Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Z potwierdzeniem tego co będzie płacone przeze mnie - nie ma problemu.
Będzie wrzucana faktura,bądź rachunek po zapłaceniu danej rzeczy

Dziękuję. W takim razie ruszam - wątek skarpety ( na zasadach takich jakie obowiązują w mikro-bank) będzie gotowy dzisiaj.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to poprosimy o link, mi chodzi tylko ze niektore osoby nic bez Kaludii nie robia,a jak wiadc z Kaludia na razie ciezko wiec trzeba dziala nie pytac, jesli chodzi o to co Ty napisalas - Erica to sie zgadzam ze Klaudia musi potwiedzic ale tam inne rzeczy to po cholere co chwila pytac. ja jak zwykle zglaszam sie od razu na ogloszenia i transport w miare mozliwosci ;)
acha pytam jeszcze raz czy Bingo moze byc tez wrzucony pod pszczynsie psy i skarpete, bo Kaludia sie zgodzila ;)

Posted

[quote name='bora1']to poprosimy o link, mi chodzi tylko ze niektore osoby nic bez Kaludii nie robia,a jak wiadc z Kaludia na razie ciezko wiec trzeba dziala nie pytac, jesli chodzi o to co Ty napisalas - Erica to sie zgadzam ze Klaudia musi potwiedzic ale tam inne rzeczy to po cholere co chwila pytac. ja jak zwykle zglaszam sie od razu na ogloszenia i transport w miare mozliwosci ;)
acha pytam jeszcze raz czy Bingo moze byc tez wrzucony pod pszczynsie psy i skarpete, bo Kaludia sie zgodzila ;)

bora szukamy transportu do Wrocławia dla Figi, dałabys rade pomóc?:hmmmm: z Wrocławia sunię mógłby odebrac dt Bambino
http://www.dogomania.pl/threads/222828-Pięknie-umaszczona-Figa.-PILNIE-szuka-nowego-domu-Jej-Pani-już-Jej-nie-chce.../page2

Posted

a może znacie kogos kto moglby pomóc? ja sie kompletnie nie orientuję w kwestii transportu:shake: a Figa mogłaby jechac w każdej chwili
Klaudia, Figa jest w Pszczynie?:hmmmm:
:help1:

Posted

OK, link do wątku skarpetkowego: http://www.dogomania.pl/threads/223450-*-Skarpeta-dla-bezdomnych-Ps%C3%B3w-z-Pszczyny-*

Jest to na razie jeszcze szkic - uzupełnianie postów strasznie utrudnia mi ten idiotyczny komunikat o adblokerze i mój program antywirusowy :roll:

Przeczytajcie 1 post - kilka rzeczy zaznaczyłam znakami " ? " - napiszcie - tutaj - co myślicie w tych sprawach.

w #2 poście będzie lista najbardziej potrzebujących psów. Kto powinien iść na pierwsze miejsce?

Czy mam w celach skarpety wpisać też spłątę długów w lecznicach?

Teraz lecę porozdawać leki i kolację moim psom, będę później.

Posted

Zgadzam się. Tylko jak to organizujemy - 25% zysku z każdego bazarku na ten cel czy traktujemy długi jako całkiem osobną kwestię ?

Justyna - To jst dobry pomysł.

Posted

Długi, jako oddzielna kwestia to dosyć trudne, przecież nie będziemy prosić o wpłaty z dopiskiem na długi.
1/4 kwoty z bazarków to może dobry początek, zobaczymy, jakie sumy będą spływać. Wiadomo, że priorytetem będzie ratowanie psiaków na bieżąco.

Posted

no i ten koles co Tite wiozl on czesto jezdzi z bielska do wrocka Cezary mozna zadzwonic i spytac kiedy bedzie jechal 501365562 on jest chetny i bral jakies 70-80zl

Posted

[quote name='bora1']Lobaria czy Ty bys mogla pogadac z tym znajomym z GW w sparwie Binga? sory za offa[/QUOTE]
Najpierw poczekajmy, czy i co zrobi w sprawie Tulika. Wysłałam info w sobotę, na razie nie mam odzewu, a nie chcę naciskać.