Fides79 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jambi napisał(a): (...)i jak to co macie robić bez fotek? oglądac od początku :p taaa, a jak ktos już przejrzał ze 2 razy i trzeci wybiórczo to co , ma się zacząć na pamięc uczyć ?? :nonono2::errrr: Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 O Dżambi, wszyscy zaglądają, ale Ciebie ciągle nie ma ;) Dawaj kota :D Quote
WATACHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Oooooooooo tak Jambi wszędzie lata tylko nie tu ;) Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 lilo napisał(a):a mam - od niedawna , kto chcial ten znalazl:) ha! znalazłam! :grins: greatmadwomen napisał(a)::obrazic: no wiesz co... a żebyś wiedziała że idę oglądnąć te 77 stron, ale później nie miej za złe że się nie odzywam bo zanim dotrę do końca to minie hohoho ile czasu :razz: i będę komentować zdjęcia które były 30 stron wcześniej :evil_lol: trzymam Cię za słowo, a potem zrobię test :megagrin: Fides79 napisał(a):taaa, a jak ktos już przejrzał ze 2 razy i trzeci wybiórczo to co , ma się zacząć na pamięc uczyć ?? :nonono2::errrr: no, będziesz miec większe sznase na teście :evil_lol: zerduszko napisał(a):O Dżambi, wszyscy zaglądają, ale Ciebie ciągle nie ma ;) Dawaj kota :D ale czemu kota? i którego? ... a wiecie że mam nowe mieszkanko dla szczura? moge zrobic zdjęcia :megagrin: WATACHA napisał(a):Oooooooooo tak Jambi wszędzie lata tylko nie tu ;) no kurde bo nie ogarniam! a jeszcze w ramach udoskonalenia gada sobie założyłam, no i teraz się wogóle nie wyrabiam :niewiem: ale jak już się uporam z nudną służbową rzeczywistością, to napewno zrobi się ciekawiej ;) Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jak gada - w sensie gadu - gadu ?? w tym wieku ?? dopiero teraz?? wszyscy mają gadu gadu od milionów lat... a służbową rzeczywistosc olej - co Ci zrobia , najwyżej Cię zwolnią i będziesz z nami spędzac całe dnie :) Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 lilo napisał(a):jak gada - w sensie gadu - gadu ?? w tym wieku ?? dopiero teraz?? wszyscy mają gadu gadu od milionów lat... a służbową rzeczywistosc olej - co Ci zrobia , najwyżej Cię zwolnią i będziesz z nami spędzac całe dnie :) tak, a Wy zapewnicie mi wikt i opierunek, zrobicie dyżury i będziecie mi paczki z podarunkami przysyłać :razz: zresztą, to co sie dzieje ostatnio w moim służbowym życiu to jakaś kpina i pomieszanie gatunków - horror, sajensfikszyn i kiepska komedia w jednym :roll: a pozatym i tak spędzam z Wami całe dnie :evil_lol: a... zaraz... co znaczy "w tym wieku?" ?! ?! phi! :obrazic: Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 a owszem , wikt i opierunek bez problemu :) ja zawsze chetnie kazdego nakarmie :) to olej tą robotę i załóż własną firmę :) co będziesz na darmozjadów robic :) W tym wieku to znaczy że gadu gadu zakładaja 7-latki :) i większośc znanych mi osób ma go od zawsze :) Quote
Tekla64 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no to czasem mamy cie troche wiecej hihihi i mozemy miec konszachty hihihi co nas bardzo cieszy!!! ale zdjeciow moglabys mimo wszystko troche dac! albo i jaka opowiastke? Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 lilo - gadu gadu to ja miałam "od zawsze" tylko od kilku już lat w pracy miałam tak, że nie pozwalano tego montowac na komputerach, teraz podstępem i za pomoca nieodpartego uroku osobistego udało mi się namówić naszego Informatyka aby jednak założył mi to to - i mam ;) Tekla - opowiastkę to może i bym jakąs skleciła, bo mam coś w zanadrzu, ale przez te konszachty i dodatkowe udogodnienia to ja sie skupić nie moge, bo zostałam wciagnięta w poważną debate na temat związków międzyludzkich i układów różnorakich :megagrin: Quote
zerduszko Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='jambi']ale czemu kota? i którego? ... a wiecie że mam nowe mieszkanko dla szczura? moge zrobic zdjęcia A którego kota chcesz, byle Twojego :) A ja przeczytałam, że mieszkanko dla sznaucera :lol: Podświadomie nawet nie czytam tego słowa ;) Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Koty później ;) bo teraz zapraszam na kolejny odcinek serialu "Z pamiętnika rozbójnika" ... to już chyba odcinek 3 :hmmmm: Poniższa historyjka zdarzyła sie naprawdę - zatem oparta jest na autentycznych wydarzeniach, w rolach głównych występują: - Ulubieniec publiczności - Aron - Sznaucer Olbrzym oraz - Gościnnie - Fred the Basset :mdrmed: Po trudach i znojach ciężkiej służby w mieście Sierżant Aron – były żołnierz służb specjalnych, obecnie w stanie spoczynku, postanowił zaznać nieco odpoczynku i wyjechać na mały urlop. Jak postanowił, tak też zrobił, a zaraz po przyjeździe do pewnej nadmorskiej miejscowości wybrał się na spacer, na plażę celem zaznania przyjemnej, odświeżającej kąpieli w odmętach morskich fal. Traf chciał, że idąc plażą, dojrzał nagle znajomą sylwetkę. Uraz, do Łaciatego, który jak zapewne pamiętacie wpłynął na nadszarpnięcie nieco wizerunku tego dzielnego służbisty jakim był Aron, dawno juz minął, postanowił zatem zagaić: Te, Łaciaty! Tyś to? Czy nie tyś to? Łaciaty