go-ja Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jak pisałam wcześniej, wysłałam p Sylwkowi zdjęcia Kreseczki i jeszcze jednego pieska od Obraczus. Wczoraj dzwoniłam zapytać czy pan obejrzał... Mówił, że obejrzy... i napisze. Przed chwilą dostałam sms o treści: 'Miłego dnia'... Odpisalam i zapytalam czy pieska pan wybral. Cisza. Albo ze mną jest coś nie tak... albo sama już nie wiem :O. Pan Sylwek miły przez telefon, ale jakoś tak mało konkretny na razie! Quote
go-ja Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 tripti napisał(a):oki. dziękuje :))) a Ty do go-ja dane i numerek konta, bo marzy nam się wyróżnione gumtree, a to 20 zł :) To znaczy ja mam opłacić z pieniążków suniek? :) Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 go-ja napisał(a):To znaczy ja mam opłacić z pieniążków suniek? :) chyba tak może być...? czy nie bardzo? Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wszystkie wydatki związane z utrzymaniem czy ogłaszaniem KRESECZKI maja być regulowane z pieniędzy Dziewczynek :) Tak więc zaliczają się do tego równiez wyróżnione allegro, wyróznione gumtree, ogłoszenia w prasie jeśli ktoś ma ochotę zrobić, pakiety ogłoszeń itd itd itd ;) I tak mamy super sytuację, że nie płacimy za pobyt Kreseczki :loveu: ---------------------------------------------------------------------------------- GO-JA - ten piesek, którego Ci podesłałam dla Pana Sylwka, wczoraj poszedł do domku. TRIPTI - ten piesek, o którym Ci pisałam, że wpadł mi w oko, wczoraj pojechał do domku. Oczywiście mowa o tym jednym i tym samym piesku :loveu: Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ale numer!!! ale były jakieś ogłoszenia czy w spadku po jakimś innym psiaku? tak patrzę, że wystarczy, aby psiak wpadł Ci w oko i już idzie na swoje ;) Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 tripti napisał(a):ale numer!!! ale były jakieś ogłoszenia czy w spadku po jakimś innym psiaku? tak patrzę, że wystarczy, aby psiak wpadł Ci w oko i już idzie na swoje ;) Pani była zainteresowana Marysia, ON-kowata. Zostały Jej wysłanie zdjęcia "mojego" psiulka i jakoś tak wyszło ;) Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 tak wygląda układ na kanapie, tyle że zazwyczja koc jest "skotłowany" w jedną gamołkę po intensywnych zabawach: tak czekamy po spacerze na posiłek: tak trochę pozuję, bo mam z czym ;) tak też przypozuję, bardziej romantycznie:) a tu pokażę uszy stojące: Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zdjęcia "sióstr" sa the best :) w ogóle Twoja gromadka super wygląda :) Kresko gdzie ten domek??? :) Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 a tak jemy rosół z kurakiem: najpewniej przy boku Melci: trzy paróweczki: i jeszcze tak: uffff, mozolna to praca z tymi zdjęciami ... Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 jeszcze jedna sprawa, tworzę maila do koosiek, czyj jeszcze numer telefonu mogłabym podać w ogłoszeniu? mogę wnioskować, że mój jest jakiś pechowy, może mylą się zera z ósemkami (?), ponieważ przy około 60ciu ogłoszeniach nie miałam żadnego telefonu:( Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 A co mi tam, dawaj mój ;) 0663-805-384. I tak mój numer jest wszędzie:) Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 obraczus87 napisał(a):A co mi tam, dawaj mój ;) 0663-805-384. I tak mój numer jest wszędzie:) oki, dziękuje, do Ciebie przynajmniej dzwonią :) Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 tripti napisał(a):oki, dziękuje, do Ciebie przynajmniej dzwonią :) Taaaa najczęściej ludzie, którym bym nawet misia pluszowego nie powierzyła ;) Quote
Aneta220978 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kreseczce cudnie uszka stoją:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Domku zobacz jaka panna jest piękna:loveu::loveu: Quote
koosiek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zrobiłam to gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-mlodziutka-sunia-szczeniak-szuka-domu-W0QQAdIdZ225939837 ale mam problemy z zapłata :roll: Z konta w tej chwili nie mogę, sms coś nie działa. Teraz nie mam już czasu, jutro nad tym przysiądę i doczytam. Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='koosiek']Zrobiłam to gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-mlodziutka-sunia-szczeniak-szuka-domu-W0QQAdIdZ225939837 ale mam problemy z zapłata :roll: Z konta w tej chwili nie mogę, sms coś nie działa. Teraz nie mam już czasu, jutro nad tym przysiądę i doczytam. dziękujemy!!! dla mnie to też jakieś takie niejasne, ale chyba najprościej smsem, jeszcze też zerknę. Quote
obraczus87 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 TAm nie można zaplacic normalnie przelewem bankowym TYLKO KARTA KREDYTOWĄ albo sms-em. Quote
koosiek Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ok, wczoraj sms nie dochodził, dzisiaj się udało, ogłoszenie powinno być za chwilę na górze strony: http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131 Quote
tripti Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='koosiek']Ok, wczoraj sms nie dochodził, dzisiaj się udało, ogłoszenie powinno być za chwilę na górze strony: http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131 jest jest jest!!!! dziękujemy!!! koosiek a dane do przelewu prześlij do cioteczki go-ja. Jeszcze raz dziękuje:) Quote
mona132 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 pierwsza propozycja dla Obraczus lub Natalii ( bo to sunia) Dziewczynka urodzona w schronie, ma ok 2,5 m-ca, bedzie małym ,jamnikowatym psiolkiem, jest bardzo niesmiała i bojazliwa, jak wszystkie szczenieta w tym miejscu nie ma szczepien i etc Quote
mona132 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 chłopaczek ok. 3 m-czny, mix labradora i bernardyna. Wesoły, pogodny miś, wszystkiego ciekawy, sama rozkosz :) Quote
mona132 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 chłopczyk, mix ok. 4-5 m-cy, bedzie wielkosci wiekszego jamnika. Niesamowicie energiczny, spragniony towarzystwa człowieka, wesoły i rozrywkowy psiak. bardzo teskni za wyadoptowana juz siostrzyczką :( Quote
tripti Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 jej... kolejne bidy :( trzeba coś myśleć na szybko :( Quote
Recommended Posts