BUDRYSEK Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 pilnie potrzebna karma dla psiakó z punktu, biedaki nie maja co jeść :(:( Quote
Avilia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Bazar m.in na karmę dla pszczyńskich bid: http://www.dogomania.pl/threads/195567-Wielkie-wow...zajrzyj!Na-3-cele.Do-14.11.10-godz.22-30!?p=15647319#post15647319 Quote
Klaudus__ Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Może ktoś ma jakąś karmę,albo smyczki,obroże i chce podarować potrzebującym maluszkom?? Quote
Klaudus__ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195634-Pies-koczujÄ…cy-na-polach.Niebawem-moĹĽe-zniknąć!Zerknij...Pomóż...?p=15651659#post15651659 Kolejny biedak w potrzebie... Załamać się idzie... Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 czy mógłby ktoś zrobić aukcję na allegro dla pszczyniaków? mozna sprzedawac dyplpmy, serduszka, buziaki cokolwiek wzamian za wpłate na karmę,szczepienia,sterylki, kastracje...chociaż w tej chwili najpilniejsza jest karma, psiaki dostają minimalne ilości...o ile wogóle coś dostaja ? :( aukcje mogę wystawić ze swojego konta prosze pomóżcie Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wiem,ze bardzo ciezko jest wystawic aukcje cegielkowa, by nie zostala szybko usunieta tam jest scisly regulamin tego dotyczacy wiem,ze umie robic ciotka od spanieli Asia@Ginger, ale jest rzadko na dogo Quote
mikoada Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bardzo prosimy o pomoc te psiaki są głodne i potrzebują dosłownie wszystkiego...Dodam jeszcze, że te 50 zł, które wpłynęły od Cioteczki aguch_a wydałyśmy na mokrą karmę dla psiaków, pięknie dziękujemy :) Quote
...robaczek Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja jak się nieco ogarnę, spróbuję jakiś bazarek zrobić ;) szkoda tych wszystkich psiaków. Dudek ma się już dobrze, ale zostało tam jeszcze dużo bidulków :( a w nocy tak zimno. Gdyby mieli odpowiednio jedzonka, to mieliby chociaż trochę więcej energii do spożytkowania na ogrzanie... Quote
mikoada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wpłynęło 74,00 zł z bazarku od Isiak- pięknie dziękujemy za pomoc :) Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Wczoraj byłyśmy u psiaków, zawieźc trochę jedzonka. W jednej ze szkół moja znajoma zorganizowała akcję zbierania rzeczy dla psiaków, byłam to wczoraj odebrac. Trochę się tego uzbierało: karma sucha, morka, przysmaki, koce, ręczniki itd...dostałyśmy również ze szkolnej stołówki gotowane kości wieprzowe, psiaki były w siódmym niebie. Piszę o tym ponieważ chciałam Was bardzo prosic o pomoc, jeśli macie możliwości zorganizowac takie zbiórki byłoby cudownie. Wszystko jest teraz bardzo potrzebne a najbardziej konkretne jedzenie, idzie zima- prosimy o pomoc !!! Quote
Isiak Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Super, że tak się udało zorganizować. A czy miasto nie daje kasy na jedzenie, przecież skoro punkt należy do miasta, to miasto musi mieć zapewnione w budżecie środki na jego funkcjonowanie. Przecież takie są wymogi planowania budżetu gminy. I cały czas dręczy mnie myśl, czy Pszczyna nie mogłaby się postarać o własne schronisko, takie z prawdziwego zdarzenia... Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Przecież my nie mówimy, że psiaki nie mają w ogóle co jeśc, owszem mają, ale uwierz mi nie jest to takie jedzenie, które da im siłę i napełni im brzuchy :shake: Quote
Buster Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cioteczki ratujmy pszczyńskie Bidulki - burczy im w brzuszkach !!! Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Bardzo potrzebne są również DT oraz DS w każdej chwili może byc wywóz :( Quote
...robaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kochane, chwilowo nie dam rady z bazarkiem wystartować, a obiecałam. Nie wyrabiam czasowo, dlatego przesłałam dzisiaj chociaż 50 zł na konto Klaudus, bo gdzieś wygrzebałam. Może uda mi się po weekendzie ;) AAAA i buziaczki od Dudka:D tyle mi ich daję, ze mogę obdzielić całe dogo:loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Isiak jak chcesz zobaczyć jakie rarytasy psiaki jadają to zapraszam któregoś dnia z nami. Ręce do pracy się przydadzą. A Ty nie masz daleko :) Psiaki ucieszą się z nowej Cioteczki. Wczoraj 4 godziny tam byłyśmy. Musimy się zgadać i podskoczysz z Nami kiedyś. Quote
Isiak Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Żadnych rarytasów to ja się w ich miskach nie spodziewam. Psy adoptowane z punktu przez kilka dni wydalały słomę, wetka była zszokowana tym, co te psy jadły :( Quote
kora78 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ja tu wciaz jestem, jednak sama mam dlugi u swoich psow na tymczasach i nie moge pomoc... Quote
Avilia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Długi w lecznicy na dzień dzisiejszy wyglądają tak: BORA-68zł ANGEL-171,22 BINGO-312,78 SZARIK-307,41 Quote
Małgorzatta Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Klaudus__']Małgorzatto... Nie jesteś osobą przed którą ja muszę się tłumaczyć... Ale nie chciałabym,żebyś poczuła jakąkolwiek chorą satysfakcję ze swoich conajmniej "dziwnych" zachowań... Przy takich osobach jak Ty, niestety nie można pisać wszystkiego. Bo później są z tego tylko nieprzyjemności... Za mało 'schroniskowego chleba zjadłaś' <to nie jest żaden szyfr> :) Dlatego nie rozumiesz wielu rzeczy. Ale ja nie jestem tu od tłumaczenia. Mam nadzieję,że będę trafiała już tylko na 'przemyślane osoby <też nie jest to szyfrem> A tak poza tym to przyszłaś na ten wątek zrobić zamieszanie? Czy może chciałaś Go podnieść wyżej,żeby więcej psiaków zostało zauważonych? Teraz to Ty nie musisz odpowiadać... :) A tak poza tym to śledzisz moje posty? Masz jakiś folder w którym je wszystkie gromadzisz?? To chyba trochę niezdrowa obsesja... ;) Szkoda, że dopiero dzisiaj to przeczytałam, bo mieliśmy z mężem świetny ubaw... No comments!!! Quote
Avilia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Chciałabym poinformować,że otrzymałam siatkę jedzenia dla psiaków od Angel.Klaudus-postaram się ją dowieźć w przyszłym tygodniu. Angel serdecznie dziękujemy! Quote
mikoada Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zapraszam na wątek kolejnego biedaka :( http://www.dogomania.pl/threads/195928-Wystraszony-Rambo-nie-chce-jechac-do-Mys%C5%82owic-prosi-o-pomoc-!!!?p=15680105#post15680105 Quote
Recommended Posts