Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mikoada']Na moim koncie już są pierwsze wpłaty od dusje wpłynęło 76,71 zł oraz od Aldony L z Pszczyny 50 zł. Isiak czy to przypadkiem od Ciebie wpłata??

to możemy liczyć,że na 2 ampułki jest...a 26,70 wrzucić do skarpety sekcyjnej-jak dziewczyny nie pokryją kosztów sekcji,też spore problemy je czekają.Możemy to tak rozliczyć?

_ na 7 ampułek już mamy!!!

_anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł
_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_Nevada...1 ampułka- 50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

Dziękujemy ogromnie!!!

Skarpeta sekcyjna Bory:
_dusje...26,70zł

moze tak być?

Posted

[quote name='anilla']dajcie cioteczki nr konta...co za biedactwa...

_ na 8 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł
_anilla...1ampułka-50zł (tak?)

Dziękujemy ogromnie!!!:loveu:

Skarpeta sekcyjna Bory:
_dusje...26,70zł

Posted

[quote name='Nevada']a wczoraj jeszcze były deklaracje na 50 i 150 zł i skarpetka jamnikowa zasponsoruje Dudusiowi, to jakby były po 50 zł to już 8 sztuk by było i robaczek 30 zł

_ na 11 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł
_Mariolaok...3 ampułki-150zł

Skarpeta sekcyjna Bory:
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

może tak być?????:oops:...w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory!

Posted

[quote name='zuzlikowa']_ na 11 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

Skarpeta sekcyjna Bory:
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

może tak być?????:oops:...w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory!

Myślę, że może tak być, ale to może niech wypowiedzą się jeszcze osoby wpłacające...

Posted

[quote name='Mariolaok']Wczoraj wieczorem wysłałam na konto Klaudus deklarowane 150 zł. Myślę, że powinny już być.

Doszły już...przed momentem rozmawiałam z Klaudią...dziękujemy!!!:loveu:

Dziewczyny już ruszyły,ale idzie to bardzo powoli...BUDRYSEK jest już bardzo zmęczona(a kawał drogi jeszcze do Żywca!),a maluszki śpią,na szczęście dość spokojnie,bo już wcześniej powymiotowały...

Posted

[quote name='mikoada']Powstało nam tu małe zamieszanie, kilka osób mogło dostać dwa razy PW z numerem konta do wpłat. Byłyśmy przekonane, że osoby które wcześniej deklarowały pomoc nie dostały jeszcze nr konta. Przepraszamy za mały mętlik...W takim razie część wpłat będzie u Klaudus_ a część na moim koncie. Jak tylko jakieś pieniądze do mnie wpłyną napiszę na wątku :)

Może dojść do małego zamieszania,ale jeśli wszystko sie dokładnie rozliczy,nie będzie problemu...pieniądze wpływają na konto mikoada, Klaudus_ i BUDRYSEK...
bardzo proszę o dopisek surowica Pszczyna i wszystko bedzie jasne!

Posted

[quote name='andzia69']Zuzlikowa - gonię w pietkę...ale najwyżej nie zapłacę tego czy owego - dam na 2 - tylko podajcie mi gdzie co i jak

Andziu...bardzo dziękujemy!!!!:loveu:...a ktos kiedyś twierdzic chciał,że 13 pechowa,a ona życie przynosi!!!

_ na 13 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

_andzia69...2 ampułki-100zł

Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!):
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

Posted

[quote name='Kora']Ja wezme na te chwile jedna, podajcie konto.

:loveu::loveu::loveu:

_ na 14 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

_Kora...1 ampułka-50zł

Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!):
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

Posted

[quote name='wtatara']http://www.dogomania.pl/threads/193434-ratujmy-Groni-Zycie-bazarek-do-5-IX-do-godz.22?p=15439201#post15439201
oto bazarek la Groni ale teraz chyba lek najwazniejszy
jak tylko coś sprzedam od razu przelewam

...masz rację- surowica teraz najważniejsza i wszelkie sposoby pomocy psiakom...
wtatara-dziękuję bardzo!

