Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki jezeli mozecie zajrzyjcie i zagłosujcie : Ludzie kotom!!!! Kociaki proszą o wasze głosy!!!!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192088-Koty-prosza-o-g%C5%82osy!-Inicjatywa-ma%C5%82opolska-Ludzie-kotom!-Zag%C5%82osuj[/url]!!!

Posted

go-ja napisał(a):
Kreseczko jak Ci tam w te jesienne dni? :)

Kreseczce pogoda się chyba podoba, chętnie wychodzi w przeciwieństwie do reszty stada :)

zamówiłam Kresce karmę, tą co miała, 15 kg, więc to starczy na 2 miesiące spokojnie, czyli możemy tym podzielić się od razu, jeżeli macie na oku jakiegoś potrzebującego psiaka - mam poprzedni zamykany wokrek, albo poczekać na rozwój zdarzeń.

Zamówienie złożone na www.kar-ma.pl Produkty1 xEukanuba Puppy & Junior Lamb & Rice All Breeds 15kg179,00zł

nie wiem jak inaczej wkleić potwierdzenie tego, że złożyłam zamówienie, może kurier coś przywiezie, albo Kreska stanie i zapozuje przy karmie. Szukałam i taniej nie znalazłam, a w sklepach to wogóle ceny powyżej 200 zł i to też na zamówienie.

Posted

to lecimy ze zdjęciami:

trzy pulpeciki na zielono:

dobrze mieć w zasięgu i kosteczkę i piłeczkę:

tak pracuję w ogródku, przywieźli korę i zapomnieli rozsypać:

ten kawałek drewna, który leży pod Kreską, skończył swój żywot w łóżku w drobnych kawałkach...

Kreska też docenia Melkę jako termoforek:

Posted

zapomniałam: Kreska po tym jak dostanie gotowane jedzenie, to miskę wylizuje kilka razy, ale później nosi ze sobą jeszcze miskę, potrafi nawet przysnąć z nosem w tej misce:

Posted

Przepraszam za off'a.
Chanel ma jutro sterylizacje w schronie, za tydzień można ją brać do DT ale nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji. Trochę brakuje.
Sunia czeka w schronisku w Częstochowie od szczeniaka, teraz ma 2 lata, ale nie traci nadziei.
Pomóżcie! Zapraszam do ślicznotki..

http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-..

Posted

Piękne zdjęcia! DZIĘKI! Wszystkie sunie ślicznie się prezentują i w ogóle fajna z Was Rodzinka :)
Cioteczki - wyjeżdżam jutro na kilka dni, wracam w niedzielę. Jeśli byłabym jakkolwiek potrzebna, można dzwonic i smsować. Rozumiem, że za karmę będzie trzeba zrobić przelew. Ślijcie co trzeba na maila, w poniedziałek się tym zajmę :) Buziaki :) :) :)

Posted

tripti napisał(a):
Kreska jest coraz cięższa, czuje to na rękach :) ale nie jest utuczona, żeby nie było ;)

widać że jest potężna "w kościach" grubej budowy dziewczyna :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Qrcze gdzie te domki??

TRIPTI czy zakupiłas karmę?? Trzeba Ci oddać pieniązki...

Gumtree tez by trzeba bylo zrobic ponownie..

tak zamówiłam tą karmę, tam gdzie Ellig poleciła, wybrałam kar-ma.pl przyszła szybicutko, nie znalazłam nigdzie taniej niż 179 zł, zdjęcie paragonu zrobię. Wcześniej gdzieś widziałam promocję 15 kg + 3 kg za 189 zł, ale chyba ją przegapiłam zwlekając, bo myślałam, że skoro koniec wakacji, gumtree na szczycie to nie opędzę się od telefonów, a tu lipa.

Dzięki Ewanko ;)

Tak, gumtree się skończyło, ale tak sobie myślę, że może szkoda tych 20 zł na 7 dni, jak żadnego telefonu nie było :(

Posted

Aneta220978 napisał(a):
Kreseczka cudnej urody jest, dziwi mnie, że domki się w kolejce nie ustawiają:-( Ja zakochana w jej antenkach stojących:loveu::loveu::loveu:

te uszy już nie klapną przynajmniej wygląda, że mocno się trzymają, może następnego lata Kreska zmieni image ;)

Posted

tripti napisał(a):
te uszy już nie klapną przynajmniej wygląda, że mocno się trzymają, może następnego lata Kreska zmieni image ;)

Modelka kochana. :)