Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i jeszcze kilka - różnych:

Pańcia, rzuć patyczka

nie to nie, sam se rzuce....

to zdjęcie jest kiepskie jakościowo, ale chciałam Wam je pokazać ;) miałam właśnie rozkładać łóżko... Aron chyba uznał, że juz skończyłam...

i scena łóżkowa pod tytułem "nawet gdy bardzo musisz nie opuszczaj łózka nawet na chwilę" :evil_lol:

Posted

stooo latek i samych psich przyjemności dla Mii :tort::new-bday:

Felkowa narzeczona od rozwalonego ucha, też najchętniej bawi się takimi patyczkami jak Aron :cool3:

a zdjęć to ja sie nie starych domagałam tylko nowych w szczególności Felkowego klona w seksownym szpitalnym ubranku :eviltong:

Posted

Tekla, Zerduszko, Fides - bardzo dziękuję w imieniu Mii ;)

Fides79 napisał(a):
a zdjęć to ja sie nie starych domagałam tylko nowych w szczególności Felkowego klona w seksownym szpitalnym ubranku :eviltong:

takie to ja Ci mogę tylko sesemesem wysłać ;), nowych tez nie mam - chwilowo ani mocy, ani czasu ani możliwości do zrobienia nowych :roll:
a jak nie chcecie starych to trudno :niewiem:

Posted

a mnie tam bez roznicy stare czy nowe wazne ze fajowe!!!!
no rzeczywiscie Aron do minimalistwo nie nalezy!!!!
a lozeczko takie mu zupelnie wystarczy a ty se mozesz reszte zajac.
trzymaj sie!!!

Posted

jambi_ napisał(a):
[FONT=Courier New]15 listopada 2001 roku przyszła na świat Mia z Klanu Czarnych[/FONT]

100 LAT MIJUŚKA :multi::multi::multi: żeby Ci minęły w zdrowiu i miłym towarzystwie :BIG:

Posted

Agmarek, Saththa - przekażę solenizantce jak wrócę do domu ;)

Tekla64 napisał(a):
a lozeczko takie mu zupelnie wystarczy a ty se mozesz reszte zajac.

Tekla, jaką resztę?! reszta już zajęta...

Fides79 napisał(a):
no jak masz w telefonie to dawaj je tutaj Babo jedna :eviltong:

Fides, nie mogę zgrać - kabel zaginął mi już dawno :roll: a bez kabla to sie chyba nie da

Posted

a próbowaliście kiedyś ustawic do zdjęcia cztery psy? i co?! udało się?!

i komenda "Rozejść się!"

moja morda kochana :loveu:

hmmmm... to skoro już dziś wklejam stare zdjęcia, to to będzie naprawdę staaaaare zdjęcie ;)

Aron na pierwszym spacerze

aaa! no i na koniec - dzisiejsza solenizantka! :p uwierzycie? udało mi się odnaleźć jakiekolwiek zdjęcie Mii! :lol:

Posted

Hahhaha ;) Mi się zazwyczaj nie udaje nawet jednego psa ustawić do zdjęcia ;) Na 1 zdjęcie gdzie widac głowę przypada jakies 6-9 zdjęć bez głowy, rozmazane albo wogule bez psa bo nagle sobie gdzies pójdzie... :) Więc podziwiam i tak ;D

Posted

a probowaliscie zrobic grupowe zdjecie 5 psow w tym jednemu co ma paniczny strach przed wszystkim co robi zdjecia?
ja sie juz poddalam i to jakis czas temu
ale cztery czasem lapie choc ciezko mowic o ustawieniu hihihi
trzy to juz udawalo mi sie nawet ustawione prawie

starocie maja swoj niesamowity urok i przywoluja wiele bardzo pieknych wspomnien.

Posted

jambi_ napisał(a):

Fides, nie mogę zgrać - kabel zaginął mi już dawno :roll: a bez kabla to sie chyba nie da

no może być ciężko bez kabla. ale jak chcesz to dawaj mms-em to ci wrzuce :)

http://img251.imageshack.us/img251/6992/aropysio.jpg a to normalnie Felutek :loveu:

http://img573.imageshack.us/img573/7826/aron47.jpg hi hi hi mała pokraka :loveu:

http://img214.imageshack.us/img214/2631/miamia.jpg Mija-Żmija śliczności :loveu::p

Posted

AniaGucio napisał(a):
A Mia-Żmija, jak to ona ma w zwyczaju, kopie kopie kpie ... :evil_lol:

taaa... Mia kopie, kopie, kopie... przez to swoje kopanie ma zakaz wstępu do mojej ciotki...:roll: no i przez nią zakaz objął cały Klan, i my tez nie jeździmy bo bez piesów to nie to samo :shake: a szkoda, bo tam fajnie, działka duuża, świeży luft - 100 km od Warszawy

Fides79 napisał(a):
no może być ciężko bez kabla. ale jak chcesz to dawaj mms-em to ci wrzuce :)

mogłabyś? suuper! :multi: tylko nie mam Twojego numeru ;)

Fides79 napisał(a):

http://img251.imageshack.us/img251/6992/aropysio.jpg a to normalnie Felutek :loveu:

Felutek, tylko jakieś 5 razy większy ;)

http://img573.imageshack.us/img573/7826/aron47.jpg hi hi hi mała pokraka :loveu:

pokraka?! no wiesz :obrazic: ... toż on był wtedy właśnie najładniejszy :evil_lol:

http://img214.imageshack.us/img214/2631/miamia.jpg Mija-Żmija śliczności :loveu::p

no nareszcie ktoś dojrzał ukryte piękno Mijki :p

Posted

jambi_ napisał(a):

mogłabyś? suuper! :multi: tylko nie mam Twojego numeru ;)

i już temu zaradziłyśmy :p
a oto mała rekonwalescentka :loveu:

za jakość zdjęć odpowiada ich autorka, czyli Jambi, ja je tylko wklejam ;)

Posted

ta zielen jej pasuje !!!
wracaj szybko do pelnej formy i zapomnijmy o tym

ale jak widac moglaby juz uchodzic za totalnego ozdrowienca!!! i dobrze
drapanko po uszyskach od nas

Posted

Fides79 napisał(a):
za jakość zdjęć odpowiada ich autorka, czyli Jambi, ja je tylko wklejam ;)

ta, wiem, że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, ale to z telefonu, na klatce schodowej, a ta mała maupa, mimo szwów, osłabienia i ubranka cały czas się ruszała :lol:
ostatnia fotka zrobiona w czasie spacerku do weta, mały prowadził Mie, ja niosłam Balbinę, ale do zdjęcia dostał na chwilę dwie do potrzymania ;)

co do ubranka - Balbinie chyba aż tak się nie podobało... cały czas próbowała je ściągnąć stosując różne triki i podejmując uparte próby pozbycia się tego - o dziwo, same szwy wcale ją nie interesowały, za to non stop ocierała się o kanapę, fikała koziołki - kilka razy udało jej sie nawet rozwiązać jedną ze wstążeczek :lol:

co do samej Balbiny - już jest jak nowo narodzona! szwy zdjęte w niedzielę, a ona już fika, dokazuje, biega, podgryza Mię, oszczekuje psy na spacerach - jakby nic jej nie dolegało! :p

Fides - dziekuję za wstawienie fotek! :Rose: