Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzę, że dobre wiesci u Dziadziusia, niecierpliwie czekam na zdjęcia :loveu:
Faktycznie z plakacikiem to świetny pomysł, wiem, że na dogo ktoś kiedyś mi taki plakacik robił... ale nie potrafię sobie przypomnieć kto :-(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cioteczki:)
Nasz starowinek ma nowa kolezanke w domu:)
Na poczatku warczal na nia :mad:,ale juz po kilku godzinach jednak do niej sie przekonal;)
Dziewczyna tez juz nie pierwszej mlodosci ;) bo 7 latka, wiec Dziadulka nie martretuje ,a raczej odwrotnie...;) Dziadus nie moze oprzec sie jej wdziękom :loveu:Dziadzius wrecz odmlodnial i przezywa druga mlodosc;)
Stara sie za nia wszedzie nadazyc...a to na spacerkach , a to w domku!
Teraz mam 2 cienie ,ktore podazaja za mna krok w krok ,no i wiecej rece zajete od mizianek:)Co jednego zaczne drapac za uszkiemi i po kuperku to zaraz nastepny podchodzi i "podbija" mi druga reke do mizianek:eviltong:
Fajnie wygladaja biegajac razem na dworku te male micrusy:crazyeye:

Przepraszam ,ze nie wstawilam zdjec ,ale moj aparat odmowil mi posluszenstwa...jedyna jeszcze nadzieja w telefonie:)
Wczoraj zaczepila mnie pani o naszego kurdupelka zainteresowana przygarnieciem Dziadulka, ale jak sie dowiedziala ze trzeba mu dawac leki na serduszko to sie rozmyslila...:( moze i dobrze ,
bo jesli przeszkadza podawanie tabletek i zajmowanie sie psiakiem to nie uwazam zeby tam jakikolwiek psiak mial dobrze...!!

Posted

Swietne fotki. Sunieczka to jeszcze mniejsza niz nasz Kurdupelek :) Widac ze im dobrze razem.

Nie pamietam czy Dziadzis ma ogloszenia ale jest bazarek ogloszeniowy-60 ogloszen za 10 zl.

Posted

heh... problem w podawaniu tabletek - o matko, przecież jak pies je, to się wkłada w jedzenie, jakiś smakołyk i już - można przeciez pociac na małe części i zjada... ludzie jednak są dziwni i nie przestaną mnie zadziwiać...

superanckie zdjęcia, świetnie dziadzio wygląda z ta husta :)

Posted

Ludzie sa naprawde dziwni...tym bardziej ze Dziadus lyka tabletki az milo. Wystarczy kawalek pasztetowej, sera zoltego lub topionego serka, kielbaski. On praktycznie te tabletki zje we wszystkim;)

PS.Nie chce zapeszac ,ale Dziadzius od wczoraj nie zaznaczyl zadnego miejsca:)
Myslalam ,ze jak bedzie "dziewczyna" w domu to bedzie jeszcze gorzej a tu taka niespodzianka:multi::crazyeye:

Posted

Ano wlasnie nie zaznaczyl:-o:razz:
Czyzby chlopak sporzadnial przy damie?;)
W koncu jak by nie patrzec struga teraz "gentelmena";)
...choc do miski pcha sie pierwszy:evil_lol:
i jak dama podchodzi to warrrrrrrrczy! Probuje tez ja Dziadus zachecic do zabawy ,ale ona taka anty zabawowa:shake:

Posted

dobre wieści u Dziadziusia - może w końcu stwierdził, że już mieszkanie zaznaczona z każdej możliwej strony i już wystarczy :D za moim psikiem ze schroniska przez miesiąc latałam ze szmatą, potem sam od siebie przestał znaczyć....

Posted

Arktyka napisał(a):
Dama dziadziusia przekonywania ma za nic...:( ani mysli o zabawie...a dziadus zawiedziony:( ale nie poddaje sie i probuje dalej;)

Jajca dokładne.Chciałabym to zobaczyć.Śliczna pani ma charakterek i Dziadzio teraz ma dylemat nie byle jaki...

Posted

cyt> Jajca dokładne.Chciałabym to zobaczyć.Śliczna pani ma charakterek i Dziadzio teraz ma dylemat nie byle jaki...
<
hihi racja Syla:)
Dziewczyna jest dosc charakterna - dla niej tylko licza sie ludzie a psy ja wogole nie interesuja , no i Dziadzius ma zgryz...:p

,a owszem calkiem zabawnie to wyglada! Dziadulek przymila sie jak tylko moze...merda ta swoja kita , robi rozne podchody , popiskuje, lazi za nia wszedzie...
a dziewczynka traktuje Go jak powietrze:eviltong:

,ale co najwazniejsze to to ,ze chlopak nie leje w domu!!!!:multi:(bynajmiej na razie):eviltong:

Posted

Zapomnialam powiedziec ,ze musze uwazac na moje paluszki jak daje Dziadulkowi tabletke , bo Dziadus lapie lapczywie byle tylko nie dac kolezance kensa...:eviltong:

Przedtem tak sie nie zachowywal...zawsze pilnowalam czy aby na pewno tabletka nie zapodziala sie gdzies miedzy zebiskami...:cool3::roll::razz:
i czy Dziadus nie kombinuje by ja gdzies wypluc , gdy ja nie widze...

teraz tylko pilnuje jak wspomnialam wyzej bym przypadkiem nie stracila palcow...;)

Posted

Amant Rambuś wzbogacił się o wpłaty od:
_Goldenek2 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
paulinken - 10 zł :loveu:
Doda_ - 20 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy za wpłaty cioteczkom !!!