Aneta220978 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Oby szczęście Kreseczce przyniosło:-)) A prania to chyba większość psiaczków nie lubi... Quote
Aneta220978 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Cioteczki jezeli mozecie zajrzyjcie i zagłosujcie : Ludzie kotom!!!! Kociaki proszą o wasze głosy!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/192088-Koty-prosza-o-g%C5%82osy!-Inicjatywa-ma%C5%82opolska-Ludzie-kotom!-Zag%C5%82osuj[/url]!!! Quote
go-ja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kreseczko jak Ci tam w te jesienne dni? :) Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 go-ja napisał(a):Kreseczko jak Ci tam w te jesienne dni? :) Kreseczce pogoda się chyba podoba, chętnie wychodzi w przeciwieństwie do reszty stada :) zamówiłam Kresce karmę, tą co miała, 15 kg, więc to starczy na 2 miesiące spokojnie, czyli możemy tym podzielić się od razu, jeżeli macie na oku jakiegoś potrzebującego psiaka - mam poprzedni zamykany wokrek, albo poczekać na rozwój zdarzeń. Zamówienie złożone na www.kar-ma.pl Produkty1 xEukanuba Puppy & Junior Lamb & Rice All Breeds 15kg179,00zł nie wiem jak inaczej wkleić potwierdzenie tego, że złożyłam zamówienie, może kurier coś przywiezie, albo Kreska stanie i zapozuje przy karmie. Szukałam i taniej nie znalazłam, a w sklepach to wogóle ceny powyżej 200 zł i to też na zamówienie. Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 to lecimy ze zdjęciami: trzy pulpeciki na zielono: dobrze mieć w zasięgu i kosteczkę i piłeczkę: tak pracuję w ogródku, przywieźli korę i zapomnieli rozsypać: ten kawałek drewna, który leży pod Kreską, skończył swój żywot w łóżku w drobnych kawałkach... Kreska też docenia Melkę jako termoforek: Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tak jak mówiłam Marcie, Kreska do adopcji tylko z Melcią ;) tu jeszcze coś takiego: zapasy z Melką: czyj nos będzie pierwszy w kubeczku: Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 moja lisiczka: tuje naprawdę lubi, zjadać też ;) zęby też potrafię pokazać: Quote
lilk_a Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wszystkie trzy panienki podobne do siebie jak siostrzyczki :loveu: śliczne :loveu: Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zapomniałam: Kreska po tym jak dostanie gotowane jedzenie, to miskę wylizuje kilka razy, ale później nosi ze sobą jeszcze miskę, potrafi nawet przysnąć z nosem w tej misce: Quote
obraczus87 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Justynko, zdjęcia sa super :) po prostu boskie :) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Przepraszam za off'a. Chanel ma jutro sterylizacje w schronie, za tydzień można ją brać do DT ale nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji. Trochę brakuje. Sunia czeka w schronisku w Częstochowie od szczeniaka, teraz ma 2 lata, ale nie traci nadziei. Pomóżcie! Zapraszam do ślicznotki.. http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-.. Quote
go-ja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Piękne zdjęcia! DZIĘKI! Wszystkie sunie ślicznie się prezentują i w ogóle fajna z Was Rodzinka :) Cioteczki - wyjeżdżam jutro na kilka dni, wracam w niedzielę. Jeśli byłabym jakkolwiek potrzebna, można dzwonic i smsować. Rozumiem, że za karmę będzie trzeba zrobić przelew. Ślijcie co trzeba na maila, w poniedziałek się tym zajmę :) Buziaki :) :) :) Quote
Aneta220978 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Wracaj na pierwszą Kreseczko:-) Quote
tripti Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kreska jest coraz cięższa, czuje to na rękach :) ale nie jest utuczona, żeby nie było ;) Quote
lilk_a Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 tripti napisał(a):Kreska jest coraz cięższa, czuje to na rękach :) ale nie jest utuczona, żeby nie było ;) widać że jest potężna "w kościach" grubej budowy dziewczyna :) Quote
RenW Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kreska jest śliczna, a to zdjęcie z zębami jest super.:):) Quote
Aneta220978 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Kreseczka cudnej urody jest, dziwi mnie, że domki się w kolejce nie ustawiają:-( Ja zakochana w jej antenkach stojących:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Qrcze gdzie te domki?? TRIPTI czy zakupiłas karmę?? Trzeba Ci oddać pieniązki... Gumtree tez by trzeba bylo zrobic ponownie.. Quote
Ewanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zdjęcia rewelacyjne :) ... a to z ząbkami I klasa :D Quote
tripti Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Qrcze gdzie te domki?? TRIPTI czy zakupiłas karmę?? Trzeba Ci oddać pieniązki... Gumtree tez by trzeba bylo zrobic ponownie.. tak zamówiłam tą karmę, tam gdzie Ellig poleciła, wybrałam kar-ma.pl przyszła szybicutko, nie znalazłam nigdzie taniej niż 179 zł, zdjęcie paragonu zrobię. Wcześniej gdzieś widziałam promocję 15 kg + 3 kg za 189 zł, ale chyba ją przegapiłam zwlekając, bo myślałam, że skoro koniec wakacji, gumtree na szczycie to nie opędzę się od telefonów, a tu lipa. Dzięki Ewanko ;) Tak, gumtree się skończyło, ale tak sobie myślę, że może szkoda tych 20 zł na 7 dni, jak żadnego telefonu nie było :( Quote
tripti Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Aneta220978 napisał(a):Kreseczka cudnej urody jest, dziwi mnie, że domki się w kolejce nie ustawiają:-( Ja zakochana w jej antenkach stojących:loveu::loveu::loveu: te uszy już nie klapną przynajmniej wygląda, że mocno się trzymają, może następnego lata Kreska zmieni image ;) Quote
RenW Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 tripti napisał(a):te uszy już nie klapną przynajmniej wygląda, że mocno się trzymają, może następnego lata Kreska zmieni image ;) Modelka kochana. :) Quote
Aneta220978 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Domki gdzie jesteście:mad::mad:Kto pokocha naszą księżniczkę:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts