Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historyczna data ! 18. X. 2010 r., godz. 21.33 :evil_lol:

[quote name='Mantis']No dobra, przyznaję się bez bicia... mam zdjęcia Kropulka i wieści. :roll:

Uroczyście oświadczam, że jeśli ich nie wstawię w ciągu 24 godzin to, too... E-S może przywieźć Bugiego na tydzień :eviltong:
Niezła motywacja :evil_lol:

Witamy Mantis !!! :loveu:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Historyczna data ! 18. X. 2010 r., godz. 21.33 :evil_lol:

Witamy Mantis !!! :loveu:

Ooooooo to E-S masz urlop :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gratulacje ;)
Bugi miłego wypoczynku na wakacjach :lol: i pamiętaj wakacje to czas szaleństw a więc RÓBTA CO CHCETA :evil_lol:

Posted

Hura Hura!! Bugi jedzie na wczasy do cioci Mantis! :D:D:D

Czy ciocia Mantis założy Bugiemu nowy wątek, czy kontynuacja będzie na jego ?
Mantis, zajebiście się cieszę, że będziesz mogła doświadczyć najwspanialszego psa na dogomanii!! Cóż, słowo się rzekło :D:D:D:D

Posted

E-S napisał(a):
He,he,he, Mantis dyplomatycznie zniknęła :evil_lol:

Mantis, speniałaś ? :crazyeye: No co Ty ! :diabloti:
Jedziemy do Ciebie !

To już jutro :D:D
Bugi spakowany???? wszystkie piłeczki te najbardziej piszczące wziął???

Posted

[quote name='eve-w']To już jutro :D:D
Bugi spakowany???? wszystkie piłeczki te najbardziej piszczące wziął???

No, i wałek do malowania !!! :D

Posted

ciocia Mantis! co przygotowałaś Bugisiowi na przyjazd? :)
(podpowiedź: wstaw zdjęcia szaf, ubrań, łóżek i ogólnie porządku w mieszkaniu :D:D )

Posted

Andzike napisał(a):
Mantis pewnie przygotowuje zasieki i tłumaczy rodzinie, że przyjedzie biedny, skrzywdzony piesek na DT ;)

O to to! Andzike, nie wolno podglądać Mantis! :mad: :lol:

E-S, życie mi ratujesz! TZ lata całe remontuje mieszkanie i skończyć nie może, a tu TAKI asystent.
Bugi, ciocia Mantis ma dużo pędzelków, pacek, wiaderek z farbami i luuubi futurystyczne wnętrza :D

Jak nic skończymy na okładce Muratora :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Lincz się Mantis należy za przetrzymywanie zdjęć Kropulca... [SIZE="1"]to wszystko z chęci poznania Bugulca :eviltong:

Kropulek nie zważa na bliskość kota. Wszak to jej miska :p

A i dzielić się smaczkami potrafi :)

W zielonym Kropci do twarzy :)

Posted

Jak jej ślicznie włoski odrastają :loveu:
Pomyślec, że gdybym miała dom, to byłaby moja i tylko moja .... strasznie ją pokochałam.

• 3 weeks later...
Posted

adamo1974 napisał(a):
witammam pytanko co sie dzieje z igo z krotoszyńskierdo schronu

adamo, Iga zamieszkała w Warszawie, ma super domek, ale łapa nadal chora - nowy domek jeździ z nią do najlepszego ortopedy w Warszawie, zdjęcie RTG wykazało że kości były nie zrośnięte, ma gips. W niedzielę idę Igusię odwiedzić, zrobię zdjęcia i wkleję na jej wątek

• 1 month later...
Posted

Witam wszystkich serdecznie-----
to ja-szczęśliwa posiadaczka Kropci-obecnie zwanej Nalle(w Szwecji tzn. niedźwiadek)-czyta się NELA.
E-S mnie chyba zabije bo dopiero się zachwycała odrośniętą sierścią Kropci,a tu Kropulec znowu obcięty-siła wyższa-nie znosi czesania,dredy trzeba było obciąć.Ale na zimę prawie odrosła.
Dziękuję Mantis za wyciągnięcie tak wspaniałego psa ze schroniska-dziwię się jak tam wytrzymała.Najbardziej ciapowaty z moich kotów nie jest w połowie tak ciapowaty jak Kropusia-ona wcale nie potrafi walczyć o swoje.Jeszcze nigdy nie spotkałam psa o takim charakterze-ona ma tyle w sobie z bezbronnego dziecka.
Mantis-jesteś wielka,bardzo Ci dziękuję :loveu:

Posted

Dora, fajnie, że się odezwałaś :)
Ja jestem zakochana w Kropeczce, też jako żyję takiego ciapka kochanego w życiu nie spotkałam :D
A co do kudełków - nie, nie zabiję - bo mam Zdrapkę i przysięgam sobie, że już zostawię jej włoski, będzie kucyczek, warkoczyk, te rzeczy, ale z Bugim, szaleństwami, tarzaniem i długowłosą sunią te moje plany nie maja szans powodzenia - regularnie ją muszę podcinać, wiem, jak jest :D
Mówisz na Kropka "niedźwiadek" ze szwedzka ? :D ja na swoją mówię Borsuczek :D
Całuję Was, Nalle prosto w nosek !

Posted

Dora, witamy na Dogo i wszystkie zazdrościmy takiego super psiaka :)
Kropeczka skradla serce wszystkim, którzy ją poznali:D

I nazywa się teraz tak samo jak moja kochana ciapkowata sunia, hihihi :)

Pozdrowienia i mizianki dla Neli :D

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

oj-głaskania Nelusia przyjmie bardzo chętnie -dziękujemy
u naszego kudłaczka prawie wszystko po staremu.Prawie bo tydzień temu znowu zaliczyłyśmy fryzjera.Nelusia najpiękniejsza jest zarośnięta(i taka już była),ale zaczęły jej dokuczać upały.Biedna ziajała,nie miała energii.Teraz już jest ok.A najbardziej lubię jak wychodzi po strzyżeniu-jest taka radosna i ruchliwa.Nie wiem czy tak się cieszy,że już po "męczarniach" czy taka zadowolona bo jest jej i lżej i chłodniej.
Mantis pisała mi na maila jak dołączyć zdjęcia,ale skasowałam przez przypadek instrukcje.Udzielcie mi proszę korepetycji to wkleję aktualne fotki.
Pozdrawiamy

• 9 months later...