Aneta220978 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Cioteczki zaglądnijcie malutka kudłata kuleczka na ulicy:-( http://www.dogomania.pl/threads/191163-MI%C5%81KA-cudo-kud%C5%82acz-szuka-dt-lub-ds! Quote
Aneta220978 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Kreseczko biegnij na pierwsza po domek Quote
obraczus87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Kreseczka znajdzie super domeczek :) to rzecz jasna :) ludzie wracaja z urlopow... :) Quote
obraczus87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 KRESECZKO musimy Ci znalezc domek :) Justynko, a co myslisz o tym, aby zrobic wyróżnione GUMTREE dla Kreseczki?? Mysle, że można sprobowac. Tym bardziej, że mozemy sobie na to pozwolic, bo mamy finanse :) Quote
tripti Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 też tak właśnie nieśmiało o tym myślałam... :) a napiszę już tu: wyślę jutro smsa Monice, jak będzie na urlopie w kraju to zadzwonię i podpytam kiedy wraca i na kiedy mogłby być zdjęcia, bo sama raczej tam wiele nie zdziałam, pewnie mnie nawet nie wpuszczą. Quote
obraczus87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 tripti napisał(a):też tak właśnie nieśmiało o tym myślałam... :) a napiszę już tu: wyślę jutro smsa Monice, jak będzie na urlopie w kraju to zadzwonię i podpytam kiedy wraca i na kiedy mogłby być zdjęcia, bo sama raczej tam wiele nie zdziałam, pewnie mnie nawet nie wpuszczą. Oki, to czekam na info. Tripti, a jestes w stanie zrobic wyróznione gumtree?? Gosia by Ci zwróciła pieniazki oczywiście :) nie ma na co czekac. Im szybciej znajdziemy domek dla pannicy, tym lepiej :) Quote
tripti Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja zapytam koosiek o to, ona ma w tym wprawę, może będzie miała czas, a tekst wyślę ten co w allegro Lila umieściła. Mi przy gumtree ostatnio wybiło, bo chciałam od nowa wystawić, że takie ogłoszenie już istnieje, czy coś w tym stylu. Quote
go-ja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zapłaciłam już za transport Myszki i allegro Kreseczki :). Mamy jeszcze: 735,90 zł :) Buziole! Quote
lilk_a Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 wpłąta za allegro dotarła :) dostałam na maila powiadomienie od allegro , dziękuję :) go-ja czekam na maila ;) Quote
go-ja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='lilk_a']wpłąta za allegro dotarła :) dostałam na maila powiadomienie od allegro , dziękuję :) go-ja czekam na maila ;) Lilko ja Ci bardzo, bardzo dziękuję za pomoc z tym Allegro, jeśli chodzi o Kreskę i o kotkę. Wszystko już mam, tylko czekam na pozwolenie dziewczyny, bym mogła podać jej nr tel w tym ogłoszeniu. Obawiam się, że wyjechała, bo nie odpowiada na FB, ale czekam i gdy się doczekam - napiszę natychmiast do Ciebie! :) DZIĘKI !!!! :) :) :) Quote
tripti Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja to czekam na ocieplenie z niecierpliwością, bo chcę zobaczyć czy Kreska opuści uszy:) dziś znowu były stojące, bo zimno było. A Kreska waży ok 11,5 kg (w ogłoszeniach chyba jest podane około 10, ale to niech tak zostanie, bo czasami to dla ludzi jest wyznacznik, a po niej nie widać tych kg), wogóle to chyba kości ma ciężkie stąd ta waga. W kłębie wyższa już od Melki mininalnie, ale to już chyba więcej nie będzie. Sądząc po wielkości łap - takie jak Diany, a sporo większe niż Melki, to chyba miała w planach na większą wyrosnąć:) Na zdjęciach wygląda na średniego pieska, a w rzeczywistości to taka malutka. Quote
lilk_a Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='go-ja']Lilko ja Ci bardzo, bardzo dziękuję za pomoc z tym Allegro, jeśli chodzi o Kreskę i o kotkę. Wszystko już mam, tylko czekam na pozwolenie dziewczyny, bym mogła podać jej nr tel w tym ogłoszeniu. Obawiam się, że wyjechała, bo nie odpowiada na FB, ale czekam i gdy się doczekam - napiszę natychmiast do Ciebie! :) DZIĘKI !!!! :) :) :)ok to ja też czekam :):) mam do Was prośbę Lu_Gosiek wystawiła cegiełkowe allegro dla Zulusa http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE!!!!!!! tu link do allegro http://allegro.pl/item1197110892_kos...ione_uszy.html i moja prośba może znacie kogoś kto wstawia takie informacje na nk lub fb i może wstawić prośbę o pomoc dla Zulusa ? Quote
Ellig Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ja wstawie na FB tylko info skad z allegro , zdjecia tez? Quote
Ellig Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Lila przyjslij mi na emaila link do filmu o zulusie.... Quote
Ellig Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ellig napisał(a):Lila przyjslij mi na emaila link do filmu o Zulusie.... Oglosilam na 5 grupach pomocowych dla zwierzakow na FB i wstawilam film...... Quote
lilk_a Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ellig napisał(a):Oglosilam na 5 grupach pomocowych dla zwierzakow na FB i wstawilam film...... dziękuję serdecznie :) Quote
Ellig Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 lilk_a napisał(a):dziękuję serdecznie :) Lilka nie ma za co....:) Quote
mona132 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bardzo sie ciesze ze tak wiele sie tu dzieje, i tyle dobrego :) Juz nam tylko Kreseczka została, rozmawiałam dzis z Tripti, moze sie umówimy z naszymi dziewczynkami bo Gabrysia ma w poniedziałek wielki dzien i zdjecie gipsu, okaze sie czy operacja sie udała i siostry by sie pobawiły razem :) Z góry przepraszam ze tak rzadko zagladam ale nie dam rady częsciej wiec mam prosbe , jakbym była do czegos potrzebna prosze o tel., podam na priva, w razie co ma tripti i Natalia . Spieprzył mi sie znów aparat, chciałam powstawiac nowe fotki i nic z tego :( Bardzo dziekuje za ogłoszenia i wszystko co tu "wyprawiacie" zeby pomóc dziewczynkom Quote
go-ja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :) pozdrowienia niedzielne dla Kreseczki i wszystkich cioteczek :) Quote
tripti Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 dziękujemy :) jutro Gabi będzie kilka kilo lżejsza:) a ja mam pytanie, ponieważ koosiek może zrobić wyróżnione gumtree (ale jeszcze takiego nie robiła), więc chciałam zapytać jak tam i kiedy się płaci? Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 tripti napisał(a):dziękujemy :) jutro Gabi będzie kilka kilo lżejsza:) a ja mam pytanie, ponieważ koosiek może zrobić wyróżnione gumtree (ale jeszcze takiego nie robiła), więc chciałam zapytać jak tam i kiedy się płaci? Justynko, tam jest opcja WYRÓŻNIONE OGŁOSZENIE - ZA 7 DNI PŁACI SIĘ 20ZŁ. Opłaty można dokonać sms bądź za pomoca karty kredytowej :) Quote
obraczus87 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Po wczorajszym dramatycznych przeżyciach związanych z Brutkiem..... dzisiaj wstawiam zdjęcia Niuni z nowego domku :) Pannica zaklimatyzowała się już całkowicie. Niuni rozkład dnia; jedzenie, spanie, zabawa ;) Państwo zakochani po uszy, nie widzą świata poza Niunią :) Zdjęcia z działki :) Quote
Recommended Posts