Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyniki badania mam - są w porządku, były tylko podwyższone leukocyty, ale to było przez gardełko

daj nr konta to oddam ci pieniążki

Nemuś coś długo dochodzi do siebie biedak, ale dobrze, że już coraz lepiej!

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W porównaniu z tym co było na początku to jest dużo lepiej. Na początku to leżał na łóżku, albo pod łóżkiem. Teraz zaczął normalnie chodzić po mieszkaniu, jak ktoś zapuka do drzwi to leci sprawdzić kto przyszedł, a z Mychą to ostatnio jedzą na wyścigi. Myszka jak pierwsza zje to potem kombinuje, żeby coś podkraść Nemo z miski.

Posted

Lubią się nawzajem, tylko Nemo na razie nie ma jeszcze ochoty na zabawy. Przed kastracja to on większość czasu ganiał za Myszką. Jeszcze trochę i wszystko wróci do normy.

Posted

estera84 napisał(a):
Lubią się nawzajem, tylko Nemo na razie nie ma jeszcze ochoty na zabawy. Przed kastracja to on większość czasu ganiał za Myszką. Jeszcze trochę i wszystko wróci do normy.

oby jak najszybciej :)

fajnie, że się wszystko dogrywa bez większych zgrzytów :)

Posted

Psie towarzystwo ma się bardzo dobrze. Dzisiaj nawet razem się bawili. Już zaczynają razem ganiać, zaczepiają się nawzajem.
Zanim nie było Myszki, Nemo wybrzydzał przy misce. Teraz szybko zjada, żeby tylko Mycha mu nie podkradła.

Posted

modliszka84 napisał(a):
mamy gdzieś niedaleko jakąś sznupkę niedużą?
bo jest domek chętny z Łodzi - może to ci sami co do Ciebie malawaszka dzwonili?
numer się zaczyna na 784...

tamta pani z innego numeru dzwoniła, ale ostatnio pisała do mnie babka z Łodzi o sznupka, który tam jest w schronie - dwoje dzieci ma

Posted

Byłam dzisiaj u weta, Nemo ma wyjęte szwy. Czuje się już całkiem dobrze. Dzisiaj wariował z Myszką, chodzą i nawzajem się zaczepiają. Wcześniej pobiegały za piłką, teraz wymęczone śpią.