Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KRESECZKO musimy Ci znalezc domek :)

Justynko, a co myslisz o tym, aby zrobic wyróżnione GUMTREE dla Kreseczki?? Mysle, że można sprobowac. Tym bardziej, że mozemy sobie na to pozwolic, bo mamy finanse :)

Posted

też tak właśnie nieśmiało o tym myślałam... :)

a napiszę już tu: wyślę jutro smsa Monice, jak będzie na urlopie w kraju to zadzwonię i podpytam kiedy wraca i na kiedy mogłby być zdjęcia, bo sama raczej tam wiele nie zdziałam, pewnie mnie nawet nie wpuszczą.

Posted

tripti napisał(a):
też tak właśnie nieśmiało o tym myślałam... :)

a napiszę już tu: wyślę jutro smsa Monice, jak będzie na urlopie w kraju to zadzwonię i podpytam kiedy wraca i na kiedy mogłby być zdjęcia, bo sama raczej tam wiele nie zdziałam, pewnie mnie nawet nie wpuszczą.

Oki, to czekam na info.

Tripti, a jestes w stanie zrobic wyróznione gumtree?? Gosia by Ci zwróciła pieniazki oczywiście :) nie ma na co czekac. Im szybciej znajdziemy domek dla pannicy, tym lepiej :)

Posted

ja zapytam koosiek o to, ona ma w tym wprawę, może będzie miała czas, a tekst wyślę ten co w allegro Lila umieściła. Mi przy gumtree ostatnio wybiło, bo chciałam od nowa wystawić, że takie ogłoszenie już istnieje, czy coś w tym stylu.

Posted

[quote name='lilk_a']wpłąta za allegro dotarła :) dostałam na maila powiadomienie od allegro , dziękuję :)
go-ja czekam na maila ;)

Lilko ja Ci bardzo, bardzo dziękuję za pomoc z tym Allegro, jeśli chodzi o Kreskę i o kotkę. Wszystko już mam, tylko czekam na pozwolenie dziewczyny, bym mogła podać jej nr tel w tym ogłoszeniu. Obawiam się, że wyjechała, bo nie odpowiada na FB, ale czekam i gdy się doczekam - napiszę natychmiast do Ciebie! :) DZIĘKI !!!! :) :) :)

Posted

ja to czekam na ocieplenie z niecierpliwością, bo chcę zobaczyć czy Kreska opuści uszy:) dziś znowu były stojące, bo zimno było.

A Kreska waży ok 11,5 kg (w ogłoszeniach chyba jest podane około 10, ale to niech tak zostanie, bo czasami to dla ludzi jest wyznacznik, a po niej nie widać tych kg), wogóle to chyba kości ma ciężkie stąd ta waga. W kłębie wyższa już od Melki mininalnie, ale to już chyba więcej nie będzie. Sądząc po wielkości łap - takie jak Diany, a sporo większe niż Melki, to chyba miała w planach na większą wyrosnąć:) Na zdjęciach wygląda na średniego pieska, a w rzeczywistości to taka malutka.

Posted

[quote name='go-ja']Lilko ja Ci bardzo, bardzo dziękuję za pomoc z tym Allegro, jeśli chodzi o Kreskę i o kotkę. Wszystko już mam, tylko czekam na pozwolenie dziewczyny, bym mogła podać jej nr tel w tym ogłoszeniu. Obawiam się, że wyjechała, bo nie odpowiada na FB, ale czekam i gdy się doczekam - napiszę natychmiast do Ciebie! :) DZIĘKI !!!! :) :) :)ok to ja też czekam :):)

mam do Was prośbę Lu_Gosiek wystawiła cegiełkowe allegro dla Zulusa
http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE!!!!!!!

tu link do allegro
http://allegro.pl/item1197110892_kos...ione_uszy.html

i moja prośba może znacie kogoś kto wstawia takie informacje na nk lub fb i może wstawić prośbę o pomoc dla Zulusa ?

Posted

Ellig napisał(a):
Lila przyjslij mi na emaila link do filmu o Zulusie....

Oglosilam na 5 grupach pomocowych dla zwierzakow na FB i wstawilam film......

Posted

Bardzo sie ciesze ze tak wiele sie tu dzieje, i tyle dobrego :) Juz nam tylko Kreseczka została, rozmawiałam dzis z Tripti, moze sie umówimy z naszymi dziewczynkami bo Gabrysia ma w poniedziałek wielki dzien i zdjecie gipsu, okaze sie czy operacja sie udała i siostry by sie pobawiły razem :)
Z góry przepraszam ze tak rzadko zagladam ale nie dam rady częsciej wiec mam prosbe , jakbym była do czegos potrzebna prosze o tel., podam na priva, w razie co ma tripti i Natalia .
Spieprzył mi sie znów aparat, chciałam powstawiac nowe fotki i nic z tego :(
Bardzo dziekuje za ogłoszenia i wszystko co tu "wyprawiacie" zeby pomóc dziewczynkom

Posted

dziękujemy :)

jutro Gabi będzie kilka kilo lżejsza:)

a ja mam pytanie, ponieważ koosiek może zrobić wyróżnione gumtree (ale jeszcze takiego nie robiła), więc chciałam zapytać jak tam i kiedy się płaci?

Posted

tripti napisał(a):
dziękujemy :)

jutro Gabi będzie kilka kilo lżejsza:)

a ja mam pytanie, ponieważ koosiek może zrobić wyróżnione gumtree (ale jeszcze takiego nie robiła), więc chciałam zapytać jak tam i kiedy się płaci?

Justynko, tam jest opcja WYRÓŻNIONE OGŁOSZENIE - ZA 7 DNI PŁACI SIĘ 20ZŁ. Opłaty można dokonać sms bądź za pomoca karty kredytowej :)

Posted

Po wczorajszym dramatycznych przeżyciach związanych z Brutkiem..... dzisiaj wstawiam zdjęcia Niuni z nowego domku :)

Pannica zaklimatyzowała się już całkowicie. Niuni rozkład dnia; jedzenie, spanie, zabawa ;)

Państwo zakochani po uszy, nie widzą świata poza Niunią :)
Zdjęcia z działki :)