jambi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 aaa czyli to wina dogo? to mnie ucieszyłaś :) bo ja dziś dłuższą chwilę próbowałam sobie podlinkowywać i mi z tego du*a wychodziła... już zdołałam w siebie zwątpić ufff... Quote
modliszka84 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 piechcia15 napisał(a):wykąpałabym Myszę przed podróżą ale ona ma teraz kumpla bardzo rozszczekanego w boksie i w sumie do końca nigdy nie mogę rozgryźć jego zamiarów. Ale przydałoby się skoro jest taka brudna. Zobaczymy, może jeśli transport miałby być w czw to na jeden dzień udałoby się ją gdzieś przenieść. Modliszka, sądząc po zdjęciach to udało ci się wejść do boksu??:) udało mi się wejść i nawet wyjść z boksu. ten szczekacz to dzikus. Jak się już wejdzie to ucieka w kąt. Quote
jambi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Wiesz, ja na jej miejscu pewnie robiłabym to samo... starsza, bezdomna, niezbyt dobrze widzi co się dzieje i zwyczajnie jest przerażona... doprawdy, ja zapewne schowałabym się w najdalszy kąt... Quote
malawaszka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 jambi_ napisał(a):Wiesz, ja na jej miejscu pewnie robiłabym to samo... starsza, bezdomna, niezbyt dobrze widzi co się dzieje i zwyczajnie jest przerażona... doprawdy, ja zapewne schowałabym się w najdalszy kąt... ale to nie o Myszce było chyba tylko o jej towarzyszu z boksu? Quote
jambi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='malawaszka']ale to nie o Myszce było chyba tylko o jej towarzyszu z boksu? boszzzz..... ja to zawsze z czyms wyskoczę.... :grin: tak to jest jak się czyta ze zrozumieniem... Quote
AMIGA Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Niestety sprawa "przejęcia" Myszki ze schroniska i dowiezienia jej na Śląsk przesuwa się na przyszły tydzień, najprawdopodobniej na poniedziełek, wtorek. Pani, która ma przyjechać po moją Dalię nie jest właścicielka samochodu i jest uzależniona od znajomego kierowcy. A ten nie dostał urlopu na czwartek ani na resztę dni w tym tygodniu :-( Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Piechcia - czy przyszły poniedziałek/wtorek dałabyś radę? Tylko problem jest taki, ze Oni mając kawał drogi do przejechania wyjeżdżają koło 4 rano z Szamotuł - więc w Pabianicach będą koło :hmmmm: 7???? Da radę to na miejscu poukładać? Quote
piechcia15 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ze schronu nie da rady zabrać psa o 7 rano bo czynne jest od 9. W najgorszym wypadku jak nie da rady tego opóźnić to wezmę ją do siebie wieczorem dnia poprzedniego i wtedy w domu wykapię.Tylko jeśli odbiór miałby być w pn to kicha bo musiałabym ją wziąć w sobotę.No ale też jak nie ma wyjścia to tak będzie, Jestem elastyczna a teraz muszę siedzieć w domu więc mi wsio ryba kiedy to będzie.Bylebym wiedziała wcześniej aha Waszko ni prześlij mi te dane osobowe o które prosiłam, bo chyba stanęło na tym że na ciebie będzie sunia? Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 no to super, ze dasz radę ją wziąć wcześniej bo raczej nie możemy opóźniać wyjazdu tamtym ludziom Estera - jeszcze Ty musisz napisać czy pasuje Ci wtorek (bo to jest najprawdopodobniejsza opcja) Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ojjj no to super! aż się boję cieszyć, żeby się znwou coś nie wysypało, więc zaciskam :kciuki: Quote
piechcia15 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 w sumie dla mnie byłoby nawet lepiej jakby transport był w śr, ale trudno jak tak ma być to niech będzie. Bo wyniknął mi dziś wyjazd na weekend i będę musiała w pn wrócić aby odebrać Myszę Quote
kasia14 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 malawaszka napisał(a):czy ktoś ma telefon do Piechci? Nadal potrzeby czy już masz? Quote
kasia14 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 malawaszka napisał(a):potrzebny potrzebny Proszę bardzo ;) Magda: 692-486-565 Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Myszeńko to już jutro - nie mogę się doczekać :loveu: wezmę maszynką to od razu zrobimy porządek i fotki :) czekamy na wiesci od Piechci bo Ona misi dziś już wziąć Mysię ze schronu i jutro w drogę :) Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 uhm znając moje szczęście to będzie lało Quote
AMIGA Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tfu tfu tfu trzy razy przez lewe ramie Mocno ściskam kciuki za powodzenie jutrzejszej akcji :-) Quote
minia7 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Czytam zaległości i trzymam kciuki za jutro :happy1: Quote
Recommended Posts