mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 wszystko sie zawsze przydaje, zwłaszcza garnki i to co do garnka ;) dziewczyny, mam znowu kilka szczeniorków zudnej urody, moze polecicie komus kto szuka, bo wszystkie maluszki będa malutkie i spokojnie mogłyby mieszkac w blokach Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 dziewczynka ok. 3 miesieczna, szorstkus z super uszkami. Delikatna, uległa, niesmiała, bardzo karna. Aniołek po prostu Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 braciszek , slocznotki wyzej. jeszcze bardziej niesmiały, chodzi wszedzie za nia i wtula sie przy kazdej okazji. Oba maluchy beda wielkosci sznaucerka miniaturki. Pierwsze dwa pieski, czarne tej samej wielkosci tylko troszke wydłuzone , jamnikowate. Maja ok 3-4 tyg wiec jeszcze ssaczki, tez dziewczynka i chłopaczek Quote
obraczus87 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Czesc Dziewczynki!!! MONA czy masz jeszcze inne zdjecia Dziewczynki szorściaka?? Quote
RenW Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 obraczus87 napisał(a):Czesc Dziewczynki!!! MONA czy masz jeszcze inne zdjecia Dziewczynki szorściaka?? Dziewczynka jest prześliczna.. taka urocza, ze nie można od niej oczu oderwać...i do tego ma ładny opis ;) Quote
Aneta220978 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Zakochałam się w tych pieskach:loveu::loveu: Taki mój urok, że zakochuję się w kazdej biedzie:-) Mam nadzieję, ze maleństwa znajdą domki...:Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Aneta220978 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 RenW napisał(a):Dziewczynka jest prześliczna.. taka urocza, ze nie można od niej oczu oderwać...i do tego ma ładny opis ;) Jest cudna a te jej uszka:loveu::loveu::loveu: Quote
go-ja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Moniko, myślę, że trzeba by im wątki założyć i promować. Jeśli zostaną w schronie - to chociaż uzbierać kaskę na ogłoszenia. Śliczne są :). Niedzielnie-wieczorowo cioteczki pozdrawiam! :) Quote
obraczus87 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 go-ja napisał(a):Moniko, myślę, że trzeba by im wątki założyć i promować. Jeśli zostaną w schronie - to chociaż uzbierać kaskę na ogłoszenia. Śliczne są :). Niedzielnie-wieczorowo cioteczki pozdrawiam! :) Mysle, że mozna zalozyc watek zbiorowy tych szczylkow, tym bardziej, ze dla takich szczylkow trzeba po prostu robic maseeeeee ogloszen. Quote
Aneta220978 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 obraczus87 napisał(a):Mysle, że mozna zalozyc watek zbiorowy tych szczylkow, tym bardziej, ze dla takich szczylkow trzeba po prostu robic maseeeeee ogloszen. Wątek zbiorowy to bardzo dobry pomysł, lepiej ogłaszać je wszystkie razem, przebywają w jednym schronisku i będzie o wiele łatwiej... Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ciesze się, ze tak zareagowałyscie, nie byłam pewna czy moge na watku naszych dziewczynek wstawiac nowe zdjecia ale nie umiem sama zakładac watku , a juz sie przekonałam ze to najlepszy sposób zeby pokazywac pieski. Ostatnio doszła cała masa psów wiec dobrze byłoby wyciagnąc chociaz szczeniory, póki takie słodziutkie szybciej znajda domki Wstawiam jeszcze jednego ch loaczka, dla odmiany bedzie wielkim ,puchatym facetem wiec sprawdzi sie w roli stróza. Niech Was nie zmyli jego misiowaty wyglad, pod tym puchem to sam szkielecik :( Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='obraczus87']Czesc Dziewczynki!!! MONA czy masz jeszcze inne zdjecia Dziewczynki szorściaka?? bardzo prosze: Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 oczywiscie całkowicie popieram pomysł wspólnych ogłoszen, a teraz jeszczekilka słów o maluchach: 2 najmłodsze ,czarne dzidziusie zostały uratowane przez matke , która słyszac inne, wyjace suki, którym odbierano dzieci po urodzeniu, zdazyła wykopac płytki dół za buda i połozyc sie na nim zanim weszli pracownicy. To niesamowita suczka, niezwykle madra, z bólem patrzyła na osmioro wybieranych z budy dzieci ale ani drgneła lezac na tej dwójce. Widziała doskonale ze widze co zrobiła i błagalnym wzrokiem przez cały czas pobytu w jej kojcu pracowników prosiła zeby jej nie zdradzic. Byc moze nie zrobiłam dobrze bo z jednej strony szczenieta były slepe i nieswiadome, a sprowadzanie na swiat nowych psów, zabiera szanse tym które juz czekaja na wymarzony dom ale nie mogłam inaczej. Teraz czuje sie troche jak matka chrzestna tych małych kluseczek. Podobna historia z tym duzym chłopakiem. Jego Mama tez zdazyła schowac go przed pracownikami, nie wiem gdzie go ukrywała ale wyprowadziła dopiero kiedy był biegajacym cudaczkiem. To bardzo wycofany piesek, cos jak Myszka, bardzo wystraszony. Z kolei sunia szorstek i jej braciszek to niechciane , przywiezione przez włascicieli : "pomioty" ich ...... suki. Pewnie dlatego sa takie potulne i robia wszystko co sie powie, zeby nie zarobic po głowie :( wszystkie szczeniaczki zaczęły smutno ale moze uda sie to zmienic Quote
Astaroth Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 to ja się wybiore do schroniska w sobote, do kogo pisać w sprwie szczegółów na pw? Coś mi się wydaje że Janusz będzie się musiął bardzo starać żebym nie wróciła z jakimś maluchem ;) Quote
Ellig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Biedaki szczeniakowe przesliczne, tak watek zbiorowy dla nich to najlepszy pomysl. Quote
go-ja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wszystkie są piękne! :) Wątek zbiorowy super pomysł, będziemy je mogły wtedy promować jak się da! :) Quote
Aneta220978 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Wracać na pierwszą dziewuszki ale to już!!! Quote
mona132 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Astaroth napisał(a):to ja się wybiore do schroniska w sobote, do kogo pisać w sprwie szczegółów na pw? Coś mi się wydaje że Janusz będzie się musiął bardzo starać żebym nie wróciła z jakimś maluchem ;) do mnie :) Quote
Recommended Posts