Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia starsza... z przodu tych zębów brak, z tyłu bardzo zniszczone... czy tylko wiek czy też zaniedbanie - nie wiadomo

Sunia najpierw nie dawała do siebie podejść ze strachu, ale już jest lepiej, daje się głaskać, ale jest ostrożna - jak większość sznaucerów w takich sytuacjach

Dostaje iverminę na pasożyty bo ma wyłysienia - to taki schroniskowy standard jak pies ma wyłysienia... podobno jest jakaś tam poprawa

MYSZKA W DT :)

To kolejny starszy pies wyrzucony jak śmieć... ludzka podłość nie zna granic - ale możemy to naprawić - możemy jej pomóć!
:modla:

[SIZE=2]Rozliczenie:
Wydatki
Efa-Olie, hexoderm i frontline - 67,64 zł
wet, badanie krwi + leki + odrobaczenie - 72 zł
szczepionka BiocanM 45 zł

SUMA: 184,64 zł

Wpływy:
50 zł Robert K. z Kostrzyna
bazarek 126 zł: http://www.dogomania.pl/threads/191090

SUMA wpływów 176 zł

SALDO: - 8,64 pokrywam :lol: i Myszka jest na czysto

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze - wrzucę bo już dwa zrobiłam ;)

tylko mów śmiało który Tobie dopasować - bo jakoś nigdy nic nie zgłaszasz - wiem kiepścizna i pewnie dlatego :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']tylko skąd wytrzasnac taki DT? :([/QUOTE]

No ja odpadam jako dt niestety. Gdzie ona jest?a grzybice czy tylk. Taki syf i zaniedbanie?

Posted

:-(:-(:-( bidulka kolejna. Ja nie mogę... U mnie na Paluchu też siedzi 5kg.,starsza sunia.
Dziś ją wyjęłam z klateczki. Normalnie jak grzyby po deszczu, jedne odchodzą a ich miejsce zajmują kolejne bidy:shake:

Posted

PRZEPRASZAM musiałam wyjechac ...

zrobiłam jeszcze dwa ale te pierwsze chyba lepsze - te fotki jak małe to mało wyraźne ...

wrzucam - malawaszka powiedz który Ci zmniejszyć i chyba wrzuć w pierwszy post jak inni robią - może ktoś się ulituje i wklei :-(:-(:-(

co za biedulka ...

i mów śmiało co i jak chcesz - będę zmieniać ;)