Aneta220978 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 O Matko jak się cieszę następna panna domek znalazła:multi::multi::multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!: Myszeńko powodzenia w nowym domku:-) Jeszcze tylko Kreseczka nam została... Quote
Ellig Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 lilk_a napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: to tylko jeszcze Kreseczka :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo, bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lilk_a Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]koniecznie zapraszam na cegiełkowy bazarek dla Hesi[/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
mika_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Sory za offa Zapraszam Do Stoperka który ma jedno oczko niebieskie i bardzo potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/1908...g%C5%82oszenia Quote
go-ja Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 MYSZKA W DOMKU :) :) :) :) Cuda się dzieją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chwała Bogu! Cudownie !!!!!!!!!!! To może tego pieska, co o nim mowa, że na osiedlu koczuje to do hoteliku teraz zamiast Myszki? :D A teraz wieści o Niuni, Marta mi smsem przesłała: "Sunia powoli się oswaja, bardzo przeżyła jednak przeniesienie. Z windą i klatką schodową już się przeprosiła i jest ok. W domu ma 3 miejsca, gdzie przebywa - kuchnia, sypialnia i pokój syna. Bardzo ładnie je, państwo posłuchali się i kupili karmę, którą doradziłam, na smyczy chodzi super, w domu tylko raz miała wpadkę, a tak to załatwia się na dworze. Państwo są w niej zakochani po uszy. Na weekend niunia wyjeżdża do rodziców swego pana do kampinosu to trochę może bardziej się wyluzuje!" :) Quote
Aneta220978 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Kreseczko niech domek i Ciebie wypatrzy Quote
Ellig Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Kreseczka jest piekna i na pewno znajdzie dom :) Quote
Aneta220978 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Ellig napisał(a):Kreseczka jest piekna i na pewno znajdzie dom :) Oby jak najprędzej Quote
go-ja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Na pewno będzie domek dla Kreseczki, a wtedy to dopiero będziemy świętować! :) Quote
Aneta220978 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 go-ja napisał(a):Na pewno będzie domek dla Kreseczki, a wtedy to dopiero będziemy świętować! :) Oj będziemy będziemy:drinka::drinka::drink1::drink1::chlup::chlup::cunao::cunao::cunao::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Aneta220978 napisał(a):Oj będziemy będziemy:drinka::drinka::drink1::drink1::chlup::chlup::cunao::cunao::cunao::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:Oj, co tu się propaguje..?!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno gdzieś tam domek dla Kreseczki jest, szykuje się .. to tylko kwestia czasu...:lol: Quote
Aneta220978 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 RenW napisał(a)::diabloti:Oj, co tu się propaguje..?!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno gdzieś tam domek dla Kreseczki jest, szykuje się .. to tylko kwestia czasu...:lol: Nic się nie propaguje:evil_lol::evil_lol:tak się będziemy cieszyć jak czwarta panienka domek znajdzie:-) Musi to być wyjątkowy domek, bo i sunia wyjątkowa:-)) Quote
RenW Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Aneta220978 napisał(a):Nic się nie propaguje:evil_lol::evil_lol:tak się będziemy cieszyć jak czwarta panienka domek znajdzie:-) Musi to być wyjątkowy domek, bo i sunia wyjątkowa:-)) Oj tak, tak się będziemy cieszyć i od trunków stronić nie będziemy!..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyjątkowy domku przybywaj!!:lol: Quote
Aneta220978 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 RenW napisał(a):Oj tak, tak się będziemy cieszyć i od trunków stronić nie będziemy!..:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyjątkowy domku przybywaj!!:lol: Oczywiście, ze stronić nie będziemy, ululamy się ze hej:megagrin::megagrin: :drinking::drinking: a potem będzie :huh::huh: Domku przybywaj prosimy:modla::modla::modla: Quote
lilk_a Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 napiszcie mi na pw może czy robić Kreseczce allegro ..... bo nie wiem .... Quote
Aneta220978 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 W tym temacie może się tripti wypowie, ale I Kreseczka domu szuka więc chyba tak Quote
Ellig Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 lilk_a napisał(a):napiszcie mi na pw może czy robić Kreseczce allegro ..... bo nie wiem .... Ja juz nie place za allegro dlatego moge tylko powiedziec ,ze moim zdaniem takie juz osobne allegro bardzo by pomoglo Kreseczce:) go-ja prawda? Quote
Aneta220978 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Oby zadziałało allegro i Kreseczka szybciutko żeby domek znalazła a potem będziemy imprezować :knajpa::cunao: Quote
go-ja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tak, tak - dla Kreseczki osobne :) i info dla mnie na @ ile zapłacić - OK? Lilko zrobiłabyś mi też allegro dla kotki z Wawy, opłacę je ja... Zrobisz? :) Quote
Recommended Posts