Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Matko jak się cieszę następna panna domek znalazła:multi::multi::multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!:
Myszeńko powodzenia w nowym domku:-)

Jeszcze tylko Kreseczka nam została...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilk_a napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: to tylko jeszcze Kreseczka :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Bardzo, bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

MYSZKA W DOMKU :) :) :) :)
Cuda się dzieją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chwała Bogu! Cudownie !!!!!!!!!!! To może tego pieska, co o nim mowa, że na osiedlu koczuje to do hoteliku teraz zamiast Myszki? :D

A teraz wieści o Niuni, Marta mi smsem przesłała: "Sunia powoli się oswaja, bardzo przeżyła jednak przeniesienie. Z windą i klatką schodową już się przeprosiła i jest ok. W domu ma 3 miejsca, gdzie przebywa - kuchnia, sypialnia i pokój syna. Bardzo ładnie je, państwo posłuchali się i kupili karmę, którą doradziłam, na smyczy chodzi super, w domu tylko raz miała wpadkę, a tak to załatwia się na dworze. Państwo są w niej zakochani po uszy. Na weekend niunia wyjeżdża do rodziców swego pana do kampinosu to trochę może bardziej się wyluzuje!"

:)

Posted

go-ja napisał(a):
Na pewno będzie domek dla Kreseczki, a wtedy to dopiero będziemy świętować! :)

Oj będziemy będziemy:drinka::drinka::drink1::drink1::chlup::chlup::cunao::cunao::cunao::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aneta220978 napisał(a):
Oj będziemy będziemy:drinka::drinka::drink1::drink1::chlup::chlup::cunao::cunao::cunao::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:diabloti:Oj, co tu się propaguje..?!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na pewno gdzieś tam domek dla Kreseczki jest, szykuje się .. to tylko kwestia czasu...:lol:

Posted

RenW napisał(a):
:diabloti:Oj, co tu się propaguje..?!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na pewno gdzieś tam domek dla Kreseczki jest, szykuje się .. to tylko kwestia czasu...:lol:

Nic się nie propaguje:evil_lol::evil_lol:tak się będziemy cieszyć jak czwarta panienka domek znajdzie:-) Musi to być wyjątkowy domek, bo i sunia wyjątkowa:-))

Posted

Aneta220978 napisał(a):
Nic się nie propaguje:evil_lol::evil_lol:tak się będziemy cieszyć jak czwarta panienka domek znajdzie:-) Musi to być wyjątkowy domek, bo i sunia wyjątkowa:-))

Oj tak, tak się będziemy cieszyć i od trunków stronić nie będziemy!..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wyjątkowy domku przybywaj!!:lol:

Posted

RenW napisał(a):
Oj tak, tak się będziemy cieszyć i od trunków stronić nie będziemy!..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wyjątkowy domku przybywaj!!:lol:

Oczywiście, ze stronić nie będziemy, ululamy się ze hej:megagrin::megagrin: :drinking::drinking: a potem będzie :huh::huh:
Domku przybywaj prosimy:modla::modla::modla:

Posted

lilk_a napisał(a):
napiszcie mi na pw może czy robić Kreseczce allegro ..... bo nie wiem ....

Ja juz nie place za allegro dlatego moge tylko powiedziec ,ze moim zdaniem takie juz osobne allegro bardzo by pomoglo Kreseczce:)
go-ja prawda?

Posted

Tak, tak - dla Kreseczki osobne :) i info dla mnie na @ ile zapłacić - OK?
Lilko zrobiłabyś mi też allegro dla kotki z Wawy, opłacę je ja... Zrobisz? :)