Ulv-dziękuję bardzo!!!...każda praktyczna wskazówka na wagę złota!

Posted

[quote name='Maruda666']Proszę o nr konta - prześlę też na 1 ampułkę.

Dziękuję...:loveu:

_ na 15 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

_Kora...1 ampułka-50zł
_Maruda666...1 ampułka-50zł
-------------------------------------------------
razem...15 ampułek...750zł

_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

Posted

Maruda666 napisał(a):
Zuzliku, nie wpisałaś jeszcze mojej deklaracji na jedną ampułkę . ile ich potrzeba?

Kochana...ja nawet dziewczynom nie zadałam tego pytania,bo nie liczyłyśmy się,że się aż tyle środków nazbiera i że aż tyle będzie szansa kupić w ogóle,a jeszcze po niższej cenie,to było jak...jak bajka!
Psiaków różnej wielkości (i raczej nie mikrusów) jest 15 wszystkich...z tego co wiem(ale moja wiedza w tym względzie bardzo nikła jest,ale Budrysek mnie starała się uświadomić,a na ile skutecznie,zobaczymy) podanie surowicy należy kilkakrotnie powtórzyć...

Marudko...wpisałam...wpisałam,ale jechałam post za postem by nie pominąć wcześniejszych(i mam nadzieję,że nie pominęłam,ale gdyby-dajcie znać!!!)...lecę teraz na wątek Bory by prosić Nelkę o zakupienie 15ampułek w cenie 50zł za jedną i wysłanie ich jak najszybciej( a tu potrzeba specjalne potraktowanie ich-muszą być w lodzie!!!)

Posted

[quote name='Nelka']24 254 79 22 Kaliński mam 15 sztuk dzwońcie do niego powołajcie się , ze od Wioli Gruszki i ustalone po 50 zl sztuka jakby nie było Kalinskiego to rozmawiajcie z p.Maćkiem

Jest tylko taki problem ze surowica jest w Kutnie, ale wyśle paczek w razie co.

Napisałam do Nelki prośbę o zakupienie wszystkich 15 ampułek surowicy,które są w Kutnie i zorganizowanie przesyłki...już mogłam,bo mam pewność ile jest srodków!!!

Posted

BUDRYSEK jeszcze pod Pszczyną...jedzie do domu...trzymajcie za nią,bo od 3-ej jest w drodze,a nie wiadomo kiedy dojedzie,bi na drugim pasie znowu blokada-wypadek!A do Żywca kawał drogi!:shake:

W nocy nie może dzwonić do wetki i pytać o ilość potrzebnej surowicy...ale i wtedy będzie to orientacyjne, bo określane na opis zwierząt...może jednak przynajmniej przyblizone ilości podadzą jutro...tfu-dzisiaj w ciągu dnia,ale czeka je znowu pracowity dzień...

Posted

mikoada napisał(a):
Z tego co pamiętam to w Punkcie są chyba dwa nowe psiaki, więc byłoby ich chyba 17, ale może jak dziewczyny bezpiecznie dotrą i się wyśpią napiszą coś więcej...

Jak byłysmy po Borę psiaków było 10...doszło więc już ich 7!A nie ma pewności,że ognisko choroby wygasło!

Posted

Mikoada...gdyby ktoś jeszcze zdeklarował pomoc w zakupie surowicy...możesz uaktualniać listę i wysyłać konto do wpłaty?...boję się,że nawet te 15ampułek będzie mało...ale ja nie znam się na zapobieganiu nosówce:oops:,więc moze przesadzam...jednak Klaudia i Aga mówiły coś o powtarzaniu szczepienia surowicą...

Na teraz sytuacja wyglada tak:

_ na 15 ampułek już mamy!!!

_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł

_Kora...1 ampułka-50zł
_Maruda666...1 ampułka-50zł
-------------------------------------------------
razem...15 ampułek...750zł

_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
-----------------------
razem...56,70zł

może tak być?????:oops:...
w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory!

Napisałam do Nelki zapytanie...czy może wykupić wszystkie 15ampułek i zorganizować przesyłkę.