nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Kontakt w sparwie ogłoszeń do Nika28 Dzięki Romka ! :) We wcześniejszych ogłoszeniach kontakt był na Andzike. Andzike, czy tym razem też może być na Ciebie ? Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Chciałam powiedzieć,ze gdyby były uwagi to zapytanie niech kieruja do Ciebie.Andzike moze być w ogłoszeniu,jeśli nadal się zgodzi. Quote
ranias Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Nika28- dzięki za zaproszenie do suni. Niestety jestem obładowana stałymi deklaracjami i mogę dać Debrze tylko 5zł miesięcznie.No ale grosik do grosika i cóś będzie ;-) Quote
coronaaj Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='ranias']Nika28- dzięki za zaproszenie do suni. Niestety jestem obładowana stałymi deklaracjami i mogę dać Debrze tylko 5zł miesięcznie.No ale grosik do grosika i cóś będzie ;-) Ja dekleruje 25zl miesiecznie....stala deklaracja... Dzwoncie do Arktyki w Toruniu, idzie tam bialy pudel Arktyka 883-763-977 dobry DT i nie drogi, domowa karma... Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ranias, cooronaj, dzięki wielkie !!! :loveu: Coronaaj, ten DT to pewnie z psami ? Bo Debra do psów nie bardzo :( Jest raczej zazdrosna i może być agresywna, bałabym się ją dać do DT z innym psem :( Quote
DG32 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Zakupiono u mnie pakiecik ogłoszeń (sprostuje tylko, że chodzi o ten bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08!!!/page2?p=15155561#post15155561) więc pojawiam sie na wątku. Przejrzałam na szybko wętek i mam pytanie czy tekst zostawić ten z 6 strony czy go troszkę zmodyfikować? (najwyżej jak się wam nie spodoba to na początek dodam Debre tam gdzie można edytować to się tekst zmieni), no i czy czekać na te nowe zdjęcia czy robimy już (tam gdzie się bedzie dało można zdjęcia podmienić najwyżej), no i jeszcze potwierdzcie czy kontakt ma być ten z pierwszej strony. Quote
as_ko Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Allegro Debry: http://allegro.pl/show_item.php?item=1178029918 Mam nadzieję że się nadaje. ;) Quote
coronaaj Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 nika28 napisał(a):Ranias, cooronaj, dzięki wielkie !!! :loveu: Coronaaj, ten DT to pewnie z psami ? Bo Debra do psów nie bardzo :( Jest raczej zazdrosna i może być agresywna, bałabym się ją dać do DT z innym psem :( Zadzwoncie bo pewnie sa inne psy??? Jak sie ja wysocjalizuje to nie bedzie zle...takie jednoosobowe DT to trudniej bedzie znalesc...ja z Glowana juz troche psow zabieralam i to takich co nie lubily innych psow ale jakos sie zaaklimatyzowaly??? Dajcie konto z danymi na pw zeby wplacic na Debre..... Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 coronaaj napisał(a):Zadzwoncie bo pewnie sa inne psy??? Jak sie ja wysocjalizuje to nie bedzie zle...takie jednoosobowe DT to trudniej bedzie znalesc...ja z Glowana juz troche psow zabieralam i to takich co nie lubily innych psow ale jakos sie zaaklimatyzowaly??? Dajcie konto z danymi na pw zeby wplacic na Debre..... Nie wiem coronaaj, jutro zadzwonię. Kierowniczka mówi że ona rzuca się na inne psy, ja nie widziałam żeby się rzucała. Siedzi w boksie z większym od siebie psiakiem i on jest zdominowany przez nią. Jutro będę wiedziała na jakie konto wpłacać, podam :) as_ko, dziękuję za allegro !!! :loveu: Quote
kameralna Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='nika28']No to tak : lika1771 - 30 zł/mies. Andzike - 20 zł/mies. sylwiaso - 10 zł/mies. bico - 20 zł/jednorazowo li1 - 10 zł/mies. kmurdz - 15 zł/mies. ranias - 5 zł/mies. coronaaj - 25 zł/mies. Miała jeszcze dołożyć coś kameralna, i ja dokładam 20 zł jednorazowo na razie. Czyli mamy 115 zł deklaracji miesięcznie + 40 zł jednorazowo. No, jeszcze trochę i Debra będzie mogła pojechać do hoteliku :loveu: Kameralna też dorzuci swoje skromne grosiki. Podajcie nr konta. Quote
