Andzike Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 I jak, dzwoni ktoś ??? :) No nie wierzę, żeby nie bylo żadnych telefonów po Kropkę :) Quote
Mantis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Andzike napisał(a):I jak, dzwoni ktoś ??? :) Że cooo? Mantis ogłuchła od telefonu :razz: Zbiorowej histerii niestety nie ma. No cóż, Kropeczka nie lubi tłumów ;) Wystarczy jej ten jeden cudny ludź :p Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A ten jeden cudny pojawił się ? Odezwał ? Spytał ? Madallena mi mówiła o jakiejś pani, która zadzwoniła do niej po jakąś już wyadoptowaną sunię i jak dowiedziała się, że już ta sunia w DS to powiedziała, że widziała w internecie taką śliczną, kudłatą sunię ze śrutem w ciele i się nad nią zastanawia ... Madallena mówiła, że brzmiała fajnie i miała się dodzwaniać i co ? Quote
Mantis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Telefonów było kilka, ale generalnie ludzie rezygnują, bo... Kropka jest za za duża. Pff. Dzwoniła jedna fajna pani, ale sądziła, że Kropcia jest sznupkowa i to już nie tyle o wygląd chodziło, co charakter. Co Kropula ma ze sznupa? Hmm... upór? Bo na pewno nie temperament ;) No ten jeden, który wydaje się cudny nie dzwoni, pisze :) PS. O rety, weszła na łóżko. Święto w domu :evil_lol: Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mantis napisał(a):Telefonów było kilka, ale generalnie ludzie rezygnują, bo... Kropka jest za za duża. Pff. Dzwoniła jedna fajna pani, ale sądziła, że Kropcia jest sznupkowa i to już nie tyle o wygląd chodziło, co charakter. Co Kropula ma ze sznupa? Hmm... upór? Bo na pewno nie temperament ;) No ten jeden, który wydaje się cudny nie dzwoni, pisze :) PS. O rety, weszła na łóżko. Święto w domu :evil_lol: Ano widzisz :) A więc jednak jest cudny kandydat do tej kudłatej łapeczki słodkiej choć czasami w upalny dzień miast bukietem fiołków - woniejącej stara skarpetką :evil_lol: To strasznie, strasznie mocno kciuki trzymam za swoją ulubienicę :) Quote
Mantis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kropcia w wersji "słodka przylepa" :) [video=youtube;QfAl3e5HbNY]http://www.youtube.com/watch?v=QfAl3e5HbNY[/video] I Kropka awanturnica :lol: [video=youtube;TTTj60AWvHk]http://www.youtube.com/watch?v=TTTj60AWvHk[/video] Trasa spaceru jest przeważnie taka sama, a tu już był odwrót do domu. No i Mantis z Kasią stanęły, więc musiała nam powiedzieć co myśli. No przecież była pora na drzemkę! Ale nawet jak się awanturuje, macha ogonkiem :) Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :D :D :D nawet nie jestem w stanie wyrazić słowami jak ją uwielbiam :) No najcudniejsza sunia świata po prostu :D takiego charakteru jeszcze nie spotkałam, obłędna jest. Quote
Andzike Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 E-S napisał(a)::D :D :D nawet nie jestem w stanie wyrazić słowami jak ją uwielbiam :) No najcudniejsza sunia świata po prostu :D takiego charakteru jeszcze nie spotkałam, obłędna jest. Mam to samo :D :D :D ten ogonek to chyba ma jakies oddzielne zasilanie, nawet na moment nie przestaje nim machać ;D Quote
Wisełka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A Kropka to dziś w Metrze przypadkiem nie była?? Kurcze widziałam ją chyba ale nie wiem kiedy.... bo ja metra nie biorę rano bo wówczas żadnego znanego psa nie ma ;) i potem kolega mi przynosi i nie wiem z którego dnia... :evil_lol: Quote
mshume Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kurcze, no nie wiem, moze znajoma zapomniala zadzwonic i uprzedzic... Quote
Andzike Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Wisełka napisał(a):A Kropka to dziś w Metrze przypadkiem nie była?? Widział ktoś Kropkę i moją rękę??? muszę sobie wyciąć i wkleić gdzieś jako początek kariery medialnej ;) Quote
mshume Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A ja nadal nie wiem, był oto ogłoszenie,czy nie? ;) Quote
E-S Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Odwiedzam kudłaczkę moją kochaną na dobranoc i słodką łapkę całuję. Oraz łepek :) Quote
Wisełka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mshume napisał(a):A ja nadal nie wiem, był oto ogłoszenie,czy nie? ;) Było :p Ale czy coś z tego wynikło, jakieś zainteresowanie?? Halo jest tu Ktoś??? :roll: Quote
E-S Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wisełka napisał(a):Było :p Ale czy coś z tego wynikło, jakieś zainteresowanie?? Halo jest tu Ktoś??? :roll: A ja wiem, ale niech Mantis napisze :D Quote
Wisełka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No to niech już napisze wrrrrrr :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 E-S napisał(a):A ja wiem, ale niech Mantis napisze :D Ooooo :):):) a coś się dzieje ??? Mantis, do tablicy!!! Quote
Mantis Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Przepraszam, Mantis z grypą romansuje ;) A Kropka? Moja piękna niedźwiedziczka pakuje walizki... :placz: Rodzinka wspaniała, już przeegzaminowana, także trzymajcie kciuki, żeby się Kropek szybko zaaklimatyzował. A Mantis możecie podrzucić tonę chusteczek, wiadro i prześcieradło ;) Kropka się rozkręca... dziś na spacerze ruszyła do boju z niezidentyfikowanym wrogiem. Zasłoniła własnym ciałem Kasię i Mantis, tubalnie wroga obszczekała i pobiegła przegonić wroga na cztery wiatry. Jakież było jej zdziwienie kiedy już go dopadła... wróg publiczny numer jeden okazał się być niczego nieświadomą, fruwającą gazetą :p Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Aaaaa !!!! Ktoś się zakochał w naszej ślicznocie ??? I okazał się godny, żeby Kropka go zaszczyciła swoja obecnościa??? :) Trzymam mocno kciuki, żeby Kropeczka była szczęśliwa ... Mantis, trzymaj się... :* Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hahaha Kropka Mały Rycerzyk :loveu: trzymam :kciuki: za szybką aklimatyzację :) Quote
Mantis Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nie zakochać się w Kropci nijak się nie da :lol: No przecież w niegodne ręce bym Kropula nie oddała :eviltong: Ale nie będę chwalić dnia przed zachodem słońca... Jak się stanie, wszystko opiszę :) A może "domek" da się namówić na bezpośrednie relacje z życia "rycerza w spódnicy" :lol: Quote
eve-w Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 a z Metra czy z nieba spadli? :) Gdzie jedzie? do Warszawy? Quote
Mantis Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Biorąc pod uwagę moje zdanie o nich... z nieba :lol: Szczerze pisząc, zapomniałam zapytać, ale na pewno nie z Metra. Nie do Warszawy. Do Sosnowca. Daleko od Mantis. Buu. Quote
Recommended Posts