Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
Syla zabiłaś mnie:biggrina:

Joch je yny Ślonzoczka i tukej momy smyntnie, a cosik, dzisiej, bych sie pośmioła.Dziepiyro dałabych Wom do szpasu.

Koniec żartow.Wracam do rzeczywistości, ale miło mi było, że ktoś zareagował.Jak spotkam kogoś kto godo, to jest mi bardzo przyjemnie, a czasem próbuję tak od siebie i dla głupot.Na czacie, kilka lat temu, jak wchodził swojak, to były jaja! jak berety!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Zarozki tam wleza na tyn bazarek i sie coś piyknego kupia, coby Opa (vel Rambuś) mioł na weta. Ło co weta?

Ło pół kreta.Jo go odrza, Ty go zjysz :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Napisał Bjuta
Zarozki tam wleza na tyn bazarek i sie coś piyknego kupia, coby Opa (vel Rambuś) mioł na weta. Ło co weta?

[quote name='Syla']Ło pół kreta.Jo go odrza, Ty go zjysz :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

o la Boga co tu sie dzieje...:crazyeye:no to se dziewczyny pogadaly:razz::lol: tyle ze malo z tego co lapie...:p

Posted

Arktyka napisał(a):
Sylka dobrze ,ze jak rozmawiamy przez tel to nie godosz do mnie po slazacku....:evil_lol:
bo nic bym Cie nie zrozumiala...:evil_lol::lol:

To jest myśl! Następnym razem spróbujemy ;):evil_lol:Co tam u naszego dziadeczka słychać Arktyko?Do nas właśnie zima wróciła i śnieżkiem posypało.

Posted

Arktyka napisał(a):
a w nocy odszedl Kubus...:-(:shake: nie moge sie pozbierac...:-(:-(

Bardzo mi przykro. :(
Nie znalam Kubusia ale jak odchodzi piesek jest mi bardzo smutno :( Dobrze ze chociaz zakosztowal troszke normalnego zycia u Ciebie Arktyko.

Dla Kubusia
  • Posted

Atomowka napisał(a):
    Wysłałam kasę za 3 miesiące. Styczeń, luty i marzec

Doszła wpłata od Atomowka - 30 zł :loveu:za 3 m-ce.
    Bardzo dziękuję Atomowka!!!

Wpływy 2.336 zł - Wydatki 2.141,97 zł = 194,03 zł na dzień 27.01.2011

Posted

dziadzius mowi wszystkim cioteczkom dobrej nocy:)

musze na niego ponarzekac troche....bo juz po kazdej nocy jest nasikane a nawet zdazaja sie koopy:p dziadulek ostatnio chyba ma tez potezna skleroze i zapomina po co wychodzi na dwor....i po powrocie z dworku potrafi sie po 10min zalatwic w domu:mad:
    a jak mu groze przed nochem to patrzy jak bym mowila po chinsku-ze niby nie rozumie...:diabloti: