Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam,czy można prosić o potwierdzenie wpłat z 15 lutego,i 11 marca na Dina? pytam,bo może źle patrzę,ale naprawdę nie umiem znaleźć,a chciałam wpłacić kolejną trzydziestkę na kudłacza :)

Posted

Wybaczcie nieobecność. Mam dodatkowego psiaka na głowie i chorego mojego kota. Brak mi czasu na wszystko.

Postaram się dziś pouzupełniać wpłaty.

Posted

Gdzie przebywa obecnie Dino i jak zachowuję się w stosunku do dzieci ? Czy mógłby mieszkać w kojcu ale z wychodzeniem na spacery i w razie wielkiej zimy nocowaniem w domu .
Zupełnie niezobowiązująco niestety pytam na razie .

Posted

Wydaje mi się, że Dino całe swoje życie mieszkał na zewnątrz i dobra ocieplana buda i możliwość wejścia do pomieszczenia w wielkie mrozy to będą idealne warunki dla niego.

A w jakim dzieci są wieku ?

Przypominam fotki Dinusia z dziewczynką :

Posted

Dostałam maila w sprawie innego psa, ale on się nie sprawdzi w roli psa stróżującego. Czy uważacie, że można polecić Dino?

Treść maila:
[FONT=Arial]Jak juz wczesniej napisałam poszukuję psa do pilnownia posesji. Pies mieszkałby w ogrodzie, w budzie, dużej , ocieplonej, nie na łańcuchu. W związku z tym chciałabym żeby był to pies czujny, o dłuzszej sierści, budzący respekt. Jestem jak najbardziej za tym aby wolontariusz odwiedził miejsce ewentualnego pobytu psa. Mieszkam na sląsku, obok Katowic. [/FONT]

Posted

Nie działa mi internet.Korzystam z internetu znajomej.Dino miewa się dobrze.Jak zresztą Wszyscy mieszkańcy hotelu.
Wiosna dobrze wpływa na samopoczucie.Zrobiłam nowe zdjęcia.Jak tylko będę miała możliwość wyśle.Wydaje mi się ,że Dino w domu stałym w ocieplonej budzie czułby się dobrze.

Posted

Cajus JB pojawia się, obiecuje i znika. ;)

To nie atak, tylko stwierdzenie faktu w formie żartobliwej.

[SIZE=2]Jeżeli pani będzie zainteresowana Dino, to dam znać na wątku.