Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UUUaaauuu Kacpru !!! Teraz jestem na Śląsku -8.05 wracam do wawy, ale 12.05 w piatek , najdalej 13.05 w sobotę jadę do Świętochłowic !!! Co Ty na to ??? :razz:

Posted

kacpru napisał(a):
jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie.

Emilka i jak Cie nie kochac? :) Gucio to gentelmen panienke pewnie przyjmie bez zadnego marudzenia :loveu:

Posted

Witokret,jezeli tymczasowe opiekunki zgodza sie aby mala zamieszkala u mnie,nie ma problemu bede Ci bardzo wdzieczna :)

( a tak nawiasem mowiac to co robisz w Świętochłowicach,masz tu rodzine?)

zaba,Gucio napewno nie bedzie mial nic przeciwko :)

Posted

Może wczesniej znajdzie się jakiś transporcik ??? Jak nie, to oczywiście przywiozę maleństwo :loveu:

PS W Świętochłowicach mamy swoją firmę i czasami pomieszkujemy ;)

Posted

[quote name='Witokret']Może wczesniej znajdzie się jakiś transporcik ??? Jak nie, to oczywiście przywiozę maleństwo :loveu:

PS W Świętochłowicach mamy swoją firmę i czasami pomieszkujemy ;)

Witokret ja tak nieładnie zapytam, jesli potrzebowalismy jakiegoś transportu z Śląska do Wawki (tak na przyszlosc pytam) to moge zaklikac do Ciebie ?? :oops:

Posted

Oczywiście - tylko najczęściej jeździmy z dwiema naszymi suńkami, które nie wpuszczą do samochodu nikogo więcej ;) , ale dobijać się zawsze możesz - może akurat będzie jakieś wolne miejsce... :lol:

zaba14 napisał(a):
Witokret ja tak nieładnie zapytam, jesli potrzebowalismy jakiegoś transportu z Śląska do Wawki (tak na przyszlosc pytam) to moge
zaklikac do Ciebie ?? :oops:

Posted

Witokret napisał(a):
Oczywiście - tylko najczęściej jeździmy z dwiema naszymi suńkami, które nie wpuszczą do samochodu nikogo więcej ;) , ale dobijać się zawsze możesz - może akurat będzie jakieś wolne miejsce... :lol:

dzieki bede pamietac ;)

Posted

[quote name='kacpru']jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie.

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose:
:Rose:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

B R A W O !!!

Posted

kacpru napisał(a):
jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie.

i to jest jedyna słuszna decyzja :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: .
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :calus: :calus: :klacz: :klacz: :iloveyou: :iloveyou: Dzięki Tobie można odzyskać wiarę w ludzkość

Posted

jej jak dobrze:multi: a już myślałam, co zrobić, żeby to maleństwo nie śniło mi się po nocach,a tutaj już będzie domek:multi:

Posted

ale czy to maleństwo może zostać w dotychczasowym domu tymczasowym do 12-13 maja?? te psiaki jej nie zjedzą, czy potrzebny jest nowy dom, aż Witokrety ją zabiorą ??

Posted

Mój Boże, ale biedactwo :placz: :placz:
Ludzie to karykatury wszelkich istnień.. :placz: :placz:

Na całe szczęście zdarzają się wyjątki od reguły.I tym wyjątkiem jest właśnie osoba, która wyraziła chęć przygarnięcia suni.. oby adopcja doszła do skutku !!

Posted

bardzo się cieszę !!!!! kacpru :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

nie cieszcie sie tak.Zaproponowalam,ze wezme malutka,jezeli byloby to zalezne tylko ode mnie juz by u mnie byla ;)
Jak narazie nie dostalam zadnych informacji od osob,ktore sie babcia opiekuja,dlatego czekam.....

Posted

Wielkie sorki ale nie ma dostępu do neta do jutra wieczorka,więc tak,babulinka była dzisiaj u weta,stwierdził ,zze nie jest dobrze,ma jakieś zrosty w płucach i stą jej kaszel.Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:)
teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk,ale jak mówię do jutra nie mam dostępu do neta więc wszystko wytłumaczę pod nr.tel 888-201-331.

Posted

Moriaaa napisał(a):
Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:)
teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk,

my tutaj upajamy sie szczęściem, że babunia ma dom a wet stwierdza, że należałoby ją uśpić :shake: I to jest chyba przewaga zdrowego rozsądku nad zdrowym uczuciem. Tylko kto ma racje? :shake: Czuję się jakbym najadła się wodorostów.

Posted

Hej a może by tak jeszcze jakaś konsultacja u innego weta?? Jakoś nie mam zaufania do kogoś kto z miejsca wydaje wyrok... niestety sparzyłam się na kilku wetach...:shake: Najważniejsze to stwierdzenie czy sunia nie cierpi, czy można jej pomóc (chociażby doraźnie) i czy funkcjonuje w miarę normalnie. Wszyscy wiemy, że mała nie ma przed sobą długiego życia i jej nie uzdrowimy:-( ale jeśli jest w stanie to niech sobie pożyje w spokoju i cieple ile jeszcze jest jej dane!!!!

Posted

A co tu się zastanawiać ? Kacpru przecież zdaje sobie sprawę, że Babulinka jest wiekowa, że na pewno będzie miała problemy ze zdrowiem...

skoro pies nie cierpi i garnie się do ludzi, a Kacpru ją chce...to nalezy jej ( Baulince) podarować te nawet kilka tygodni, gdyby to miały być....
A jak będzie źle to Kacpru przecież też bedzie wiedziała co robić.....ech...no dajcie spokój z tym rozsądkiem w tym przypadku...

Na Śląsk !!

A propos..przypomijcie sobie Bunię....:lol:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Wielkie sorki ale nie ma dostępu do neta do jutra wieczorka,więc tak,babulinka była dzisiaj u weta,stwierdził ,zze nie jest dobrze,ma jakieś zrosty w płucach i stą jej kaszel.Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:)
teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk,ale jak mówię do jutra nie mam dostępu do neta więc wszystko wytłumaczę pod nr.tel 888-201-331.

Boszeee jak dobrze,ze jest domek!!!:multi: :multi: :multi:

A na jakiej podstawie stwierddzil, rtg? A kaszel moze byc przy chorym sercu tez, szczegolnie starsze psiaki...ale zyja z tym sobie i juz, leki itd.