Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Kontakt w sparwie ogłoszeń do Nika28

Dzięki Romka ! :)
We wcześniejszych ogłoszeniach kontakt był na Andzike.
Andzike, czy tym razem też może być na Ciebie ?

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika28- dzięki za zaproszenie do suni. Niestety jestem obładowana stałymi deklaracjami i mogę dać Debrze tylko 5zł miesięcznie.No ale grosik do grosika i cóś będzie ;-)

Posted

[quote name='ranias']Nika28- dzięki za zaproszenie do suni. Niestety jestem obładowana stałymi deklaracjami i mogę dać Debrze tylko 5zł miesięcznie.No ale grosik do grosika i cóś będzie ;-)

Ja dekleruje 25zl miesiecznie....stala deklaracja...

Dzwoncie do Arktyki w Toruniu, idzie tam bialy pudel Arktyka 883-763-977 dobry DT i nie drogi, domowa karma...

Posted

Ranias, cooronaj, dzięki wielkie !!! :loveu:

Coronaaj, ten DT to pewnie z psami ? Bo Debra do psów nie bardzo :( Jest raczej zazdrosna i może być agresywna, bałabym się ją dać do DT z innym psem :(

Posted

Zakupiono u mnie pakiecik ogłoszeń (sprostuje tylko, że chodzi o ten bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08!!!/page2?p=15155561#post15155561) więc pojawiam sie na wątku.

Przejrzałam na szybko wętek i mam pytanie czy tekst zostawić ten z 6 strony czy go troszkę zmodyfikować? (najwyżej jak się wam nie spodoba to na początek dodam Debre tam gdzie można edytować to się tekst zmieni), no i czy czekać na te nowe zdjęcia czy robimy już (tam gdzie się bedzie dało można zdjęcia podmienić najwyżej), no i jeszcze potwierdzcie czy kontakt ma być ten z pierwszej strony.

Posted

nika28 napisał(a):
Ranias, cooronaj, dzięki wielkie !!! :loveu:

Coronaaj, ten DT to pewnie z psami ? Bo Debra do psów nie bardzo :( Jest raczej zazdrosna i może być agresywna, bałabym się ją dać do DT z innym psem :(

Zadzwoncie bo pewnie sa inne psy??? Jak sie ja wysocjalizuje to nie bedzie zle...takie jednoosobowe DT to trudniej bedzie znalesc...ja z Glowana juz troche psow zabieralam i to takich co nie lubily innych psow ale jakos sie zaaklimatyzowaly???

Dajcie konto z danymi na pw zeby wplacic na Debre.....

Posted

coronaaj napisał(a):
Zadzwoncie bo pewnie sa inne psy??? Jak sie ja wysocjalizuje to nie bedzie zle...takie jednoosobowe DT to trudniej bedzie znalesc...ja z Glowana juz troche psow zabieralam i to takich co nie lubily innych psow ale jakos sie zaaklimatyzowaly???

Dajcie konto z danymi na pw zeby wplacic na Debre.....

Nie wiem coronaaj, jutro zadzwonię.
Kierowniczka mówi że ona rzuca się na inne psy, ja nie widziałam żeby się rzucała. Siedzi w boksie z większym od siebie psiakiem i on jest zdominowany przez nią.

Jutro będę wiedziała na jakie konto wpłacać, podam :)

as_ko, dziękuję za allegro !!! :loveu:

Posted

[quote name='nika28']No to tak :

lika1771 - 30 zł/mies.
Andzike - 20 zł/mies.
sylwiaso - 10 zł/mies.
bico - 20 zł/jednorazowo
li1 - 10 zł/mies.
kmurdz - 15 zł/mies.
ranias - 5 zł/mies.
coronaaj - 25 zł/mies.

Miała jeszcze dołożyć coś kameralna, i ja dokładam 20 zł jednorazowo na razie.

Czyli mamy 115 zł deklaracji miesięcznie + 40 zł jednorazowo.

No, jeszcze trochę i Debra będzie mogła pojechać do hoteliku :loveu:

Kameralna też dorzuci swoje skromne grosiki. Podajcie nr konta.

Posted

No,dziewczyny ale szybko idą deklaracje.Jeszcze trochę a Debra będzie w hoteliku.A wtedy ja odwiedzę bo to blisko mnie,jeśli nie zmieniłyście lokalizacji.Debra ma pewnie charakterek teriera i jest sekutnicą.Moja suka ma to samo.

Posted

martini77 napisał(a):
Witam. Deklaruje 10zl na m-c. Poprosze o dane na priva.

Dziękuję bardzo ! :loveu:
Jutro wyślę konto jak będzie na 100 % wiadomo czy można wpłacać na przytuliskowe :)

Posted

Aliszcze napisał(a):
Witam, sama mam suczkę, a dotąd wspierałam na dogo same psy, takze czas na kobietę;) deklaruję 20 zł co miesiąc:) od kiedy przelewać pieniadze?

Dziękuję Ci bardzo :loveu:
Jutro napiszę od kiedy.

Posted

Ale się zrobił ruch na wątku!!! Super :D :D :D :D
Wszystkim baaaardzo dziękujemy za przybycie i wpłaty :)
Uaktualniłam piąty post (jakby coś było nie tak to krzyczcie:) Stałych deklaracji mamy 145zł + 40zl jednorazowo, które moim zdaniem powinnyśmy mieć jako "rezerwę" na nieprzewidziane okoliczności (wet, preparaty na kleszcze itp). W związku z tym wciąż potrzeba nam 155zł miesięcznie, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska.

nika28 napisał(a):
Dzięki Romka ! :)
We wcześniejszych ogłoszeniach kontakt był na Andzike.
Andzike, czy tym razem też może być na Ciebie ?

Problem jest taki, że ja w sobotę wyjeżdzam na 2tyg. za granicę i będę kompletnie odcięta od telefonu / maila itp (taki jest plan). Wolałabym więc nie podawać namiarów na siebie, bo znając życie właśnie wtedy ktoś się będzie o Debrę dobijał i szansa na domek przejdzie koło nosa :(

Posted

A spodziewacie się aż tylu telefonów, że ktoś będzie musiał siedzieć przy telefonie non stop i go odbierać? kurcze, normalnie az się boję jak Debra znajdzie się w necie! Niech zostanie kontakt do andzike. mam nadzeję, że będa chociaż dwa telefony...

Posted

Sankja napisał(a):
A spodziewacie się aż tylu telefonów, że ktoś będzie musiał siedzieć przy telefonie non stop i go odbierać? kurcze, normalnie az się boję jak Debra znajdzie się w necie! Niech zostanie kontakt do andzike. mam nadzeję, że będa chociaż dwa telefony...

Debra już jest od 2 dni na allegro, dzwonił ktoś może?