No ... eeee ... na razie jadą do mnie 3, już dojeżdżają ... Zostają do poniedziałku/wtorku te 2 sunie, które najlepiej z Bugim się dogadają, a jedna, która nie będzie z nim toczyć wojny - zostanie na DT, druga, ta która go na dłuższą metę nie strawi - pojedzie do hoteliku. 1 sunia - ta, która dzisiaj okaże się najspokojniejsza ląduje na DT u As-co. Czyli do wtorku masz 5 psów??? :D :D :D To jest dopiero konkret :D :D :D TZ gdzieś wyjechał ? ;) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Andzike napisał(a):Czyli do wtorku masz 5 psów??? :D :D :D To jest dopiero konkret :D :D :D TZ gdzieś wyjechał ? ;) Kurna jest ... wie, że jedna przyjeżdża ... Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 E-S napisał(a):Kurna jest ... wie, że jedna przyjeżdża ... O f*** ;) To się trochę zdziwi... Jak się wkurzy to może przemyć mu delikatnie informację o Bugim? ;) Czy już się pogodził z faktem,że Bugi 4ever? Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 E-S napisał(a):Przyjechały :) Aaaaa :D :D :D Daj koniecznie znać jak już zalożysz wątki i jak TZ zareagował :D Quote
leni356 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mateusza chyba trzeba reanimować :D Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 E-S napisał(a):Przyjechały :) Poookaż :) Kropcia się nie pogniewa :p Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ruda kudłaczka to Efi, malizna - Tusia. Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wszystkie piękne :) E-S, co zrobiłaś Kukunamuniu, że taka grzeczna? :razz: Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 O mamo, kolejna Nelka... ale jakaś taka mało jamnicza, biorąc pod uwagę długość łapek ;) Mateusz żyje? ;) Quote
Recommended Posts