Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bo prowadzący nie dba o wątek.

Dziś zacznę rozpisywać wpłaty, ale trochę to potrwa. Umieszczę też zdjęcia tutaj. Zaktualizuję pierwszą stronę. Postaram się napisać nowy tekst.

Ktoś może wystawić Dinowi allegro? Zapłacę za wyróżnienie.

Posted

[quote name='Cajus JB']Bo prowadzący nie dba o wątek.
Dziś zacznę rozpisywać wpłaty, ale trochę to potrwa. Umieszczę też zdjęcia tutaj. Zaktualizuję pierwszą stronę. Postaram się napisać nowy tekst.
Ktoś może wystawić Dinowi allegro? Zapłacę za wyróżnienie.
Ja mogę :-).

Posted

[quote name='Cajus JB']Bo prowadzący nie dba o wątek.
Ktoś może wystawić Dinowi allegro? Zapłacę za wyróżnienie.[/QUOTE]
Ooooo,witaj!
Może w grudniu uda mi się wpłacic pare złotych dla Dinusia. Zrób rozliczenie, daj znac, że ono juz jest, a ja w międzyczasie zorientuję się, ile kaski zostało dla psiaków,OK?

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Również pozdrawiam ciepło,
Moja mama znalazła w centrum Gdańska starutkiego i bardzo wycieńczonego jamnika. ma go u siebie w domu, ale nie da rady trzymać go dłużej niż dwa, trzy dni - sama ma dwa psy, mieszka sama, na drugim piętrze kamienicy i wychodzi do pracy o 6.00.
Może słyszeliście gdzieś o zagubionym jamniku, albo może ktoś z Was jest z Gdańska i mógłby pomóc mojej mamie np. w wyprowadzeniu psa - zniesieniu go i wniesieniu - sam chodzi słabo.

Posted

Czy dziewczyny od jamników już powiadomione ?

Stary i wycieńczony jamnik zimą w schronie to kiepski pomysł (jakby Twoja mama nie dała rady się nim opiekować).

Posted

Dino w Nowym Roku miewa się dobrze....wogóle wszystkie psy są zadowolone z braku mrozu i śniegu.Ja równieżsiędotego przyłaczam:-)Może jutro udami się zrobić nowe zdjęcia Dina -niedzwiedzia:-)

Posted

cioteczki, odstapię niedrogo karmę Hillsa canin adult chicken około 10 kg ( bo 2 kg mogą być podjedzone) z powodu tego, że mój podopieczny Igor jest alergikiem i jej nie toleruje- szukam psiaka, który jest u Donki5 bo tam też jest dopiero co zamówiona owa karma;-), zapraszam ew. na pw

• 3 weeks later...