martini77 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam. Deklaruje 10zl na m-c. Poprosze o dane na priva. Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No,dziewczyny ale szybko idą deklaracje.Jeszcze trochę a Debra będzie w hoteliku.A wtedy ja odwiedzę bo to blisko mnie,jeśli nie zmieniłyście lokalizacji.Debra ma pewnie charakterek teriera i jest sekutnicą.Moja suka ma to samo. Quote
as_ko Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Widzę że coraz więcej deklaracji się pojawia :multi: Debra czuję że niedługo będziesz pakować swoje manatki i wyprowadzać się z tego ciasnego boksu :) Przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/190576-MEGA-BAZAR!-NOWE!-Bi%C5%BCuteria-torebki-psie-rzeczy-obrazki-akwarelki!-Do-1.09!?p=15156135#post15156135 Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 martini77 napisał(a):Witam. Deklaruje 10zl na m-c. Poprosze o dane na priva. Dziękuję bardzo ! :loveu: Jutro wyślę konto jak będzie na 100 % wiadomo czy można wpłacać na przytuliskowe :) Quote
Aliszcze Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam, sama mam suczkę, a dotąd wspierałam na dogo same psy, takze czas na kobietę;) deklaruję 20 zł co miesiąc:) od kiedy przelewać pieniadze? Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Aliszcze napisał(a):Witam, sama mam suczkę, a dotąd wspierałam na dogo same psy, takze czas na kobietę;) deklaruję 20 zł co miesiąc:) od kiedy przelewać pieniadze? Dziękuję Ci bardzo :loveu: Jutro napiszę od kiedy. Quote
kakadu Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dziekuje za informacje o suni - niestety chwilowo nie bardzo moge pomoc; trzymam jednak kciuki, zeby sie udalo uzbierac niezbedne deklaracje... Quote
Andzike Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ale się zrobił ruch na wątku!!! Super :D :D :D :D Wszystkim baaaardzo dziękujemy za przybycie i wpłaty :) Uaktualniłam piąty post (jakby coś było nie tak to krzyczcie:) Stałych deklaracji mamy 145zł + 40zl jednorazowo, które moim zdaniem powinnyśmy mieć jako "rezerwę" na nieprzewidziane okoliczności (wet, preparaty na kleszcze itp). W związku z tym wciąż potrzeba nam 155zł miesięcznie, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska. nika28 napisał(a):Dzięki Romka ! :) We wcześniejszych ogłoszeniach kontakt był na Andzike. Andzike, czy tym razem też może być na Ciebie ? Problem jest taki, że ja w sobotę wyjeżdzam na 2tyg. za granicę i będę kompletnie odcięta od telefonu / maila itp (taki jest plan). Wolałabym więc nie podawać namiarów na siebie, bo znając życie właśnie wtedy ktoś się będzie o Debrę dobijał i szansa na domek przejdzie koło nosa :( Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No to prosimy o wskazanie ,kto będzie informował o Debrze.Nika,może Ty albo Borówka? Quote
Sankja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A spodziewacie się aż tylu telefonów, że ktoś będzie musiał siedzieć przy telefonie non stop i go odbierać? kurcze, normalnie az się boję jak Debra znajdzie się w necie! Niech zostanie kontakt do andzike. mam nadzeję, że będa chociaż dwa telefony... Quote
as_ko Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Sankja napisał(a):A spodziewacie się aż tylu telefonów, że ktoś będzie musiał siedzieć przy telefonie non stop i go odbierać? kurcze, normalnie az się boję jak Debra znajdzie się w necie! Niech zostanie kontakt do andzike. mam nadzeję, że będa chociaż dwa telefony... Debra już jest od 2 dni na allegro, dzwonił ktoś może? Quote
Andzike Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 as_ko napisał(a):Debra już jest od 2 dni na allegro, dzwonił ktoś może? niestety, nawet pół telefonu :( Quote
Sankja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 no własnie...dlatego proponuję zostawić namiary na Andzike :) Quote
Recommended Posts