Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak pisałam wcześniej, wysłałam p Sylwkowi zdjęcia Kreseczki i jeszcze jednego pieska od Obraczus. Wczoraj dzwoniłam zapytać czy pan obejrzał... Mówił, że obejrzy... i napisze. Przed chwilą dostałam sms o treści: 'Miłego dnia'... Odpisalam i zapytalam czy pieska pan wybral. Cisza. Albo ze mną jest coś nie tak... albo sama już nie wiem :O. Pan Sylwek miły przez telefon, ale jakoś tak mało konkretny na razie!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
oki. dziękuje :))) a Ty do go-ja dane i numerek konta, bo marzy nam się wyróżnione gumtree, a to 20 zł :)

To znaczy ja mam opłacić z pieniążków suniek? :)

Posted

Wszystkie wydatki związane z utrzymaniem czy ogłaszaniem KRESECZKI maja być regulowane z pieniędzy Dziewczynek :)

Tak więc zaliczają się do tego równiez wyróżnione allegro, wyróznione gumtree, ogłoszenia w prasie jeśli ktoś ma ochotę zrobić, pakiety ogłoszeń itd itd itd ;)

I tak mamy super sytuację, że nie płacimy za pobyt Kreseczki :loveu:

----------------------------------------------------------------------------------

GO-JA - ten piesek, którego Ci podesłałam dla Pana Sylwka, wczoraj poszedł do domku.

TRIPTI - ten piesek, o którym Ci pisałam, że wpadł mi w oko, wczoraj pojechał do domku.

Oczywiście mowa o tym jednym i tym samym piesku :loveu:

Posted

ale numer!!! ale były jakieś ogłoszenia czy w spadku po jakimś innym psiaku?

tak patrzę, że wystarczy, aby psiak wpadł Ci w oko i już idzie na swoje ;)

Posted

tripti napisał(a):
ale numer!!! ale były jakieś ogłoszenia czy w spadku po jakimś innym psiaku?

tak patrzę, że wystarczy, aby psiak wpadł Ci w oko i już idzie na swoje ;)

Pani była zainteresowana Marysia, ON-kowata. Zostały Jej wysłanie zdjęcia "mojego" psiulka i jakoś tak wyszło ;)

Posted

tak wygląda układ na kanapie, tyle że zazwyczja koc jest "skotłowany" w jedną gamołkę po intensywnych zabawach:

tak czekamy po spacerze na posiłek:

tak trochę pozuję, bo mam z czym ;)

tak też przypozuję, bardziej romantycznie:)

a tu pokażę uszy stojące:

Posted

jeszcze jedna sprawa, tworzę maila do koosiek, czyj jeszcze numer telefonu mogłabym podać w ogłoszeniu? mogę wnioskować, że mój jest jakiś pechowy, może mylą się zera z ósemkami (?), ponieważ przy około 60ciu ogłoszeniach nie miałam żadnego telefonu:(

Posted

[quote name='koosiek']Zrobiłam to gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-mlodziutka-sunia-szczeniak-szuka-domu-W0QQAdIdZ225939837 ale mam problemy z zapłata :roll: Z konta w tej chwili nie mogę, sms coś nie działa. Teraz nie mam już czasu, jutro nad tym przysiądę i doczytam.

dziękujemy!!! dla mnie to też jakieś takie niejasne, ale chyba najprościej smsem, jeszcze też zerknę.

Posted

pierwsza propozycja dla Obraczus lub Natalii ( bo to sunia)
Dziewczynka urodzona w schronie, ma ok 2,5 m-ca, bedzie małym ,jamnikowatym psiolkiem, jest bardzo niesmiała i bojazliwa, jak wszystkie szczenieta w tym miejscu nie ma szczepien i etc

Posted

chłopczyk, mix ok. 4-5 m-cy, bedzie wielkosci wiekszego jamnika. Niesamowicie energiczny, spragniony towarzystwa człowieka, wesoły i rozrywkowy psiak. bardzo teskni za wyadoptowana juz siostrzyczką :(