Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

CYWIL Onek z Pszczyny pilnie szuka domu!

Uploaded with ImageShack.us

Cywil ma 3 lata i musi pilnie znalezc nowy dom!
pies jest zamkniety w kojcu, chce pobawic sie, pobiegac, chce do ludzi....szczeka
sasiedzi sie skarza i wlasciciele nie maja juz sil tego słuchac
Cywil ma malo czasu!

prosze o pomoc w ogłaszaniu!

Edited by BUDRYSEK
  • 2 weeks later...
Posted

Uwaga!
U mnie na koncie dalej jest 90zł, które miało być dla Figi.
W związku z tym, że za kilka dni idę do szpitala ( nie wiem na jak długo) muszę komuś przelać te pieniądze. Wolałabym komuś, kto potwierdzi odbiór, żeby potem nie wisiało mi to nad głową.

Posted

Cioteczki czy mogłybyście mi podać link do wątku Tima? Nie moge go znaleźć a odnotowałam jeszcze jedna wpłatę od Lazy. Właściwie to Timo już chyba jest w ds a ja mam na koncie niecałe 200 zł, które do niego nalezą...

Posted

Erica napisał(a):
Uwaga!
U mnie na koncie dalej jest 90zł, które miało być dla Figi.
W związku z tym, że za kilka dni idę do szpitala ( nie wiem na jak długo) muszę komuś przelać te pieniądze. Wolałabym komuś, kto potwierdzi odbiór, żeby potem nie wisiało mi to nad głową.

Może by tak te pieniądze przeznaczyć na pakiety ogłoszeniowe dla psów z Punktu?Zawsze to dla nich jakaś szansa.

Posted

Ja sie jakis spory czas temu deklarowalam co do ogloszen (chyba w innym ale Waszym watku) - w podpisie link - ok 20-25 zrobie, czasem trzeba poczekac do tygodnia.. ale to zawsze szansa dla zwierzakow..

Posted

adkoci napisał(a):
Ja sie jakis spory czas temu deklarowalam co do ogloszen (chyba w innym ale Waszym watku) - w podpisie link - ok 20-25 zrobie, czasem trzeba poczekac do tygodnia.. ale to zawsze szansa dla zwierzakow..

może zerkniesz na ten wątek? mama i corka po smierci Pana, ja wczoraj porobiłam Im troche ogłoszeń, ale to kropla w morzu:-(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226317-Po-śmierci-Pana-schroniskowa-buda-Ich-światem-Nic-im-więcej-nie-zostało