Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na konto fundacji podane w pierwszym poście przelałam 15zł z dopiskiem psy z Kielc, dla niewidomego Lorda. Mam nadzieję, że pieniążki dotrą. Na razie jednorazowo.

Posted

ollalaa napisał(a):
Na konto fundacji podane w pierwszym poście przelałam 15zł z dopiskiem psy z Kielc, dla niewidomego Lorda. Mam nadzieję, że pieniążki dotrą. Na razie jednorazowo.

Dziekujemy bardzo liczy sie kazda zlotowka:loveu:
Do konta AFN ma dostep erka, jak bedzie miec chwilke wolnego to sparwdzi finanse:cool3:

Posted

kika22 napisał(a):
Dziekujemy bardzo liczy sie kazda zlotowka:loveu:
Do konta AFN ma dostep erka, jak bedzie miec chwilke wolnego to sparwdzi finanse:cool3:

Małe sprostowanie;).
Dostęp do konta AFN ma tylko ewelinka_m, ale i tak nie może sprawdzić, czy konkretna wpłata doszła, bo fundacja nie podaje do wglądu poszczególnych wpłat, tylko ogólny stan konta skarpety "psy z Kielc".
Z wpłat 10-30 zł pobierana jest prowizja - 2 zł, a pieniadze mozna odzyskac przesyłąjąc fakturę na wydatki.
Czy trzeba zapisac ,ze powinno byc na Lorda na koncie AFN 13 zł i jezeli jeszcze beda jakies wpłaty, to zaszczepic go.

Posted

ollalaa napisał(a):

z tego co wyliczyłam pieniążki na Lordzika dotarły :lol: dziękujemy :calus:

Erko Lorda ostatnio ogłaszała Linssi..ale przydałyby się mimo wszystko nowe zdjęcia..chociaż może jeszcze raz w wolnej chwili spróbuje go ogłosić...:roll:

Posted

Ewelinko_m, tylko,ze żeby były zdjęcia , to ktos musiałby sie tam wybrać . Iza niestety nie ma aparatu.

Może kogos poprosic o stworzenia jakiegoś wyciskacza łez, może to zadziała?

Posted

Wczoraj udało mi się rozliczyć w toz-ie fakturę, za wizytę u weta w wysokości 77 zł .

więc do równego rachunku dodatkowe 80 zł na koncie Lordzik będzie miał :lol:

jak tylko Linssi wróci z podróży pojedziemy go zaszczepić

Posted

Iza sie dopytuje , czy nikt nie interesuje sie Lordem, bo ona ma dosyc trudna sytuację, mąż jest w szpitalu, niedługo wróci, będzie potrzebował intensywnej opieki w domu, nie ma za bardzo czasu dla Lorda.

A tu niestety Lord zupełnie nikogo oprócz naszego grona nie obchodzi:(:(.

On tak bardzo jest spragniony kontaktu z człowiekiem, a wtej chwili siedzi cały czas sam na tej działce:(.