Becia66 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Atrisko dziękuje bardzo. Zmień tylko namiary na mnie bo majuska poza granicami kraju i nie ma dostępu do netu. Quote
Atrisko Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 :oops::oops::oops: chciałabym te laury pod moim adresem zbierać, ale to nie moja zasługa kochane cioteczki.... ja tylko na allegro to wysznupałam...a to tylko dlatego że w tytule jest Nero a w treści Zefir... Zasługa chyba leży po stronie dziewczyn z [SIZE=4]Fundacji Dr. Lucy Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 nikt nie dzwoni, nikt nie chce cudnego psa.....:shake: Quote
figa33 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 k**** , a znów Go obserwują , tak jak i Terrego i Gucię.... szlag by to... Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 figa33 napisał(a):k**** , a znów Go obserwują , tak jak i Terrego i Gucię.... szlag by to... poczekamy jeszcze, a nuż..... Figuniu jakbyś znalazla jeszcze troszke czasu to zrób mu jeszcze jakies inne... Quote
figa33 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 na pewno zrobię , wiem ,ze zawalam:oops: dla innych też porobię Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 figa33 napisał(a):na pewno zrobię , wiem ,ze zawalam:oops: dla innych też porobię Figuniu nic nie zawalasz. jak nie ma czasu - to nie ma. I już. A dogomania zjada resztki tego co zostało...:cool3: Quote
figa33 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 zrobiłam Nerusiowi ogłoszenie w gumtree cafeanimal alegratce przygarnij zwierzaka.pl w rzeszowiaku ( ale tu czekam na akceptację:razz:) chciałam w nowinach , ale nie umiem:roll: może są jeszcze jakieś lokalne podkarpackie fora np.? acha na stronie Kundelka już jest:lol: Quote
Becia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='figa33']zrobiłam Nerusiowi ogłoszenie w gumtree cafeanimal alegratce przygarnij zwierzaka.pl w rzeszowiaku ( ale tu czekam na akceptację:razz:) chciałam w nowinach , ale nie umiem:roll: może są jeszcze jakieś lokalne podkarpackie fora np.? acha na stronie Kundelka już jest:lol: łoł....to teraz telefony będą sie urywać. :cool3: Quote
Becia66 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Miałam przed chwilą bardzo obiecujący telefon w sprawie Nero. Dzwonił pan z Rzeszowa. Stracili niedawno 11-letnią bokserkę i bardzo przeżywają. Postanowili dacćdom jakiemuś biedakowi. Nero wypatrzony na ,,rzeszowiaku''. Pan mieszka z żoną w bloku ale.....prowadzą własną działalność gospodarczą i Nero tak jak ich bokserka zabierany byłby codziennie do pracy gdzie ma 7 arów do biegania, cień i trawkę. Potem razem wracają do domu. Pies wszędzie z nimi jeżdzi, w sierpniu jadą do rodziny na Podlasie i pan wspomniał że po drodze w Lublinie jest dobry psi okulista i Nero byłby przebadany bo może jest sznsa porawić jego widzenie. W domu 2 koty i niestety nie mogę przewidzieć reakcji Nero ale ponieważ on bardzo łagodny i ugodowy to spodziewam sie że byłoby okay. Wszystko wygląda rewelacyjnie ale sie nie napędzam jeszcze bo wiecie jak to jest. Pan ma dzwonić w poniedziałek ok.godz,13 i mamy razem podjechać do przytuliska. Trzymajcie ciotki kciuki za ten telefon. Oby zadzwonił..... A ciebie Figuniu chyba zjem ze szczęścia jesli sie uda. Quote
Florentynka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 kciuki mocno zaciśnięte... Psi okulista w Lublinie - czy to ten, do którego Matylda jeździła? Quote
majuska Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 No ale dajecie czadu kochane ciotki, wyczyscicie cala Boguchwale;) trzymam mocno!!! nie plywam jutro tylko zaciskam kciukasy;) Quote
figa33 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 aaaa , nie , nie , wcale się nie denerwuję :errrr::nerwy:, tak tylko cichutko gryzę pazury.. ok , poczekamy spokojnie i tyle ..:sg168: Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 becia66 napisał(a): Pan ma dzwonić w poniedziałek ok.godz,13 i mamy razem podjechać do przytuliska. Oby zadzwonił.... trochę jestem podłamana bo telefon milczy póki co..... Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 właśnie tak sobie o tej pogodzie myślę , ale trudno przecież ,zobaczymy ,będziemy walczyć , Neruś ma 3 obserwatorów na allegro , ja wiem ,ze to nic nie znaczy , ale cieszy i jakos mi tak pika w głowie ,ze On się doczeka na super domek nie martw sie beciu , jeszcze będziemy świętować... Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 figa33 napisał(a): On się doczeka na super domek nie martw sie beciu , jeszcze będziemy świętować... dzięki Figuniu za słowa otuchy, ja tez w to mocno wierzę.... Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jednak Pan zadzwonił i potwierdził chęć adopcji. Wizyta w Boguchwale przeniesiona na środę.... Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Pan dzwonił wieczorem jeszcze raz potwierdzić przyjazd do Boguchwały. Mechanik obiecał naprawić auto do środy. Chyba Panu zależy na naszym psiaku. Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 acha.. czyli czekamy i troszkę tak :nerwy: i bardzo tak :modla: oraz tak :thumbs: Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 figa33 napisał(a):acha.. czyli czekamy i troszkę tak :nerwy: i bardzo tak :modla: oraz tak :thumbs: wszystko właśnie tak....:lol: Quote
majuska Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Wróciłam i melduję się w gronie mocno trzymających kciuki!!!! Quote
Becia66 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 U nas leje non stop. I to jak z cebra. Jak tak dalej będzie to znów pozalewa bo lokalne podtopienia już są. Wizyta u Nero przeniesiona na koniec tygodnia. Mam nadzieję że Pan się nie rozmyśli. Zapewnia że nie. Quote
Recommended Posts