kacpru Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie. Quote
Witokret Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 UUUaaauuu Kacpru !!! Teraz jestem na Śląsku -8.05 wracam do wawy, ale 12.05 w piatek , najdalej 13.05 w sobotę jadę do Świętochłowic !!! Co Ty na to ??? :razz: Quote
zaba14 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kacpru napisał(a):jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie. Emilka i jak Cie nie kochac? :) Gucio to gentelmen panienke pewnie przyjmie bez zadnego marudzenia :loveu: Quote
kacpru Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witokret,jezeli tymczasowe opiekunki zgodza sie aby mala zamieszkala u mnie,nie ma problemu bede Ci bardzo wdzieczna :) ( a tak nawiasem mowiac to co robisz w Świętochłowicach,masz tu rodzine?) zaba,Gucio napewno nie bedzie mial nic przeciwko :) Quote
Witokret Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Może wczesniej znajdzie się jakiś transporcik ??? Jak nie, to oczywiście przywiozę maleństwo :loveu: PS W Świętochłowicach mamy swoją firmę i czasami pomieszkujemy ;) Quote
zaba14 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Witokret']Może wczesniej znajdzie się jakiś transporcik ??? Jak nie, to oczywiście przywiozę maleństwo :loveu: PS W Świętochłowicach mamy swoją firmę i czasami pomieszkujemy ;) Witokret ja tak nieładnie zapytam, jesli potrzebowalismy jakiegoś transportu z Śląska do Wawki (tak na przyszlosc pytam) to moge zaklikac do Ciebie ?? :oops: Quote
Witokret Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Oczywiście - tylko najczęściej jeździmy z dwiema naszymi suńkami, które nie wpuszczą do samochodu nikogo więcej ;) , ale dobijać się zawsze możesz - może akurat będzie jakieś wolne miejsce... :lol: zaba14 napisał(a):Witokret ja tak nieładnie zapytam, jesli potrzebowalismy jakiegoś transportu z Śląska do Wawki (tak na przyszlosc pytam) to moge zaklikac do Ciebie ?? :oops: Quote
zaba14 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witokret napisał(a):Oczywiście - tylko najczęściej jeździmy z dwiema naszymi suńkami, które nie wpuszczą do samochodu nikogo więcej ;) , ale dobijać się zawsze możesz - może akurat będzie jakieś wolne miejsce... :lol: dzieki bede pamietac ;) Quote
pixie Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='kacpru']jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose: :Rose: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: B R A W O !!! Quote
Tweety Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kacpru napisał(a):jezeli przywieziecie mi ja na Śląsk,biore ja od razu,na dozywocie. i to jest jedyna słuszna decyzja :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: . :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :calus: :calus: :klacz: :klacz: :iloveyou: :iloveyou: Dzięki Tobie można odzyskać wiarę w ludzkość Quote
swan Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jej jak dobrze:multi: a już myślałam, co zrobić, żeby to maleństwo nie śniło mi się po nocach,a tutaj już będzie domek:multi: Quote
tanitka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ale czy to maleństwo może zostać w dotychczasowym domu tymczasowym do 12-13 maja?? te psiaki jej nie zjedzą, czy potrzebny jest nowy dom, aż Witokrety ją zabiorą ?? Quote
lupe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Mój Boże, ale biedactwo :placz: :placz: Ludzie to karykatury wszelkich istnień.. :placz: :placz: Na całe szczęście zdarzają się wyjątki od reguły.I tym wyjątkiem jest właśnie osoba, która wyraziła chęć przygarnięcia suni.. oby adopcja doszła do skutku !! Quote
lupe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Sluchajcie w tym wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24949&page=6 jest sunia wieziona w drugą stronę, może się udaloby połączyć ? Quote
lupe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No to jak ? Malutka w piątek trafia na Śląsk ? Moge zdjąć banerek ?:razz: :lol: Quote
AgaG Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 bardzo się cieszę !!!!! kacpru :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
kacpru Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 nie cieszcie sie tak.Zaproponowalam,ze wezme malutka,jezeli byloby to zalezne tylko ode mnie juz by u mnie byla ;) Jak narazie nie dostalam zadnych informacji od osob,ktore sie babcia opiekuja,dlatego czekam..... Quote
Moriaaa Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Wielkie sorki ale nie ma dostępu do neta do jutra wieczorka,więc tak,babulinka była dzisiaj u weta,stwierdził ,zze nie jest dobrze,ma jakieś zrosty w płucach i stą jej kaszel.Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:) teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk,ale jak mówię do jutra nie mam dostępu do neta więc wszystko wytłumaczę pod nr.tel 888-201-331. Quote
Tweety Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Moriaaa napisał(a):Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:) teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk, my tutaj upajamy sie szczęściem, że babunia ma dom a wet stwierdza, że należałoby ją uśpić :shake: I to jest chyba przewaga zdrowego rozsądku nad zdrowym uczuciem. Tylko kto ma racje? :shake: Czuję się jakbym najadła się wodorostów. Quote
ulvhedinn Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hej a może by tak jeszcze jakaś konsultacja u innego weta?? Jakoś nie mam zaufania do kogoś kto z miejsca wydaje wyrok... niestety sparzyłam się na kilku wetach...:shake: Najważniejsze to stwierdzenie czy sunia nie cierpi, czy można jej pomóc (chociażby doraźnie) i czy funkcjonuje w miarę normalnie. Wszyscy wiemy, że mała nie ma przed sobą długiego życia i jej nie uzdrowimy:-( ale jeśli jest w stanie to niech sobie pożyje w spokoju i cieple ile jeszcze jest jej dane!!!! Quote
lupe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A co tu się zastanawiać ? Kacpru przecież zdaje sobie sprawę, że Babulinka jest wiekowa, że na pewno będzie miała problemy ze zdrowiem... skoro pies nie cierpi i garnie się do ludzi, a Kacpru ją chce...to nalezy jej ( Baulince) podarować te nawet kilka tygodni, gdyby to miały być.... A jak będzie źle to Kacpru przecież też bedzie wiedziała co robić.....ech...no dajcie spokój z tym rozsądkiem w tym przypadku... Na Śląsk !! A propos..przypomijcie sobie Bunię....:lol: Quote
ARKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Moriaaa napisał(a):Wielkie sorki ale nie ma dostępu do neta do jutra wieczorka,więc tak,babulinka była dzisiaj u weta,stwierdził ,zze nie jest dobrze,ma jakieś zrosty w płucach i stą jej kaszel.Wet .stwierdził,że najlepszym wyjściem bedzie uśpienie psiaka chociaż ja osobiście nie popieram w tym momencie tej decyzji i chciałabym aby mała chociaż na chwilkę jeszcze zaznała ciepłego domku:) teraz tak oczywiście jestem całkowicie za tym aby mała pojechała na śląsk,ale jak mówię do jutra nie mam dostępu do neta więc wszystko wytłumaczę pod nr.tel 888-201-331. Boszeee jak dobrze,ze jest domek!!!:multi: :multi: :multi: A na jakiej podstawie stwierddzil, rtg? A kaszel moze byc przy chorym sercu tez, szczegolnie starsze psiaki...ale zyja z tym sobie i juz, leki itd. Quote
Recommended Posts