obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Kochani, w dniach 05-22.08 bedę najprawdopodniej poza netem. Jesli uda mi sie wejsc to dosłownie na chwilkę. Ogłoszenia sa na mnie. Jak ktoś bedzie dzwonić oczywiście zrobię wywad. Powiedzcie mi, komu przesyłac dalej info w razie gdyby rodzina była ok?? Nie będe miała możliwosci szukania osoby do wizyty p/a itd. :) Sama siebie cytuję ;) Informuję, że jak nie będzie żadnej osoby chętnej, to domek przepadnie. Przypominam, że swoje namiary podałam, bo nikogo chetnego nie było. Ale podczas urlopu chciałabym odpocząc. :) i latać do internetu nie będe. Quote
Ellig Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Kochani, w dniach 05-22.08 bedę najprawdopodniej poza netem. Jesli uda mi sie wejsc to dosłownie na chwilkę. Ogłoszenia sa na mnie. Jak ktoś bedzie dzwonić oczywiście zrobię wywad. Powiedzcie mi, komu przesyłac dalej info w razie gdyby rodzina była ok?? Nie będe miała możliwosci szukania osoby do wizyty p/a itd. :) Tylko bywam w domu i dostep do internetu mam ograniczony...:( Wiesz M. gdzie jestem. Quote
Ellig Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Astaroth napisał(a):Za dziewczynki wyszło mi 468zł plus jeden advantix 5,6zł bo 2fiprexy dostały. Teraz znowu muszę je zabezpieczyć bo już miesiąc minął. Niuni wystarczy 1ml ale Myszce podałabym 2ml bo waży więcej niż 10kg, czyli 5,6 x 3 = 16,8zł Czyli razem 490zł. Wysłałam rozliczenie obraczus ale może też sprawdź czy czegos nie pomyliłam. A co z obrozami przeciw kleszczowymi , ktore dalam ,nie mozna ich uzywac dla suniek, byloby taniej? Quote
obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ellig napisał(a):Tylko bywam w domu i dostep do internetu mam ograniczony...:( Wiesz M. gdzie jestem. Wiem, wiem Kochana. Quote
obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Widze, że jednak na marne idą moje groźby :diabloti: i prośby :diabloti: Tak więc...... nie powiem Wam już nic więcej :razz: a uwierzcie, że macie czego żałować :evil_lol: kara musi być :razz: Papapapapapapapa :cool1: Quote
Astaroth Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ellig napisał(a):A co z obrozami przeciw kleszczowymi , ktore dalam ,nie mozna ich uzywac dla suniek, byloby taniej? ja nie dostałam obroży przeciwkleszczowych dla dziewczyn tylko dwa fiprexy Quote
RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Widze, że jednak na marne idą moje groźby :diabloti: i prośby :diabloti: Tak więc...... nie powiem Wam już nic więcej :razz: a uwierzcie, że macie czego żałować :evil_lol: kara musi być :razz: Papapapapapapapa :cool1: Ojej, nie bądź taka i nie gróź 'towarzyszkom niedoli'..:mad::diabloti: poza tym, Twoich kar i tak się nie boimy.:evil_lol::evil_lol: Gorzej jak my masowo zaczniemy straszyć i karać..:diabloti: Quote
obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 RenW napisał(a):Ojej, nie bądź taka i nie gróź 'towarzyszkom niedoli'..:mad::diabloti: poza tym, Twoich kar i tak się nie boimy.:evil_lol::evil_lol: Gorzej jak my masowo zaczniemy straszyć i karać..:diabloti: Nie grożę, tylko próbuję uświadomic :diabloti: że lepiej życ ze mną w zgodzie :diabloti: Widze, że jednak nikt nie jest ciekawy wieści. I bardzo dobrze :eviltong: ważne, że ja wiem :razz: Quote
RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Nie grożę, tylko próbuję uświadomic :diabloti: że lepiej życ ze mną w zgodzie :diabloti: Widze, że jednak nikt nie jest ciekawy wieści. I bardzo dobrze :eviltong: ważne, że ja wiem :razz: Oj, zostałam uświadomiona, że lepiej żyć z Tobą w zgodzie.:p:diabloti: I od kilku chwil w dużym stresie żyję.:nerwy::lying::talker:....:grins::grins:....:smokin: Ja jestem ciekawa wieści, co trzymasz w zanadrzu, powiedz!:mad: Po dobroci powiedz..:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 RenW napisał(a):Oj, zostałam uświadomiona, że lepiej żyć z Tobą w zgodzie.:p:diabloti: I od kilku chwil w dużym stresie żyję.:nerwy::lying::talker:....:grins::grins:....:smokin: Ja jestem ciekawa wieści, co trzymasz w zanadrzu, powiedz!:mad: Po dobroci powiedz..:evil_lol: Uwielbiam te Twoje emotikony :diabloti: Quote
go-ja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Widze, że jednak na marne idą moje groźby :diabloti: i prośby :diabloti: Tak więc...... nie powiem Wam już nic więcej :razz: a uwierzcie, że macie czego żałować :evil_lol: kara musi być :razz: Papapapapapapapa :cool1: Marto - ja jestem otwarta, żeby coś pokoordynować podczas Twego wypoczynku, tylko nie wiem czy moje marne doświadczenie się na coś przyda...? Quote
RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ja też je uwielbiam, są bardzo wymowne.:eggface::wink: Ale nie schodź z tematu, tylko dawaj wieści..:motz::x bo wydusim..:mad: Idę po coś mocniejszego, bo mnie Cioteczka w stres wpędziła.:eviltong: no zastrasza nas..:puppydog::nonono2::diabloti: :chlup::drinking::drinka: Quote
RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 go-ja napisał(a):Marto - ja jestem otwarta, żeby coś pokoordynować podczas Twego wypoczynku, tylko nie wiem czy moje marne doświadczenie się na coś przyda...? :diabloti:Widzisz, Cioteczka zgłosiła się na ochotnika, bez bicia, bez groźby, wszystko można polubownie.:p Quote
obraczus87 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 go-ja napisał(a):Marto - ja jestem otwarta, żeby coś pokoordynować podczas Twego wypoczynku, tylko nie wiem czy moje marne doświadczenie się na coś przyda...? Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyc. :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 tripti napisał(a):a jakie wieści?właśnie .... jakie ?? :) Quote
Aneta220978 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Cioteczki szaleją oj szaleją:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aneta220978 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 A jakież to wieści?????Prosimy o informacje bo z tej niewiedzy osiwiejemy przedwcześnie:evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Aneta220978 napisał(a):A jakież to wieści?????Prosimy o informacje bo z tej niewiedzy osiwiejemy przedwcześnie:evil_lol::evil_lol: A od czego są farby?;) Czekamy z niecierpliwością na wieści. :):) Quote
Aneta220978 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Dzień dobry dziewczynki:-) Czekamy na wieści, nie każcie nam za długo czekać:mad::mad::mad::mad: Quote
Ellig Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Astaroth napisał(a):ja nie dostałam obroży przeciwkleszczowych dla dziewczyn tylko dwa fiprexy Tak zgadza sie:) Dawalam wszystko w jednej przesylce a potem bylo rozdzielane dla Brutusa dla psow Kinii dla dziewczyn itd, przepraszam troche sie juz gubie.... Powtarzam za Innymi, czekamy na wiesci:) Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cześć Laseczki ;) To jak, chcecie wiedzieć czy nie?? :razz: Quote
Recommended Posts