Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj mieliśmy piękna pogodę.Dzień w hoteliku minął na spacerach.Dino jak zwykle jak tylko pojawiam się w zasięgu jego wzroku -wyje- na powitanie:-).Jest bardzo orginalny z tym:-)

• 2 weeks later...
Posted

Donka5 napisał(a):
Dinusiu,a co tak u Ciebie pusto?Gdzie Ciotki ? Gdzie Jacek? Zrobiła się wiosna.Myśle,że można zacząć myśleć o kastracji chłopaka.

Jacek wraca 26.03 :multi:. Wtedy będziesz mogła wykastrować chłopaka :diabloti:.

Posted

toyota napisał(a):
Jacek wraca 26.03 :multi:. Wtedy będziesz mogła wykastrować chłopaka :diabloti:.

Ja na miejscu Jacka po takiej deklaracji nie tylko nie wracałbym, ale i uciekał, gdzie pieprz rośnie...:evil_lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Ja na miejscu Jacka po takiej deklaracji nie tylko nie wracałbym, ale i uciekał, gdzie pieprz rośnie...:evil_lol:

Tez jak narazie nie wrocil ...................

Posted

Wasze deklaracje podochodziły. Niestety jest tego nadal mało. Dziś w nocy wszystko uzupełnię.

Dziękuję Wam za obecność na wątku i przepraszam, że nie od razu zajrzałem, ale chyba rozumiecie?

Posted

Kastracja Dina może być już w przyszłym tygodniu. Rozliczenie zrobię dziś. Wczoraj po prostu byłem zbyt zmęczony.

Umówiłem się z Donka5, że znajdę osobę, która do Niej podjedzie i wspólnie zrobią zdjęcia Dino.

Posted

Trzeba odświeżyć tekst. Pomyśleć o nowym allegro. Zajmę się szukaniem osób z okolicy do zrobienia zdjęć. Na razie postaram się obrobić te co mamy.

Przydałyby się jakieś bazarki. Ktoś ma jakiś pomysł, fanty?