Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wczoraj dostałam sms-a od Jacka, że wpłata doszła, tylko potrzebuję potwierdzenia od opiekunów :) Quote
bzam Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Coś mi gdzieś się obiło o uszy, że Dino już w domu. Ale to chyba jakaś pomyłka. Trudno, a czy ktoś pyta o niego? Quote
ludwa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a moze jakieś informacje? Bo Dino siedzi już dosyć długo w hotelu? Czy jest ogłaszany, czy ktoś dzwoni? Quote
jola_li Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Przekopiowuję: Jak macie jakiegoś psa dużego, spokojnego i pasującego do wymagań, wklejcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/203280 Quote
Szarotka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tez jestem ciekawa jak sie Dina sprawy maja ?? Quote
hop! Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='bzam']Coś mi gdzieś się obiło o uszy, że Dino już w domu. Ale to chyba jakaś pomyłka. Trudno, a czy ktoś pyta o niego? [quote name='Szarotka']Tez jestem ciekawa jak sie Dina sprawy maja ?? [quote name='Marycha35']i jam ciekawa:) [quote name='AgusiaP']ja też jestem ciekawa [quote name='Donka5']Jacek napewno jak tylko będzie mógł odezwię się na wątku. Na dogo na razie jeszcze nie może. Pewnie nie ma netu, bo TU również brak informacji. Zainteresowani mogą zadzwonić do Jacka - nr tel. jest w pierwszym poście i w ogłoszeniach. :) [quote name='ludwa']a moze jakieś informacje? Bo Dino siedzi już dosyć długo w hotelu? Czy jest ogłaszany, czy ktoś dzwoni? Był ogłaszany - miał wykupiony pakiet ogłoszeń na bazarku (z tego, co pamiętam, to kilka razy), miał allegro (a nawet kilka), był w gazecie Metro. Jak ogłaszanie wygląda w tej chwili? Nie odnawiałam mu ogłoszeń i przestałam wystawiać allegro. Nie wiem, czy ktoś inny go ogłasza i nie wiem, czy ktoś dzwoni. Quote
hop! Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Szarotka napisał(a):A czemu go juz nie oglaszasz ?? Ogłaszałam go na tyle, na ile uważałam za stosowne. :) Teraz ogłaszam inne psy. A Ty dlaczego go nie ogłaszasz? Te ogłoszenia, które były już się opatrzyły. Trzeba Dino ogłaszać z nowym tekstem i najlepiej z nowymi zdjęciami (są słoneczne dni - może Donka5 zrobi nowe zdjęcia). Quote
ludwa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Prawdę mówiąc, przydałyby się jakieś informacje, bo deklaracje płyną cały czas a informacji zero. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ludwa napisał(a):Prawdę mówiąc, przydałyby się jakieś informacje, bo deklaracje płyną cały czas a informacji zero. Fakt:) Pzdr. Quote
Donka5 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czy mogłabym wysłać do kogoś zdjęcia Dinusia.Wcześniej wysyłałam do Jacka,ale teraz wiem,że nie będzie mógl wstawić. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Możesz wysłac do mnie: [email protected] Pzdr. Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 moja deklaracja za marzec pojdzie jutro Dino trzymaj sie pozdrawiam cioteczki Dino Quote
Szarotka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 hop! napisał(a):Ogłaszałam go na tyle, na ile uważałam za stosowne. :) Teraz ogłaszam inne psy. A Ty dlaczego go nie ogłaszasz? Te ogłoszenia, które były już się opatrzyły. Trzeba Dino ogłaszać z nowym tekstem i najlepiej z nowymi zdjęciami (są słoneczne dni - może Donka5 zrobi nowe zdjęcia). Ja nie oglaszam, bo nigdy tego nie robilam, co oczywiscie jest takim sobie wytlumaczeniem :):), ale moja specjalnosc to rozkrecanie watkow i molestowanie o pieniadze :):) Dobry tekst jest oczywiscie bardzo potrzebny. Polecam ciotke Choleree - mam nadzieje, ze mnie nie ukatrupi :):) Quote
hop! Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Szarotka napisał(a):moja specjalnosc to rozkrecanie watkow i molestowanie o pieniadze :):) To już teraz wiem, dlaczego masz taką dużą ilość postów. :) Quote
hop! Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 __Lara napisał(a):Szarotka jest w tym niezła :) :) Dobrze o tym wiedzieć. ;) Jak tylko zrobi się cieplej trzeba wykastrować Dino. A co ze zdjęciami? Quote
Donka5 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zdęcia wysłałam-pewnie będą wstawione w najbliższym czasie;-) Quote
Recommended Posts