Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OSTRZEŻENIE.
Usunęłam z wątku pyskówkę, ale jeżeli osoby biorące w niej udział zamierzają ją kontynuować - obie dostaną punkty karne.
To wątek konkretnego psa, a nie miejsce na obrzucanie się błotem.
Szamanka

Posted

[quote name='Drzagodha']Ada, słyszałam, że bazarki robisz. Coś bym na takowy wyskrobała, ale zrobienia takowego się nie podejmę, więc musisz pomóc ;)

Hahahahaha ciekawe kto Ci to powiedział (mam swój typ) ;) nie ma sprawy mogę zrobic, tylko proszę podeślij zdjęcia na maila, opisy itd...:) mój mail [email protected]

Posted

[quote name='Drzagodha']Klaudia, Ty to mi odpisz co z tym transportem, bo trochę rzeczy do zabrania jest :eviltong: Dostałaś moje privy w ogóle?

Tak dwa dostałam - mój mail : [email protected]
Co do transportu jak coś ustalę to będę dzwonić :)

Tymczasem zapraszam:
http://www.dogomania.pl/threads/196301-Dramat-7-psĂłw.-Potrzebna-wszelaka-pomoc.-Zerknij.-Sama-nie-dam-rady-(?p=15719663#post15719663
Bo tragedia straszna...

Posted

Byłyśmy dzisiaj w Punkcie, wywóz zaplanowano na początek grudnia...Jest tam również od paru dni owczarkowata sunia z dwoma maluchami, bardzo prosimy o pomoc dla nich, mają tam naprawdę trudne warunki :( Sunia w ogóle nie je i nie pije, potrzebna natychmiastowa pomoc bo może byc za późno tak jak było w przypadku Tinki i jej maluchów

• :(