na widok dawno nie widzianego – bądź co bądź – kumpla, z radości aż podskoczył Staaary! Kope laaaat! Po czym z szybkością i gracją właściwą jedynie rasie, którą reprezentował, pognał przez piach na powitanie dawno nie widzianego - bądź co bądź - kumpla Uściskom i powitaniom nie było końca c.d.n Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Później, obaj Panowie przystąpili do kontemplacji terenu… najpierw wspólnie.... ... potem każdy we własnym zakresie Pisze sie „TU” bałwanie... Aron tymczasem postanowił zarzyć w końcu morskiej kąpieli... „Ty, kolo, chodź sie popluskać a nie grafomanie odstawiasz!” Fred spojrzał w kierunku Arona akurat w momencie gdy wielka fala przykryła go całkowicie... wzdrygnął się i niepewnie odpowiedział: „Nnnie stary... ja dziękuje, ja tu poczekam" Pfff... jak tam chcesz... cienias! c.d.n Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Fred zatem został na brzegu, lecz nie chcąc pbezczynnie siedzieć postanowił sie przejść. W pewnym momencie, bardziej poczuł niż dostrzegł, że ktoś mu się chyba bacznie przygląda... przystanął zatem i rozejrzał się dokoła... Pstryk! Pstryk! Ja też będę na tej focie! Jiiiiiihaaaaaaaa!!!! Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 umarłam:mdleje: oplułam monitor :sweetCyb:i posikałam sie ze smiechu :siara: Aron jest miszczem jakby to napisal Łaciaty - od razu wiedziałam że gdzieś już widziałam ten podejrzany pysk... Quote
malawaszka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hahahha ostatnia debeściarska :roflt: a tu chłopaki niemal jak na tej szmacie w tle :D wskocz po drodze na koziołki :D http://img16.imageshack.us/img16/7962/plaza4a.jpg Quote
Tekla64 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no zarypista opowiastka usmialam sie ale jakby nie dokonczona hihihi ja zawsze wiedzialam ze Aron to sie zawsze potrafi znalezc!!!! a fotki Fredzia .... boskie piekne plazowe spotkania , kapiele i wachania Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='malawaszka']hahahha ostatnia debeściarska :roflt: a tu chłopaki niemal jak na tej szmacie w tle :D wskocz po drodze na koziołki :D http://img16.imageshack.us/img16/7962/plaza4a.jpg ostatnia jest autentycznie autentyczna - zdjęcie miało być zrobione Fredowi, ale ta gwiazda ekranu chyba poczuła sie niedoceniona... a z tymi koziołkami tez specjalnie było - takie skojarzenie właśnie no i próbowałam coś wymyślić - ale mi jakoś żaden tekst nie przyszedł do głowy ;) Quote
Agmarek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ahahaha...to zdjęcie mnie powaliło http://img16.imageshack.us/img16/7962/plaza4a.jpg i komentarz do tego :evil_lol: Quote
Fides79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 opowiasta super, powinnaś nas częściej takimi obdarowywac :modla::modla: Ja też będę na tej focie! Jiiiiiihaaaaaaaa!!!! http://img5.imageshack.us/img5/9945/plaza9.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Przeedytowałam zdjęcia bo "chmurki" były kiepsko widoczne ;) [quote name='lilo']umarłam:mdleje: oplułam monitor :sweetCyb:i posikałam sie ze smiechu :siara: to zabawne, że miarą sukcesu dzieła jest ilość moczu wydalanego przez osoby je oceniające :evil_lol: [quote name='Tekla64']ale jakby nie dokonczona hihihi tos mi klina zabiła babo jedna... [quote name='Fides79']opowiasta super, powinnaś nas częściej takimi obdarowywac :modla::modla: jak będzie częściej to przywykniecie, a poza tym nie mogę Was tak rozpieszczać :eviltong: Quote
jambi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Klin klinem, ale postulaty nalezy spełniać... [quote name='Tekla64']ale jakby nie dokonczona hihihi Dobra, to, żeby było zabawniej - do wyboru są 2 zakończenia... :cool3: zakończenie 1: Ten jawny przejaw braku ogłady, żeby nie powiedzieć - szczytu chamstwa i bezczelności - wywołał u fotografki amatorki konsternację... zatem chłopcy korzystając z jej chwilowego zaskoczenia, czym prędzej oddalili się i łapa w łapę pobiegli w stronę zachodzącego słońca... Koniec :p ................................................................................................................ zakończenie 2: Ten jawny przejaw braku ogłady, żeby nie powiedzieć - szczytu chamstwa i bezczelności - wywołał u fotografki amatorki konsternację, a po chwilowym zaskoczeniu, spowodował, że schowaszy aparat rychło oddaliła się w stronę zachodzącego słońca ... Basset Fred, którego nieskrywanym marzeniem od lat było zaistnienie w prasie, spojrzał z wyrzutem na Arona i powiedział: Ty Świnio! Koniec :p Można wybierać :eviltong: Quote
Saththa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Łiiiiii czy ja moge tak po cichu i wekrecie wyszeptać, że kocham? Twoje opowieści :0Czy znowu beda krzyczeć na mnie?:) Mi się podoba zakonczneie nr 2:D Quote
Tekla64 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jestem stanowczo za zakonczeniem nr 2:diabloti: cudne:razz: i bedzie cag dalszy zaistnienia hihihi:mad: Quote
wilczy zew Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jambi tym "Stepami Akermańskimi" to mnie rozwaliłaś :loveu: Quote
Recommended Posts