Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
I jak, dzwoni ktoś ??? :)

Że cooo? Mantis ogłuchła od telefonu :razz:

Zbiorowej histerii niestety nie ma. No cóż, Kropeczka nie lubi tłumów ;)
Wystarczy jej ten jeden cudny ludź :p

Posted

A ten jeden cudny pojawił się ? Odezwał ? Spytał ?
Madallena mi mówiła o jakiejś pani, która zadzwoniła do niej po jakąś już wyadoptowaną sunię i jak dowiedziała się, że już ta sunia w DS to powiedziała, że widziała w internecie taką śliczną, kudłatą sunię ze śrutem w ciele i się nad nią zastanawia ... Madallena mówiła, że brzmiała fajnie i miała się dodzwaniać i co ?

Posted

Telefonów było kilka, ale generalnie ludzie rezygnują, bo... Kropka jest za za duża. Pff.
Dzwoniła jedna fajna pani, ale sądziła, że Kropcia jest sznupkowa i to już nie tyle o wygląd chodziło, co charakter. Co Kropula ma ze sznupa? Hmm... upór? Bo na pewno nie temperament ;)

No ten jeden, który wydaje się cudny nie dzwoni, pisze :)

PS. O rety, weszła na łóżko. Święto w domu :evil_lol:

Posted

Mantis napisał(a):
Telefonów było kilka, ale generalnie ludzie rezygnują, bo... Kropka jest za za duża. Pff.
Dzwoniła jedna fajna pani, ale sądziła, że Kropcia jest sznupkowa i to już nie tyle o wygląd chodziło, co charakter. Co Kropula ma ze sznupa? Hmm... upór? Bo na pewno nie temperament ;)

No ten jeden, który wydaje się cudny nie dzwoni, pisze :)

PS. O rety, weszła na łóżko. Święto w domu :evil_lol:

Ano widzisz :) A więc jednak jest cudny kandydat do tej kudłatej łapeczki słodkiej choć czasami w upalny dzień miast bukietem fiołków - woniejącej stara skarpetką :evil_lol:

To strasznie, strasznie mocno kciuki trzymam za swoją ulubienicę :)

Posted

Kropcia w wersji "słodka przylepa" :)

[video=youtube;QfAl3e5HbNY]http://www.youtube.com/watch?v=QfAl3e5HbNY[/video]

I Kropka awanturnica :lol:

[video=youtube;TTTj60AWvHk]http://www.youtube.com/watch?v=TTTj60AWvHk[/video]

Trasa spaceru jest przeważnie taka sama, a tu już był odwrót do domu. No i Mantis z Kasią stanęły, więc musiała nam powiedzieć co myśli. No przecież była pora na drzemkę!
Ale nawet jak się awanturuje, macha ogonkiem :)

Posted

:D :D :D nawet nie jestem w stanie wyrazić słowami jak ją uwielbiam :) No najcudniejsza sunia świata po prostu :D takiego charakteru jeszcze nie spotkałam, obłędna jest.

Posted

E-S napisał(a):
:D :D :D nawet nie jestem w stanie wyrazić słowami jak ją uwielbiam :) No najcudniejsza sunia świata po prostu :D takiego charakteru jeszcze nie spotkałam, obłędna jest.

Mam to samo :D :D :D ten ogonek to chyba ma jakies oddzielne zasilanie, nawet na moment nie przestaje nim machać ;D

Posted

A Kropka to dziś w Metrze przypadkiem nie była??
Kurcze widziałam ją chyba ale nie wiem kiedy.... bo ja metra nie biorę rano bo wówczas żadnego znanego psa nie ma ;) i potem kolega mi przynosi i nie wiem z którego dnia... :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
A Kropka to dziś w Metrze przypadkiem nie była??

Widział ktoś Kropkę i moją rękę??? muszę sobie wyciąć i wkleić gdzieś jako początek kariery medialnej ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
Było :p Ale czy coś z tego wynikło, jakieś zainteresowanie?? Halo jest tu Ktoś??? :roll:

A ja wiem, ale niech Mantis napisze :D

Posted

Przepraszam, Mantis z grypą romansuje ;)

A Kropka? Moja piękna niedźwiedziczka pakuje walizki... :placz:

Rodzinka wspaniała, już przeegzaminowana, także trzymajcie kciuki, żeby się Kropek szybko zaaklimatyzował. A Mantis możecie podrzucić tonę chusteczek, wiadro i prześcieradło ;)

Kropka się rozkręca... dziś na spacerze ruszyła do boju z niezidentyfikowanym wrogiem. Zasłoniła własnym ciałem Kasię i Mantis, tubalnie wroga obszczekała i pobiegła przegonić wroga na cztery wiatry. Jakież było jej zdziwienie kiedy już go dopadła... wróg publiczny numer jeden okazał się być niczego nieświadomą, fruwającą gazetą :p

Posted

Aaaaa !!!! Ktoś się zakochał w naszej ślicznocie ??? I okazał się godny, żeby Kropka go zaszczyciła swoja obecnościa??? :)
Trzymam mocno kciuki, żeby Kropeczka była szczęśliwa ...
Mantis, trzymaj się... :*

Posted

Nie zakochać się w Kropci nijak się nie da :lol:

No przecież w niegodne ręce bym Kropula nie oddała :eviltong: Ale nie będę chwalić dnia przed zachodem słońca... Jak się stanie, wszystko opiszę :) A może "domek" da się namówić na bezpośrednie relacje z życia "rycerza w spódnicy" :lol:

Posted

Biorąc pod uwagę moje zdanie o nich... z nieba :lol:
Szczerze pisząc, zapomniałam zapytać, ale na pewno nie z Metra.

Nie do Warszawy. Do Sosnowca. Daleko od Mantis. Buu.